תלונה לערוץ 2

nilichi

New member
תלונה לערוץ 2

למי שמעוניינת להתלונן על הפרומואים המזעזעים של כלבוטק: http://www.rashut2.org.il/public_info.asp

רונית י

New member
אני גם חשבתי על זה למה אנחנו צריכים לראות

את התמונות של המטפל הנורא שהכה את הקשיש. אני שמחה שנתפס אבל למה צריך לראות את זה כ"כ הרבה? מ 7 בבוקר כל השבוע מראים את זה שוב ושוב, גם ילדים קטנים שצופים. מוגזם לגמרי.

איך הם יעשו רייטינג?

עצוב שהם משתמשים במקרים המזעזעים האלה
אבל לדעתם זה מה שיסחוף יותר צופים

רונית י

New member
אני מבינה את שיקולי הרייטינג אבל בכל כמה

דקות שיוצאים לפירסומות התמונות חוזרות, ככה מהבוקר (במקרה היום צפיתי יותר מדי בטלוויזיה), זה פשוט מוגזם.

זה העניין

הם הרי מתמודדים מול הישרדות בערוץ 10, בשבוע שעבר ערוץ עשר לקח (ברייטינג) ובגדול!! אז כדי שלא יחזור על עצמו הפרומואים חוזרים על עצמם בלופ...כדי שחס וחלילה מישהו לא ראה או שם לב דרך אגב שמת לב כמה פרומואים משודרים לתחרות הגמר של כוכב נולד........שלא נדבר על תוכניות הלופ שערוץ 22 משדר פשוט ביזיון
כאילו שזאת התוכנית היחידה בערוץ

אכדית

New member
רק פרומואים?

כל פרומו חצי שעה. מתי שאת מדליקה את הטלוויזיה יש כוכב נולד נולד לרקוד גריז או לא יודעת מה זה כבר. נשבר לי, ערב שישי במקום איזה שובר קופות או תוכנית בידור אני צריכה לראות את השטויות האלה

tiger mom

New member
הכי גרוע זה שהם מפמפים את התוכניות

של עצמם בתוך התוכניות. פתאום בחדשות יש קטע על הגמר או כתבה על מישהו שקשור לתוכנית. הם עושים פרומואים בתוך החדשות

נכון../images/Emo70.gif הרסו לי את תוכניות הבוקר.

אני כמעט ולא צופה בערוץ 2 בגגל הפרומואים, חסרי טקט לחלוטין, יכולים לטמטם בן אדם. מאוססססססס את תוכניות הבוקר של קשת הפסקתי לראות בגלל כוכב נולד לרקוד, ועכשיו רשת עם גריז

אכדית

New member
עכשיו קיבלתי SMS ../images/Emo12.gif

שחלילה אני לא אפסיד את הפרק של גריז הערב

רונית י

New member
לתכנית הזו יש רייטינג די גבוה

לא חושבת שצריך לחזור על התמונות לאורך כל היום (גם שידרו חצי כתבה בתכנית של הבוקר). נכון שצריך שתהיה מודעות אבל צריך גם להתחשב בצופים. יש אנשים שלא קל להם לראות את זה כולל גם ילדים. מי שלא רוצה לראות את התכנית פשוט לא רואה אבל כשמראים לך את זה כל היום אי אפשר שלא לראות.

חמודבה

New member
אני מסכימה

נכון שכמובן יש כאן שיקול של רייטינג ולא הכל מ"כוונות טהורות", אבל הכתבה ששודרה מזעזעת והיא שודרה כדי לזעזע ולהגביר את המודעות וכך גם הפרומו.

mevav1

New member
כבר שנים שאני לא רואה ערוץ 2 ו 10

בעיקר בגלל כל המסחריות וכל בית ה*&% שהם עושים מהכל. בשביל רייטינג הם ימכרו את האמא שלהם ותסלחו לי על המילים הללו, אבל אני פשוט מרגישה ככה כבר שנים ומבאס אותי שזה קיים למרות שזאת פרנסתם וע"כ מבוסס הערוץ וכו' וכו' וכו'... עוד מרגיז אותי שהם איך אומרים, דורכים על גוויות בשביל מה לא...אז שימשיכו עם שלהם ואני אמשיך לא לצפות וזאת הברירה היחידה שיש לי. ותודה לכבלים שבזכותם יש מה לראות בטי וי.

למעלה