תלונה לכלובוטק

england king

New member
אני חושב שאין פתרון אחר אלא...

פשוט להתלונן לשר הבנייה והשיכון, או למשרדו, זה בדיוק מה שאני הולך לעשות..(כי העיריה היקרה שלי טוענת שאין לה תקציב וכי אין הרבה אנשים שהולכים שם כל בוקר..). אז..זה הפתרון....מקווה שזה יעזור...אעדכן על התפתחויות נוספות..

england king

New member
תלונה לכלובוטק

אם אתם מטפלים בכאלה דברים.זה לא משהו רציני, אבל..הנה הסיפור: כל יום אני ועוד הרבה ילדים הולכים לבית הספר ברגל משום שמקום מגוריינו הקרוב ייחסית (ואני מדגיש את ה-ייחסית) מוגדר אצל העירייה כאזור שממנו ניתן ללכת ברגל. אך הבעיה היא-שהעיריה לא דואגת למדרכה! כל יום אני הולך בבוקר, ואחרי בית הספר על הכביש, עם הרבה בורות, זהו כביש ישן. בימי הגשם אי אפשר ללכת, כי הכביש מוצץ ואוטבוסים שעוברים מטיזים מים בכמויות. איני מבין, על מה אני משלם מיסים? הדבר המינימלי-מדרכה, אין? אני לא מבקש הסעה באוטובוס, אם האזור שבו אני גר לא מוגדר כאזור של הסעה אז בסדר (אפילו שהוא די רחוק מהבית ספר-30 דקות הליכה) אבל לפחות שייספקו לי תנאים נורמלים (לא טובים-נורמלים) להליכה! אשמח לקבל את דעתכם בנושא. בברכה, המאוכזב. נ.ב בבקשה, אם תרשמו תגובות אנא שרשרו אותם להודעה המקורית שלי וכך אקבל את התגובה באימייל. כמ וכן ...מנהלת הפורום-מה דעת ךעל הנושא?

Ncoder

New member
אני חושב שכלבוטק מחפש את ....

הסיפורים שבסופו של דבר מערבים כמה שיותר אנשים בארץ, הסיפור שלך שווה מאוד התייחסות אך לא נראה לי שזה יזיז לכלבוטק . לדוגמה הסיפור עם הביטוח, הסיפור עם חברת מכונות הכביסה (או משהו כזה), ועוד אחרים... תפתח כלבוטק ותראה מה הם משדרים - זה מה שהם מחפשים . נראה לי שאתם צריכים: 1. לדבר עם ראש העיר על העניין ובאם לא ייעשה דבר בנידון (בקרוב) אז מארגנים הפגנה או שלא הולכים לבית ספר .

england king

New member
יש בעיה..

אנחנו רק כ 15 איש כך שאם לא נגיע לבית הספר זה לא ישנה הרבה. אז גם נושא ההפגנה הלך. אבל בכל זאת מגיע לנו! גם אם הינו שם 3 איש, אנו משלמים לעירייה, והיא צריכה לדאוג לצרכים הבסיסיים הללו, לא? אשמח לקבל עוד רעיונות, ותודה.

ginat

New member
לדעתי כדאי שההורים שלך יפנו לעיריה

ויספרו להם על הבעיה אולי הם יעשו משהו בעניין.

למעלה