תלונה....כנסו דחוף...

תלונה....כנסו דחוף...

שלום לכולם...אני מקווה מאוד שתעזרו לי.... זה הולך להיות קצת ארוך אבל בבקשה תקראו זה חשוב ביותר... אז ככה זה הולך אני שני יש לי חבר קוראים לו מאור למאור יש חבר קוראים לו שלומי ולשלומי יש מישהי שהוא אוהב שקוראים לה טלי. הסיפר זה שאתמול אחרי ליל הסדר הייתי עם מאור ואחכ גם שלומי בא עם טלי. שלומי אוהב את טלי והיא לא אותו אל היא מנצלת אותו כספית למרות שהמצב שלו גרוע...לפני כמה ימים חבר שלי דיבר עם שלומי על זה וכנראה שזה הגיע לטלי. היא חיפשה בקטנות משו לריב עם חבר שלי והיא אתמול סתם התחילה לזרוק עליו דברים והוא כמובן החזיר אח"כ היא התחילה ללכלך על חבר שלי והוא הגיב בקללות כמו שהיא. אח"כ היא ראתה שהוא לא מתחייס לזה אז היא נגעה במשו שחשוב לו...אני... וליכלכה עליי... חבר שלי בא לסתום לה את הפה עם היד (להניח אותו על הפה שלה)והיא הפכה את כול הדברים... התקשרה למשטרה ואמרה שחבר שלי הרביץ לה והגישה תלונה... חבר שלו שלומי לא עשה כלום כדי למנוע את זה ואפילו לקח אותה לתחנת משטרה. בחקירה אמרו לחבר שלי ולטלי אותו הדבר שאסור להם להתקרב לאזור המגורים אחד של השני 15 יום עכשיו השאלה שלי זה מה לעשות בקשר לזה? איך חבר שלי יצא נקי מהכול כי למרות שהיא משקרת היא עדיין בחורה ולבחורות יש כוח בימינו... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה...שני

a l f o n

New member
הוא הכה אותה,שידע לשמור על היידים

שיספר את הסיפור בחקריה אבל שידע לשמור על היידים שלו לא לימדו אותו שלא מרביצים לבחורת?

הבנת הנקרא!

כמו שהוא רשם הוא לא הכה אותה רק סתם לה את הפה בכך שהניח את ידו על הפה שלה זה לא שהוא סתר לה, או הביא לה אגרוף, או מכה כלשהיא לדעתי היא סתם אחת פוסטמה שהוא צריך להעיף אותה לכל הרוחות! חג שמח אלעד.

החוק היבש אומר...

ב"ה אכן כאן מדובר במקרה קלאסי של תקיפה. אם כי לא תקיפה באיומים או תקיפה בנסיבות מחמירות. החוק היבש מתייחס ליריקה כאל תקיפה. תירק על בן-אדם (בלי לגעת בו) והוא הרגיש מאויים הוא יכול להתלונן על 'תקיפה'. כך שפה יש אלמנט של הרמת יד וסתימת פה. וזה כפי שנכתב "תקיפה". מועדים לשמחה והמשך חג שקט, שמח וכשר.

מתנדב

New member
זו אכן נקרא תקיפה.....

בחוק לא כתוב שתקיפה זה רק אם מישהו נתן בעיטה או הרביץ לך עם גרזן, ברגע שהוא סתם לה את הפה זה גם נקרא תקיפה, ברגע שהוא הרים עליה יד זה נקרא תקיפה...

"תקיפה"!!!!!!../images/Emo70.gif...../images/Emo150.gif../images/Emo26.gif

"הוא בסך הכל שם לה את היד על הפה!" אמרת? זו תקיפה! כל נגיעה שלא בהסכמה. ואפילו אם אין נגיעה - אם אני אצעק לך לתוך האוזן... אם אני אאיר לך בפנס חזק לפרצוף... - זו תקיפה. צא ולמד... 378. תקיפה - מהי? המכה אדם, נוגע בו, דוחפו או מפעיל על גופו כוח בדרך אחרת, במישרין או בעקיפין, בלא הסכמתו או בהסכמתו שהושגה בתרמית - הרי זו תקיפה; ולענין זה, הפעלת כוח - לרבות הפעלת חום, אור, חשמל, גאז, ריח או כל דבר או חומר אחר, אם הפעילו אותם במידה שיש בה כדי לגרום נזק או אי נוחות.

תראה ידידי ברגע

לדעתי ברגע שהוא שם יד על הפה של כביכול סותם לך את הפה איך שלא תקרא לזה לדעתי זה תקיפה..

ויותר מעניין:../images/Emo26.gif

לפי ההגדרה הנ"ל - גם אם מישהו מעשן על ידך או תוקע לידך "נאד" - זו תקיפה...

למעלה