תלונה חריפה

shonshon5

New member
תלונה חריפה ../images/Emo46.gif

ברגשי אכזבה עמוקה ובכעס רב אני מציין את העובדה המעציבה שלאחרונה אין - אבל ממש אין - איזה כתב יד מעניין. אולי רק של הבובה הבודדה. שמישהו יקח את החוק לידיים, ויפה שעה אחת קודם. או שביום הבוחר נראה לכם מאיפה @#$&* הדג. אבי, מדליק נר שני של חנוכה וברקע פרנק סינטרה. When I was twenty-five It was a very good year

Catty

New member
אני עצובה

לדעת שהכתב יד שלי הוא מבין הלא מעניינים...

עטרה ב ט

New member
הייי הייי הייי תיזהר לך אתה שם

יום הבוחר הוא היום הולדת שלי לא משתינים שם על שום דג !...

רציני?

שמחה לדעת שכתב ידי מעניין מישהו בחיים לא אמרו לי כזה דבר לגבי כתב יד מה כבר אפשר לעשות כדי לרצות אותך?

אריק!

New member
תתפלאי כמה אנשים שמו לב לכתב ידך

וכמובן אליך, כך בכתב וכך בחיים. אלא מה ? את חייבת יותר להאמין בעצמך ולהביט החוצה מתוך ראיה חיובית ואופטימית, שאחרת נבואת הכשלונות תגשים את עצמה וכך חוזר חלילה. ולגבי אבי, הוא חובב יינות ידוע שמפעם לפעם ניתן לראותו חוצה את רחוב אלנבי, באיזור יבנה מונטיפיורי מתנדנד קמעה ומנסה לצעוד רק על "הלבנים" במעבר החציה. סימן היכר נוסף? חוט מאריך 8 מ´ שלא מש ממנו בעקבות טראומה פרטית שלא זה המקום לפרטה. ותנאי ראשון לשבוע מוצלח זה שתחליפי את שמך המדכא מ: "בובה בודדה" ל "ברבי נלהבת" שבוע טוב וחג שמח. אריק

אבל זה לא נשמע טוב

ברבי נלהבת... :) כולם אומרים לי להאמין בעצמי ואני מנסה להאמין בעצמי ואפילו מדי פעם נותנת לעצמי קרדיט,אבל בסופו של דבר מה יוצא לי מכל האמונה הזאת,אכזבה. משהו תמיד קורה שמקלקל הכל.כמה שאני מנסה לשנות את הגישה הזאת פשוט אי אפשר. ואז מה קורה לי? כולכם יודעים,כולכם קראתם את כתב ידי. נו זהו לא ניתן לכם כאב ראש על תחילת השבוע לכולם חג שמח!!! ושבוע מעולה...

shonshon5

New member
בטח רציני! ../images/Emo8.gif

ובכן, שאלתך "מה כבר אפשר לעשות כדי לרצות אותך?" אכן מציפה את הסוגיה בה מתלבטים רבים מחברי ורבות מידידותי. בוועדת הרווחה של הכנסת, שהתכנסה לישיבה מיוחדת בפגרה על מנת למצוא איזה שהוא פתרון, הציעה חברת כנסת ידועה לדון קודם כל בשאלה היסודית האם בכלל ניתן לרצות אותי? האם ביסודי אני אדם בר-ריצוי? כלומר, הנחת העבודה שעמדה לנגד עיני חברי הוועדה, תקופותה עצמה הועמדה בספק. הוקמה וועדת-משנה כדי להחליט בשאלה זו לפני שחוזרים לדיון המקורי. נודע לי ממקורות מהיימנים שח"כ מסויים, שלא אזכיר כמובן את שמו, מנסה לקמבן לעצמו סיור לימודים בתאילנד ובקמבודיה על מנת להכיר כיצד מתמודדות תרבויות אחרות עם השאלה כיצד לרצות גבר. כך שאת יכולה לבחור באחת מהשתיים: להמתין להחלטת הוועדה. להביא אותה באיזה קטע יצירתי. ועד אז - נר שלישי שמייח לכל עם ישראל, ולבובות בפרט. אבי

ליטן א

New member
אבי, ביום כזה, בוקר נר שני של חנוכה

בארוחה משפחתית, שכללה את כל הצד המשפחתי מצד אמא שלי, פתאום, בת הדודה הקטנה שלי, כולה בת שנתיים וחצי, מתחילה לשיר איזה שיר מעצבן תוך כדי הארוחת בוקר.. אמא שלה מנסה להשתיק אותה, אז היא אומרת, בשיא הטבעיות: "אבל אמא, מותר לי לדבר"... תראה מה זה... כולה בת שנתיים וחצי, וכבר מודעת לזכויותיה הטבעיות במדינה.. להביא אותה ישר לקלפי, שתלך להצביע... שתלך להפגנות מול משרד רה"מ...

למעלה