תלוי על חוט דק.

PoshKale

New member
תלוי על חוט דק.

כמעט חצי מזמן חיי אני על הסף. למה ? איך ? למי אכפת...ועכשיו אני מפחד, מרגיש שזה קרוב, מאוד קרוב. וזה הולך לתפוס אותי כל רגע. אני מאוד מפחד. התמונות פשוט לא עוזבות אותי... מדמם עם ידיים פרושות על המיטה. שוכב על הגב....ולשט מאבד את כוחי. זה כל כך חזק עכשיו, ואני לא יודע מה הלאה. ואין לי מי....אין לי מה.... לבד בפחד. זה רק אני נגד עצמי. אז אם לפתע אני לא בפורום...ונעלמתי ליותר משבועיים. כנראה שהפסדתי לעצמי. מצטער. פוש.

tairon

New member
פושששששששששששששש

פוש אחי אני פה ותמיד אתה יודע לתפוס אותי אני יותר ממוכן להקשיב לך אל תעשה שטויות ואל תפסיד לעצמך אתה לא לבד יש משפחה סביבך שאוהבים אותך יש חברים שאתה יקר להם מאד אולי הכוח שלך נאבד ככה אתה חושב אבל יש בך תעצומות שאתה לא מודע להן

פוש...

מליון דולר נותת לך על כמה שזה עובר לכולנו בראש בהיזדמנות זו או אחרת בחיים אבל אז מה?? זהו אנחנו כבר לא פה?? ומה עם הרגעים היפים שנפסיד? ומה עם רגע של נשיקה? רגע של סתלבט בשמש רגע של אהבה רגע של צחוק רגע של חיוך יש ימים מבעסים פחד אבל על אותם ימים יש ימים מדהימים שלא היית מאמין אי פעם שיקרו לך אז חכה להם סמוך על זה שזה יגיע!!!!!!!!! בינתיים תעשה לך כייף בדברים הקטנים

leonori

New member
פוש

איננו מכירים, מעולם לא דיברנו גם לא דרך הפורום או הצ`אט. אני קוראת את שורותיך, אני הזרה כואבת נורא את תחושותיך, ומבקשת ממך להושיט לי יד כדי שאעזור לך לעבור משוכה גבוהה. אני חושבת שאצליח. מה דעתך? כתוב לי . אנא. נדבר. תודה איתך

may may.

New member
Dont do it

פוש, כמעט כולנו נמצאים במצבך בכמה אירועים בחיינו אך לא נכנעים ליצר הזה קום על רגליך הילחם תתחיל עתיד חדש אנחנו איתך תחשוב שוב אל תפסיד לעצמך אין דרך חזרה

למעלה