תלבושת אחידה

תלבושת אחידה

קניתי חולצות תלבושת אחידה לבנות ב"אופנת אורית" והחולצות התכווצו מאוד. ניגשתי לחנות ולאחר דו שיח ארוך הסכימה אורית להחליף לי את החולצות כאשר הדגישה שזה חד פעמי כי "אני אצטרך להחליף לכולם"(לדבריה). שמחתי על הגישה הצרכנית אולם לצערי התופעה חזרה על עצמה והחולצות שוב התכווצו . משיחות עם אמהות נוספות (ואפילו כאלה שהיו אותו זמן בחנות) הבנתי שזו תופעה מוכרת. אשמח אם תיידעו אותי האם ניתקלתם בבעייה זו על מנת שנוכל להסיק מסקנות ושנה הבאה לא להמליץ על קנייה שם (אנסה להעלות נק' זו במסגרת הוועד הבית ספרי) תוכלו לשלוח אלי מסר או להשאיר תגובה בפורום. תודה מראש על שיתוף הפעולה מקווה שהתודעה הצרכנית תנצח...

שרוני10

New member
טוב,מה אתם רוצים ב-10 ש"ח?

נכון, אצל "אורית" זה עלה קצת יותר מעשרה שקלים,אבל גם ב"גרין" וגם בסטוצ'י ובעצם בכל החנויות שמוכרות חולצות תלבושת הכל אותה איכות... האמת? לי זה לא אכפת...החולצות מחזיקות מעמד שנה ובשנה הבאה קונים חדש.זה לא נורא 5 או 6 חולצות חדשות בתחילת כל שנה...{ולי יש שני ילדים בתיכון...אז יוצא נגיד 200 ש"ח לשניהם לכל השנה...לא נראה לי נורא.} אפשר,אם רוצים לקנות חולצה איכותית ולקחת לסטוצ'י או לגרין והם מדפיסים תמורת שקל או שניים...

Loppy

New member
לא לגמרי נכון...

בסטוצ'י מוכרים שני סוגים - אחד מתכווץ ואחד לא. זה שלא טיפה יותר יקר אבל שווה את זה...

באמת קניתי חולצות גם בסטוצ'י ואף

אחת לא התכווצה. לא אכפת היה לי אם חולצה היתה מחזיקה מעמד שנה אבל הן לא מחזיקות אפילו חודש - זו כבר לא איכות זה פשוט זבל, עבודה בעיניים....

עדנונית

New member
זה תופעה באמת מוכרת בקרב כל החנויות

ואם זה ככה בכל החנויות אז אני בכל מקרה מציעה אישית ללכת לסטוצי כיח זו החנות היחידה שנותנים יחסים ממש נהדר מכל הלב!!! ו...את מודעת לזה שאת יכולהל קנות לך חולצה מכל חנות שאת רוצה כמו פוקס וחנויות דומות ולעשות עליהן הדפס

מצטרפת להמלצה על סטוצ'י

אני קניתי אצלו חולצות לשתי הבנות ואף אחת לא התכווצה. אז שילמתי 11 ש"ח במקום 10. זניח לחלוטין!

איוקה

New member
אני קניתי בסטוצ'י ולא התכווצו

וחלק קניתי בבזאר בצאלון וגם הן לא התכווצו (עלו 6 ש"ח).

למעלה