תלבושת אחידה

keren14

New member
תלבושת אחידה

יש כאן כאלה שיש להם תלבושת אחידה? עם החצאיות והגרביים עד הברך... זה נראה לי מזה מגניב... למי שיש שיספר מה אתם צריכים ללבוש אצלנו אין

אסנת2002

New member
../images/Emo39.gifגם אצלנו....../images/Emo39.gif

חופשי...........

orly 15

New member
אה אופס לא בדיוק:

כשיש שיעור ספורט אז לובשים חולצת בצפר אפורה ומכנס ספורט שחור אבל מיד אחרי השיעור מחליפים אז זה לא ממש נקרא.

dutchman

New member
מה פתאום!

בכל בית ספר בריטי רגיל או בינלאומי יש אצלי בבית ספר יש נגיד מכנסיים שחורות/כחולות תלוי בגיל (לבנות חצאית או מכנסיים באותם צבעים תלוי בגיל) לכולם: חולצה לבנה שרוולים קצרים/ארוכים עם צווארון ופס כחול (תלוי בגיל) החולצות די שקופות :) אז סבבה לבנים בימים חמים :) טרניג שחור או כחול תלוי בגיל וזה הכול :)

orly 15

New member
אוי מגניב!!

יש לכם תלשובת אשכרה כמו בסרטים... בנות חייבות ללבוש חצאיות??? וואט דה פ**? חצאיות מיני או ארוכות כאלה? ואתם לובשים גם עניבה?

שחף14

New member
אני יצאתי במזל ../images/Emo70.gif

חחחחחחח.....
בבי"ס שלי אין תלבושת אחידה ואני בבי"ס בינלאומי תקני לחלוטין.... אבל מה? טוב, במזג-אוויר הזה זה לא רלוונטי יותר מדי, אבל המנהל כאן לא קבע כללים נגד חולצות בטן או גופיות, וכשהוא ראה מישהי שלא לבושה מספיק לטענתו הוא פשוט ניגש אליה, ליד כולם אפילו, והודיע לה ש- "u better cover up now" או "u need to put some clothes on!" !!! עכשיו, לי הוא לא עשה את זה (כן, אני ילדה טובה ממש...
), אבל הוא עשה את זה לחברה שלי והיא הייתה בכזה שוק!!! הוא עשה לה כזו פאדיחה.... טוב, מזל שעכשיו אין הרבה סיכוי שהוא יעשה את זה, כולם עם חולצות ארוכות וסוודרים...

רות82476

New member
יש כאן בית ספר...../images/Emo15.gif

באיסטפונה יש בית ספר פרטי (אני לא הולכת אליו) ויש להם תלבושת אחיה חצאית סקוטית נעליים נמוחות לקה כאלו שחורות וחולצה לבנה עם שתי כפתורים בקצה כאלו ומן מקופל כזה בקצה... לפבנים אני לא זוכרת לא משו מיוחד... סך הכל תלבושת אחידה אני חושבת שזה ממש מגניב לא צריך להתשתגע שאין לך מה ללבוש בבוקר וכדומה... אבל לבנות.. אמ... גדולות זה ממש לא יפה.. לרזות אני חושבת שזה ממש נירא אחלה... הלווי עלי בית ספר עם תלבושת..
... חח סם אני מסתדרת מצויין עם הבית ספר שלי...

sivani

New member
חחחחחחחח די אני מנסה לחשוב על עצמי

בחצאית קצרצרה כזאת
יכול להיות נחמד
טוב נו, יש לי חצאית ג´ינס די קצרה, אבל לא זמן כל כך מתאים כרגע...גשם!!

רות82476

New member
אני עדיין חושבת שזה מניגב ../images/Emo15.gif

וסיוון חצאית"קצרצרה" חח החצאית עד הברקים
אני צריכה לתפוס איזה כמה בנות שיוצאות שם מהבית ספר ולצם אותן בחשאי ולהביא לכם תמונות
חיחיחיחי!!

MissUnKnown

New member
מגניב??? בתחת שלי מגניב

זה אחד הדברים נוראים ביותר שקיימים שונאת את האנגלים ...למה הם היו צריכים להשתטלת על ניו זינלד למה לא ההולנדים הראי הם אלה שמצוא אותה ...ואז לא הייתי צריכה ללבוש את הדבר המגעיל הזה...מזלם שנותנים לי ללבוש מכנסיים אחרתי הייתי מתחילה לעשות הפגנות...בעעע שונאת את זה...בעעע זה מגעיל זה מכוער זה בעעעעעעעעעעעעעע |מקיאה|

רות82476

New member
כנירא ש...../images/Emo15.gif

או שהתלבושת לא מתאימה לך... או שפשוט התלבושת מזעזעת בלי שום קשר אליך

MissUnKnown

New member
או שתלבושת אחידה זה הדבר הכי טיפשי

שקיים, זה לוקח ממך כול זכות להיות עצמך. אני אפילו לא יכולה ללבוש את המעיל שלי רק את מעיל ביצפר ועם אני ישבור את הרגלים שלי בגלל שאני צירכה ללבוש נעלים חציאות זה לא מנשה בכלל. חוץ מזה החצמיואת מיני האלה הן רק נועדו בשביל הבנים ...בדוגרי כמה נוח זה כבר ללבוש חציאת כזאת??? נירא את הבנים מסתובבים בזה 5 דקות....גרררר שונאת אנגלים גרררר מעצבנים אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

CosmikDebris

New member
האמת שהרעיון נחמד שחושבים על זה

כולם שווים. *נאנוק בתפקיד היפי*

למעלה