יופי, בוגד. תתבייש לך. איפה הלא-מליפיקית שתסביר לך את הבעיה ותיצור אחוות שחורים למרות שהיא עצמה בכלל לא נראית שחורה שחורה?
יניב זנבה מדבר מוזר בדמות הזאת. נכון, יש פה בוגד. אלמז?! רגע... אָלמז או אֵלמז? איך הוגים את זה? זה נָייט או נֵייט? בכל אופן, אם אלמז הייתה מלשינה, למה לא גירשו את מאיה לבני?! לא משנה שהיא לא פיליפינית או סינית, למה לא גירשו אותה?! אה?!
את כל הפתיחה כבר ראיתי. יופי, קים. עכשיו תחליטי עם מי את רוצה להיות.
מה, היא לא יודעת עוד לקרוא שעון? אוי, היא מתחילה.
השוטר מוכר לי. יש קרובת משפחה. יש אחת. לכי לקרובת משפחה. היי. מסרת ד"ש?
הנה קרובת משפחה! לא, לא צריך לשפוט אנשים לפי הוריהם. אחרת אלונה סער הייתה חסרת כריזמה ונטע רוט הייתה פסיכולוגית ולא מטורללת. רואה, אביגיל? אם היית חכמה כמו הילי, שהיא לא מילי, זה לא היה קורה.
ברונכיטי? אוקיי. מוזר. לא, אין ברירה. היא האחראית פה. היא מלכה. אף אחת מהן לא מחייכת. אלה דוידוב נצפתה... מה היא עושה שם?
בסדר, יש לכם קרובת משפחה. אה, אתם רוצים את רפי? על רפי תסמכו?
זה לא בסדר, רוי. תן לו את הטלפון כדי שהוא יצלם אותך בו. הבחור מוכשר בזה. אה, אז זה פותח פתח ל... זאת.
אתן טובות, בנות. שלא תחשבו. הילי אמרה, בוודאי. חייבים להקשיב לה. כן, המילים למשל "חוק חדש נגד הזרים". שיר שינצח את הגמר.
אולי חברה שלו תלמד אותו איך מופיעים. לא היה מתנגד. לא. זאת אכזרית מסוג זוממת זאת.
ברור שתעודת זהות, טמבל. מה חשבת? אין לך אחות? תוכיח שאין לך אחות. אני לא מבין למה גיא מתעסק בזה ולא במסירת ד"שים כפי שהתבקש.
היה נחמד אם היו מילים אחרות בהתחלה. לא? סקיצה. למה שלא נראה איזה קטע שהן עובדות ומשנות מילים? אני בטוח שהיוצרות יכלו לשתף בלבטים. ואיך דלינה יודעת את הלחן? כן, אני גם מאמין שלא יסמין כתבה את המילים האלה עם קריצה ללובנא והחיג'אב. לא, יסמין, לא לסלסל. לא רצינו את זה.
אתה לא יכול לפנות למפקד התחנה? שמעתי יש לכם קשר.
נכתב מהר מדי. למה אלה מסלסלת?
רוי, יש לך שירים אחרים? מה, זה קטע כזה של חברים של זמרות? כמו שהיה עם עילי? הביאה פפארצי. משקיעה. בת השודד? תפסיקו עם זה, זה לא פייר כלפי ליאנה. רגע, רוי הוא בן חברת הכנסת? אביגיל לא בחורה דיסקרטית במיוחד.
זה לא נכון! תסתכל למעלה ותראה שאין שמיים של תכלת, זאת שכונת סבידור! סבידור, סבידור! הנה מאיה לבני שם!
מה גיא בכלל רוצה? קצת מוגזם. אה, טביעות אצבע הוא דווקא כן מעביר!
קליפ חדש! מגניב! למה היה כתוב תלאתה על הקירות? לא משנה, הן אחלה.