תלאתה- פרק 6

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לקים כשתשגיח על אלה?

האם יסמין תצליח לצאת מהמצב הקשה עם אמיר ואבא שלה?

איך דלינה תעזור לארסמה?

ו... מי זה גיא?

YossihNew

Well-known member
אבל למה הוא מסתובב עם המקל הזה? אה, בשביל זה הוא מסתובב איתו. הבחור שיודע לצלם. אתן שלושה בנות, אכן. למה דלינה מעדיפה? היא רק החמירה את המצב. חבר'ה, אל תשגעו את הצלם. דלינה בשותף עם איתמר. איתמר הבטיח לסדר לה חבר אם היא תזרום. אני עדיין מהדור של "לפעמים אני משתגע". שאל את חבר שלך. כן, תסתכל לה בעיניים ותגיד לה... אה... תגיד לה מה שצריך. לא משנה מה רועי חושב על זוגות כאלה. רועי ישדך לך ניצבים. ברור שזה יותר טוב עכשיו, כי עכשיו יש פלייבק. לפני כן לא היה פלייבק. אני עדיין מעדיף את "לפעמים אני משתגע".

בראבו! בראבו! הילי! תמחאו לה כפיים! אביגיל הוסיפה "תודה הילי"? היא שפכה, הכול בסדר. ברור שאפשר לסמוך עליה...

בוא'נה, אתה מתנהג כמו קאפו. אבל עם מעמד פליט תוכל להתקדם כלכלית ולהשיג את הכסף.

בהחלט, דלי. בהחלט. אין לה בית ספר? אני אוהב את השם ג'סמין. מה כן אבל?! אל תגנוב רעיונות! מעניין אם אימא של רוי היא יותר מסתם גזענית. אחת לשנה אנחנו מוציאים אותם לסדרה, בדיוק פספסת אותה. זאת במקרה ברחה, מקרה מיוחד וחריג.

מאיר תמם מציע בפרטי עזרה בפריצות וכאלו, אם אתם ממש מעוניינים בזה... הכל נשאר במשפחה, מה? ולמה אתם לא נועלים, מה זה פה, אשמורת?! מצוין, אלה. בחירה טובה. עוד פעם נכנס לה מישהו הביתה. לפחות הפעם זה לא לירון לב. כי זאת הסדרה של שירה גבריאלוב. כן, אימאל'ה. בדיוק. היא משוגעת, אבל בהשוואה לטליה, נטע ונאיה היא דווקא סבבה. אופס. משפחת תמם ריגול בע"מ.

אוי ואבוי. אוי ואבוי. אמג'ד זה... לא הסדרה הזאת. מסכנה יסמין.

כן, הם שנה וחצי הפרש. אלה ערמומית. כן, גם אני אהבתי את ארתור. גן ליליאן. אוקיי. מה זה פה, צעצוע של סיפור 3?

זה השיר של המספרה של אלמז. שיט. דלינה, דפקת את זה. אלמז צריכה להיות עסוקה עם שלומי קוריאט, הבחור מטרלל את המצב. תאמינו לי.

זה לא מבריק בכלל. זה בטח לא שם. למה לפרוץ, מה אתה פורץ כל הזמן, תפסיק ותרגיע את המעריצות שלך. כי היא אישה ואת אוהבת נשים. טין ניק שאלו אם הקו בין השנאה לאהבה בין אדם לאלה דק. הם לא מבינים שזה משולש אחר?! הם לא מבינים שאדם לא הצד המחוזר במשולש?! המונח לסבית לא ברור?! בלי שטויות, בלי שטויות. זאת לא המפקדת.

גם אני אוהב את אלמז. גם אני. אגב, הנה עוד אחת שמתחזה לעובדת. והוא לא מכיר אותה? הו. אתה שומע, אתה. תתבייש לך.

ולי יש תמונה עם ליליאן. כי אני מזהה שחקנים. אגב, יכולתי להצטלם איתה עוד פעם אבל היא הייתה עם חברות אחרי ההצגה ולא רציתי להפריע. יופי, קים. שקר מצוין ולגיטימי. אני אוהב את רונית. תמיד חיבבתי אותה.

שטינקר! שטינקר! כמו משטרה צבאית! שטינקר! תתבייש לך!

אגב החנות שיש בה הכל... מה הקשר אהרון, אתה לא בקטע... עזוב אותו, מורי. הבחור כולו בצד של דלינה.

שטינקר! שטינקר! כולכם אגב אסמרה? מה יקרה אם הוא יצטרך להסגיר את דלינה... זה יהיה עניין...

זה קטע הזוי. אוקיי. למה זרקתן את הבובה מהחלון? מה? הכול בסדר, קים? לא ידעתי שגם את...

חכי, דלינה. מזל שלא הצטלמתי איתך! מזל! בוגד! תמיד היית! קאפו!

הנה הסוציאלית. אה, קבעת. והוא לא העיף אותך מהמדרגות. אוקיי. עשו לו אלפי. מסכן.

היא באמת נראית רדומה כזאת. לכולם היו כאלו צעצועים. כן, אלה, דיברנו כבר על הקטע עם השיער. לא? אה, זה ארתור. ילדים חכמים. זה לא פייר, של אלה! של אלה, לא פייר, הם לא ביקשו רשות! מה את הבובה, הבובה כבר דיברנו על זה, שאלה לא טובה בתסרוקות! תסתכלו עליה! זאת נראית לכם אישה שמבינה בתסרוקות?! מה, אלה, יש לך גיבנת?

אני לא מאמין שההאני הזה החליט לחשוף את הכיסוי שלה. גם אני אחשוף את הכיסוי שלך! חכה חכה! נחשוף את הכיסוי שלך! ברור שיהודים, היא גדלה איתם. אתה יודע. מהר, מנאר, קוד אדום! לחשוף גם אותו!​

למעלה