איזו אמהית אביטל. אמהית ממש. אולי עדיף שלא יהיה לך מושג מי זה אבא שלך... עדיף...
דריה! הנה דריה! לא, חולצת המשבצות! דריה!
אולי שיפנה למנשה משכונת סבידור. לא, אלמז הבינה!
זה מין שילוב מוזר בין אבא של ח'אלד למנאר. הו. ההוא משומקום. אה, גם לך יש טבעת? עיסא? יש לך במקרה קשר ל... לא? חבל, חשבתי. משפחה ענפה. ברור שאין לו, גם הוא בסיפור כיסוי כמובן. האני, אל תהרוס למנאר את הכיסוי! אתה יודע כמה זה קשה לכם עכשיו, עם הממשלה החדשה, אז אתם מתחלפים ביניכם ומוצאים כיסוי, אבל אתה לא יכול להרוס למנאר את הכיסוי! מספיק שאבא שלה בורח מיהודה לוי, שהתבלבל וכיוון בכלל לגל מלכה. כמובן שגם גול הוא כיסוי. בטח רועי תומך באמיר ויסמין. שלא יפגעו לו ברוי ובדודה שרוצה חתן רופא.
אלמז, אומר לך, תעסיקי את מאיה לבני במקום דלינה. פויה, דלינה, פויה. אני אומר את זה כדי שארסמה תבין.
אהב לעשות. סיפור מוזר. פושע רגיש ועדין. בסדר, בסדר, צייר. כמו נטשה. ואז מישהו הפליל אותו בשוד של משאית! נכון? לא יכולת ללכת ברחוב, לכן אלה חיברה את השיר "הולכת ברחוב". בו היא הודפת מבטים. ולא רודפת מטאטאים. שזה משפט לא הגיוני.
מצוין לפרומו לטין ניק. תגיד, יונתן, אתה לא חושב שהן משוטטות ברחוב במתח? את ונטע בסטיז. הן לא. טליה מדברת במאה קמ"ש. אימא ענייה יש. אוי, הילי, יש לי סיפור! ידעת שיסמין גדלה לא במשפחה שלה, ותחת כיסוי?
זאת אריתריאה, אין ממש דברים מסודרים שם.
מתאים לה רופאה. כמו כל החבורה.
וואו. הצלחת לעשות לה שיער גרוע יותר מליהי. זה הישג. ומדבר פה אדם שמכיר ספר ממש טוב בהמשך הרחוב. פויה, ארסמה. פויה, ילדה רעה. פויה. נכון, הוציאו חוק חדש נגד הזרים. אמרתי לך, אלמז. להעסיק את מאיה לבני. למרות שהיא לא באמת פיליפינית, היא יותר מבינה בתחום.
איזה מזל, יסמין. איזה מזל. אחרת היו מגלים את הסוד שלך. אחד מהסודות שלך.
אולי זה ליד שוד הברינקס של שארל. אולי אלונה תוכל לעזור לכם בעניין הזה של הציורים... איזה כיף שאני הצטלמתי עם גיל. בחור מוכשר. אוקיי, יופי.
הסיסטריות, הילי המושלמת שלי. גם את מצאת מהר מידע! ועכשיו אנחנו מבינים למה הן נפרדו. באמת לא יפה. שאלה לא זרמה איתה. תראו אותה! כולה מרשמלו! ממתקית! טוב, הילי, אין מוצא.
אוי, חבל. מה עם אימא? לא תהיה? אין אימא?
אלונה תעזור לכם. נכון? זה צבע אקריליק? קרן חכים לאמנות לא היה גם בכוכב הצפון? לך היה דובי בשם ארתור, לארתור היה דובי בשם סטנלי. משהו מוזר. אבל אמרתם שאתם לא זוכרים...
היא מנסה להרוויח זמן. קים, תידבקי אליה. ואם את רואה טבעת, תגידי כן. שאלה לא תכעס. אלה מתכננת עלייך.
הו. שלום לך. ושלום גם לך, מושלמת שלי. זה כזה מגניב ומתאים לה. כזה טליה. למרות שתדעו לכם, שפעם היא ואלה היו ביחד בלהקה צבאית. עם ליאנה ועילי. חולצה כחולה! תקשיבי לפקודות מהחליפה האפורה! טוב, אחרי שסיימנו עם ה"התרגשות" ה... אנושית הזאת... הילי, את יכולה לעשות מה שאת רוצה עם אלה. היא כזאת מושלמת. את יכולה גם לקחת אותי ולעשות בי כרצונך, הילי?
טסטות, ברור. בסדר, הילי עשתה תחקיר קטן... במסגרת התחקיר, היא גילתה שהיא עצמה הבת של נועה קולר. נועה מכחישה את זה אבל אנחנו נמשיך להסביר לנועה שזה נכון כמו שאגם רודברג היא נינה. יש המון בנים של פושעים בריאליטי. אלה לא היחידה. היא הודפת מבטים. עם אות קין על המצח, מעכשיו ועד הנצח. כן, כן, אני מכיר. תפתחו קבוצת תמיכה עם עומרי. אני ממש מתבייש. שאלה לא זרמה עם הילי. פלא שעם יחס כזה הן נפרדו?! פלא?! אני שואל אתכם!