תלאתה- פרק 4

YossihNew

Well-known member
אז איך אלה תעזור לאדם וקים בחיפוש אחרי הטבעת?

מה יצא משיתוף הפעולה של יסמין ורוי?

מי יורד על מורי?

למה סמואל סובל?

והאם הטסטות יצאו כמו שצריך? בוודאי, הילי תמיד תצליח בזה.

YossihNew

Well-known member
דוד אהרון, המצצק. הוא לא בן מאה בכלל. הוא נראה לי ממש ערמומי. אני חש שהכול עומד להסתבך. החיבוק הידוע. וקים ואדם בצד. קים, תרשמי הערות. ליהי קצת אגרסיבית.

לא, נו, לא יעבוד לה להיות מוזיקאית. אמרנו כבר פעם. פיסטוק עם שוקולד לבן? יוקרתית הבחורה. והנה המועדון הסדרתי. או שלא. טסטות, שמעת על טסטות? הוא לא יודע שהיא ערביה.

שפה מוזרה תיגרינית. שמעתי שעומר גולדמן בעמותה.

איזו תכנית מטופשת. הו... גיא. שלום לך. אתה מעביר את המידע לאחיך, הא? אבל ד"שים אתה לא מעביר. האפליקציות שיש היום, אני נשבע לכם. לא רחוק היום ובאמת יהיה תפריט הגדרת שירותים.

זה כזה יגאל. מה אתמול?! עבר יום?! לא יודע, יגאל נראה לי עושה דמות מוזרה. זה... לא עובר לי שהוא נאיבי. האפליקציות היום, אני אומר לכם...

עומס על בתי המשפט, אבל אל תדאג, סמואל. עוד מעט לא יהיו בתי משפט ולא יהיה עומס.

אני חושב שמישהו עקץ אותך באפליקציה. כי זה משהו אחר, לא רק זה.

משהו כאן לא מסתדר... משהו לא נראה טוב...

ואן גוך? יש איזו אחת שמציירת ואן גוך כמעט באמת. כי זה לא הרמז... אתם מפספסים. זה לא הדוד הזה, זה דו משמעי. טיפש וגם יותר מדי פופולארי.

מה עריקים?! מה הוא, חיי... כן, הוא חייל. לא פלא שבסוף הוא וטטרו גמרו בכלא. עכשיו איפה טטרו?! טטרו בסדרות אחרות, עדיין טטרו. ואתה נדפקת!

הן חמודות מאוד. ומה איתך, אלה? את התאהבת באחת כבר? זאת באמת המאפרת, אגב. היא העלתה איתן מלא סרטונים. כן, אולי תעשו מזה פרומו או משהו. אני מסכים לכל דבר שהילי אומרת. שלוש חברות? אני חושב על החבורה של ליהי, בר, נטע ונאיה. וטליה. אם נטע מצרפת את טליה ואם ליהי מסכימה.

לא, זה לא פרומו לריאליטי. זה מתאים יותר לאיזה... פרומו לתכנית ילדים או משהו. חוץ מהתנועות המוזרות.

ילדים בשם מורי הם בעייתיים. בלי ללכת מכות, בסדר. יעשו לו אלפי. שוב הספסל.

אבל עוזרת הפקה מושלמת שלי... אמרת שאסור להן לשיר כאלה דברים, אז למה לדבר על כאלו דברים? הסיסטריות!!!!!!!!!!!! סליחה, הילי המושלמת. אין לך כוח, אלה, תכתבי עליה שיר. אמרנו כבר. דמעות עושות רייטינג. הילי יודעת. מקונגו, מקונגו. אפשר להשתמש בטליה כמימז להמון דברים. אמרתי לך, עוזרת הפקה מושלמת שלי. אסור להן לדבר על זה. זה מאוד משעמם, אלה. כן, זוהי יפו! זוהי יפו, ילדה, זוהי יפו! (חיכיתי להכניס את הבדיחה הזאת) בסדר, אלה, אז תכתבי עליה שיר! כשהיא תלבש חליפה אפורה.

היי, חבר של פרפילאב. ידעתם? והמפיק המוזיקלי שידך ביניהם. אז הוא גם צלם וגם שדכן. מה אתם, אלמוג כהן?

הנה, דברים שלא היו למנאר. ועכשיו מנאר מקבלת אותם כשהיא מעמידה פנים שהיא לא מנאר. הצ'ילי דוגס. אוקיי. דלינה טובה בעיבוד. פעם עיבדה לי שיר. עד היום לא מוצאים אותו. בקיצור, מי מביא אותה בסולואים? ויש לכם ד"ש חם מטולדנו. לא, דווקא לא אבי טולדנו! ליהי! חה חה! יסמין כולה נרגשת. עד ש... אל תדאג, יקירי. אתה תופתע לגלות כמה אנשים במצבך. ואלרי שיחקה את תרצה אתר במחזמר, תאמינו לי שהיא לא נראית ולא נשמעת. בלי מבטא היא מדברת. בלי חיג'אב היא מבלבלת. הנה, נכון, רוי. אתה לא צריך לאיים עליי להסכים איתך, רוי. אה, בית ספר יהודי. ככה זה נקרא היום. זה לא נכון, אבל יופי שאת שומרת על סיפור הכיסוי. לא צריך את הזנב והקרניים, יסמין. מספיק את החגורת נפץ. בשבילי, כי אני שונא את השיר הזה. תגאלי אותי מייסוריי?​

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה
נושא חשוב עולה פה.. סבתא שלי צפתה איתי בפרק (אני אצלה בימי רביעי), אז היא אמרה שהסדרה יותרב מדי פוליטית ולדעתי חשןב להעלות את הנושא. בעיקר בימים אלו, ושאני הוספתי למלכות שלי את עילי אבידר, צעירה שצעקה על ביבי שידידיה הכיר לי .. וזהה דורש אומץ..

למעלה