אני ממש לא רגיל לצפות בפרקים עם כל פשוטי העם. אה, אלה, תבכי עליה בשיר אחר כך. תודה, מנאר. יסמין. מנאר. מה שלא תהיי. יסמין צודקת באיזשהו מובן. לא ככה? סיסטריות שלה, כן.
זה כזה יגאל. הזוי הבחור. הוא הופך לסנילי כאילו כדי לצאת מהמצב. זה ברור. אלא אם... אה... יש כאן מצב מסוכן...
היי, בחור. אתה לא רוצה לצלם אותן? שמעתי שאתה טוב בזה. העיקר שכשאני שואל מאיפה הוא מוכר לי, הוא אומר לי שהוא לא מכיר... בא לה צביקה פיק. נכון? שירי שיר של צביקה, אלה. בסדר, רוי מגיע תכף.
הבן אדם אולי מעמיד פנים. לכו תדעו.
לא, הקאבר אחלה, כן? לא חשבתי שאפשר לעשות ככה את השיר. הוא מסתובב עם מקל כאילו הוא עומד לפגוע בהן אם הן יפשלו בצעדים. התבלבלה... או... יסמין מאוהבת! יסמין מאוהבת! יסמין היא מנאר והיא גם מאוהבת! ביי או שהוא מרביץ לך. נכון?
זה שיר יפה. היי, הילי המושלמת והנהדרת. צלמי אותי ככל שתרצי, כמה שתמצאי לנכון. ביי, מושלמת. ביי. טסטה? לכי את והחליפה האפורה שלך. הו. זאת בכלל לא הייתה דלינה. ממש לא. זאת גם לא הייתה ארסמה בכלל, זאת הייתה... אה... מוניקה! לא מבין למה אתם מתבלבלים בין סודנים לקונגולזים לאריתראים. אני צריך לקרוא לדלינה "לא אריתראית" או שזה בסדר? אגב, מיה ופרפי באמת שתיהן קונגולזיות. מפגש בין שתי אחיות של. אלמז תעסיק לא סינית ולא פיליפינית במקום.
הגיע הזמן לחזור לאבא הקודם. החמאסניק. אלה לא מבינה מה הקטע בכלל. מה זה, זה גבר. לא מובן בעינייה. מה, ואתה מתכוון לאיים עליה להגיע אחרת יהיה לה עסק איתך? הו, חזרות. אבל איפה... איפה אביגיל... למה היא עוד לא הגיעה...
זה כזה בית מזרחי טיפוסי. למרות שהטלוויזיה קצת לא מתאימה. שקרן! שקרן! לא הלכת לאימון! לא הלכת! שקרן! אבל ליהי עושה את זה מצחיק. וטוב. טוב מאוד. מה עושה כושר, הוא לא עושה כושר, מה הוא עומר ממילאנו?!
איזו מסכנה יסמין. גם לא באמת יסמין אלא מנאר, וגם שיקרה לאבא שלה כל כך... וואו, סטטוסקופ... איך ידעת... מברוכ מברוכ? איזה מין שיר זה? בחייאת.
אז דלינה ניצלה. סמואל לא.
יסמין משקרת מאוד. עצוב עצוב. והיא ממש דומה לגל מלכה. תמיד ראיתי את זה. רק שלגל יש נקודות חן. הגבות שלה? תתעסק בגבות שלך. מה עם נועה אסטנג'לוב באמת?! אתם קצת לא בהרמוניה. סליחה, היא לא בהרמוניה. בסדר, בסדר, אז התפנה מקום וגילי תפס אותו. אולי פיקה תתפוס. חד הורי, מה? והוא עדיין לא יודע שהיא... אה... איפה אלוטל שתלחש את המילה?
הסינר של אלה זה משהו מצחיק. כן, ככה הוא מה זה נראה כדורסלן. עם הקפוצ'ון והשרשרת המאיימת.
הו. עכשיו זה נשמע יותר טוב. הרבה יותר. למרות שהמילים קצת טיפשיות. זה הארי סטיילס? אוקיי.
אז הוא בן 17. עדיין לא בצבא עם הלא-מליפיקית. אוי. האבא מגורש. באמת? אה. מאמץ. מרתק. אאוץ'.
אלה באה לעשות מוב על קים. זה הכול. קים, תראי לה. לא את הסרטון, קים. את הגופה שלך. אלה מעוניינת. זה יצא, אל תדאגו. זה יצא. הצילום הזה. כן כן, ככה זה... נקודת האל-חזור... זה מה שקורה בפרק 3... בינתיים מתקדם בדיוק כמו בתכנית...