אלה, דברי עם השוטרת. היא יהודיה. ברור שאתה מכיר אותן! אל תשכח, אל תשכח להרגיש ולראות. אל תפסיק לחלום, לקוות! לא, המנקה סודנית! בחייאת דינאק! תבדילו! טוב, דלינה מושלמת באמת. לא, לא, בחייאת.
להגיד ששרנו? בטח.
איי, האוזן. כל פעם שהמניאק הזה הופיע הבנות צרחו... בכל אופן, זה בטוח יהיה חשוב שהוא צילם אותו.
יופי, בנות. אודישן בזום. איזה קטע אם היו אומרים שלא... וככה זה היה נגמר... אבל מחאנו כפיים כמובן.
היה משתלם. הבנות מקנאות. אה, ואז היא אמרה שהיא חוזרת הביתה ללמוד, ורועי הבין שזאת באמת מנאר! נכון? מנאר, תשתעלי פעמיים אם אבא הבריח אותך לפה לאחר הסכסוך עם יהודה לוי. אולי בגלל זה יהודה רודף אחרי גל מלכה, גל וואלרי דומות מדי. את הקטע עם רמת גן פספסתי.
אחלה, כן, אבל הנעליים... בסדר, ההורים של נדב. נאדב, סליחה. אלה חשדניסטית. לא, היא אחותך, דבר יפה. שנה וחצי זה זמן מכובד. חכו חכו, הכדורסלנים יופיעו גם הם. אלה מחזירה את הנעליים. ממש כמו סינדר... אלה. סליחה, ליהי.
רועי לא הבין מי זה הבחור הזה, ככה הוא שכח את האני?! הוא הצטלם איתו, לעזאזל... אז יסמין לא מוכנה.
אני מסכים איתך, אימא של אלה. פעם היא אולי תהיה כוכבת. לא, אלופות עולם זה חנן בן ארי שר... אבל אלה, את עם אקסית שלך... לפעמים חלומות מתגשמים, אלה. לא? בוקר טוב גם לך. זה יתפוצץ בטח בפרק 15.
אין, אני אמרתי לאלמז להעסיק את מאיה לבני במקומה. נודרת, נודרת. זה ישתבש, הקטע עם משרד הפנים. האם מחאנו כפיים לדלינה? בהחלט כן.
איזה מין שם זה סיימון? משטרה מושחתת, עירייה מושבתת, אין אמונה, סכנת גירוש. כן, היא הבת של.
דלינה קצת קנאית מדי, אני לא הבנתי למה ישר היה צריך ללכת לכיוון הזה. הוא אפילו לא עשה כלום עם הבחורה. פרנג'ית? מה זה פה, נבסו?! אני מבין שבוזי העביר את כולם שיעור. דלינה קצת קנאית. קצת קנאית.
מנאר, אני שוב אומר. תשתעלי פעמיים. אוי... חבל. חייב להגיד שהפסקול מצוין. אה, פואד ד'אוד. גם אלינור לא עברה את המבחן! בגלל טעויות של השותף שלה... טריק קצת זול. אבל בסדר... אמיר עיסא? איזה עיסא?!
אלמז לא יכולה לפטר את דלינה. קטע קשה מאוד. קשה מאוד מאוד. עצוב מאוד. גם אז היה עצוב.
אה, שרה, שרה דוידוף. זה חי מאור, כן? ולא חי דוידוב, האבא הפושע השני שהוא לא דוידוף.
לחקור אותה, תיזהר שאותך לא יחקרו. כדורסל, בסדר... אבא זה גיל בסוף? לא יודע, הוא ואביטל היו ביחד. דוד אהרון, בסדר. מעניין מה יהיה עם זה.
אח שלך דפוק. כן, אני מבין שהמטרה היא להראות איך דלינה חיה ואיך שהיא מחפשת נתיב יציאה. הקנאה עדיין לא הייתה במקום.
למה האור דוהר, מתגבר? ניסיתי שוב להרים לטליה. לא הצליח לי. אבל היא קורעת כל כך בדיבור שלה. הבחורה פשוט מדברת, וזה לא טקסט מצחיק בכלל, ואני פשוט נשפך פה. גם בזה שהיא מסתכלת בלוח הקשיח שלה כל הזמן (למדה בטח מהמפקדת). אחלה מילים. טליה כל כך מלכה ומצוינת. רגע, מה יוצאות נגד המדינה? איפה בית ה... אה. כן.
הקול של ואלרי משתנה עם המבטא. חוץ מזה, אם זאת לא מנאר, למה הצטלמנו איתה בדיוק כמו שהצטלמנו איתה במדרסה?! אה?! אז מה, איך היה היום שלכן? אני ראיתי את זה אחרי הרכבת. פעם דודה של אלה הייתה משלוש חברות.
איזו כניסה... מוזר. אלה תגיע לכאן, אני בטוח.
האם קצת צחקתי כשיגאל הופיע? כן. קצת. לא יודע... ומה זאת השאלה המטומטמת הזאת, "אתם קרובי משפחה"?! אמרו דוד, מה חשבת שזה?! והתגובה של יגאל...
זה לא בדיוק היה ככה, דלינה... אגב השיר הבא... הנה השמלה האדומה והחליפה האפורה. בכלל, תדעו לכן שיש כאן נקמה באלה בגלל שהיו ביניהן מלא אינטריגות בלהקה הקודמת. עילי, נכון אתה ראית את האינטריגות? היו המון אינטריגות. ליאנה גם יודעת. אי אפשר בפריים טיים. בחייאת. שדרו את זה... אולי... בערוצי ילדים בצהריים. לא, טליה קורעת. איתמר זה היועץ המוזיקלי, ואני גאה להגיד שהוא צילם אותי ואת רועי. הסיסטריות מאוד הצחיק אותי. בעיקר ההתלהבות המוזרה של טליה. תגידו תודה, בנות. הסיסטריות זה לפחות יותר טוב מ"שלוש חברות" ו"שלושה בנות", וזה הוצע. והנה ה-משפט שטליה תקעה ואני ניסיתי להסביר לרועי שהיא תגיד. ביי, הילי. תודה. מושלמת. בסדר, אלה, תבכי עליה אחר כך, תכתבי עליה שיר.