תלאתה- פרק 19

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לסמואל אחרי הווידוי שלו?

האם רוי ייכנע לכל העולם?

איך אלה וקים יצילו את מורי?

והכי חשוב- מי יציל את הילי המושלמת מפיטורין בידי יונתן או שאין מוצא?!

YossihNew

Well-known member
היא כבר לא בטלפון, חבר. ברור שלא הכל הסתדר! תראה את המבטים המטורפים שלה שלא קשורים בכלל לטירוף הכללי! תראה את החיוך המובך והחמוד של קים! לא, ליהי נהדרת בתפקיד. נהדרת. באמת. אני מאמין לכל דבר שהיא עושה בתפקיד. חוץ מזה שהיא חושבת שהשיער הזה נורמלי. גיא, די לבקר שם את אחיך.

יש לך עיתון מהיום? הכול באשמתך, אידיוט. עוד מעט. עד מחר לפחות...

איזה כלומניקים. תתביישו לכם שעשיתם את זה לאלה. כי הרפי הזה נמצא ביניכם כל הזמן. אידיוטים.

אני לא מאמין. אוולין גרין מפסידה לפתקים לבנים.

לא! לא, אל תפטרו אותה! די! אי אפשר לפגוע בה! היא בסך הכל, בסך הכל הוטעתה! נו, היא טעתה קצת, אבל היא עדיין המגנא! אה... המפיקה! בסדר, לא צריך אותך, אני מסדר להילי עבודה בספרי... בסדר, הילי, הבנתי שנטע מסדרת לך עבודה בחינוכית. הבנתי. חכי עד שקרעי יגיע, את תזחלי אליי!

פלאפל. מפלטם של הזוגות העממיים. מתחת לכרית שלו? קים מאוד חכמה. מאוד חכמה. אלא אם הוא עובד עליה ורוצה לברר... לא, זה שקר ספציפי מדי.

היא אמרה את האמת, זה בן דוד שלה! נכון, הוא בוגד. אני הייתי קורא ללא-מליפיקית שתטפל בו בצורה מאוד... מה? אה, דלינה, את לא יכולה לאיים עליי שתביאי מליפיק לעומת הלא-מליפיקית. תזעיקו את דניאל גל במסוק...

נו. כמו שידעתי. גם עינת שחקנית אחלה.

לפחות יש אבא רופא באזור. אבל יסמין לא מוסמכת לטפל בו. תזכרו. זה לא בסדר שהיא מטפלת בו. עזוב, גם לרוי יש עניינים משלו. ברור, שירה. אה... מנאר. יסמין! יסמין.

לא הבנתי, קים גבוהה מאלה? אלה מסתובבת כל הזמן עם נעלי עקב? רגע, אולי שמישהו יצייר את מורי ו... לא, טעות בסדרה. הו, משלבים עלילות. מגניב.

אני מציע שניתן לסמואל בעיטה ב... סליחה, דלי. הדמויות כאן מאוד סובלות וחוטפות. מורי, סמואל...

בידור היום? בחייאת, חבר'ה, זה המתחרים של חדשות הבידור. מהירים אלה.

תמהר, עוד מעט אתה חוזר לשומקום. מיד אחרי שהסכנה תיגמר, וכל הערבים יחזרו לתפקיד המקורי שלהם ולא יצטרכו את סיפורי הכיסוי.

איך העסקה הזאת עומדת לעבוד? אדם לא יראה את הכסף... הטבעת הזאת לא צחוק.

והדליפה הזאת התרחשה רק בגלל שהילי עזבה. אצלה זה לא היה קורה! רגע, עכשיו הילי יכולה ל... מעניין. ההפקה לא גזענית, אלה סתם רוצה להרגיש שייכת לחברה שלה. אוי, שיט. נדפקנו.

יש מוצא. שיט. לכבות טלפון, אדם! לכבות טלפונים! הוא לא מכבה טלפונים. אתה לא מכבה. אוקיי.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה