קם בבוקר עם שיגעון חדש, שורף אנשים. לך תחפש את הטבעת אצל לילה. כן, ידעתי שדלינה תגיע. הוא לא משקר. הוא באמת גיא, והוא באמת בן דוד של אלה. אלה, אלה, אלה אלההההההההה... טו טו טו... אה, אתה מוסר ד"שים! אתה נותן ד"שים חופשי! אבל למסור אותם ממי שמבקש?! זה לא! נחש!
מורי כבר מסובך כל כך שהוא בלתי סביך. כן, הוא דפוק מאוד.
כן, כדי שלא ירצחו אותה על רקע כבוד המשפחה. כן, תפסיקו לשפוט אותם על בסיס הוריהם! רוי למשל לא גזען. הוא סתם החבר של. לכי לשירה. תדברו ביחד. תגידו, נראה לכם שזה מבוסס על אלונה? אולי צחי הלוי? תשאיר את השירה לחברה שלך. עזוב, יסמין תשיר שירי יהודים-ערבים.
היא נסחטה, בחייך, אלה. היא הייתה קשורה. מגעילה אבל יפה. לא, תראו אותה, היא יפהפייה. מה זה הדבר הזה?
רוי, חלאס עם דחייה. ומה הבעיה? היא ערבייה, כולנו באותה סירה. אולי תשירי שאתם חיים באותו המקום, למעשה, החיים... אה... תעבדי על זה, לכי עם זה. לכי למלחינה ולכי עם החלום, לכי עם זה קדימה. גם לכם יש את הבעיה הזאת כשמפריעים לכם באמצע הנשיקה? לפחות זה לא גול הפעם. זה היה יכול להיות מוזר. בארון, אה? כולנו יודעים מה יקרה מזה.
היא תספר להם הכול, אלה, היא מאוהבת בך. לעינת יש מבט ממזרי כזה לפעמים. אבל תראו אותה, היא נראית לסבית
לא. זה אנחנו עושים רק לליהי סלע. אל תעשי את זה. לך אין קומנדו. תתביישי לך, אביגיל. תתביישי לך שאת מוליכה את הילי כצאן לטבח! איזו מסכנה! צריך לכתוב להילי בית בשיר של תלאתה. רק איך אני מכניס גם "מצחיקה", גם "מושלמת", גם "חכמה" וגם "יפה"?
יופי, חבר'ה. העיקר להאשים. תתביישו לכם.
וגם יש לכם בית לחזור אליו! תראו איזה יופי! אולי הוא יפגוש את עילי, אח של ניתאי. לכו תדעו.
סתומה מאוד. לא מאמין שאתן חולקות גנים. ברור שאני יודע מה זה אומר. שהיא תכתוב עלייך שיר מעליב. ואנחנו לא יכולים ששוב יכתבו עלייך שיר מעליב...
תרביץ לו עם המקל בשמי. כן, הן עובדות ביחד. גם אני הופתעתי. זה לא הן, זה הילי. לאביגיל אין את הפונקציה של לתפעל דברים כאלו. מקס בטח יעזור...
אני אומר לכם, אין מוצא. הילי בסוף תציל את כולם. לא, תראו את טליה. תראו איזו מוכשרת. מצד אחד מצחיקה, מצד אחד פגיעה ועצובה. אין דברים כאלה.
אה, אתם מפילים את החוליה החלשה בצמד. רעיון טוב מאוד עם תסתמו את הפה שלכם.
יגאל עדיקא. פושע בסדרות כבר עשור. בסדר, אהרון, אתה צורח כמו אביחי.
לא, לא, מתוקה שלי. לא, אל תבכי. לא, בואי, אני אסדר לך עבודה אצלנו כעוזרת ספרנית. תקלי עליי. מה? מה זאת אומרת נטע כבר מסדרת לך? עזבי, היא כבר לא מלכה כמו אז ביולי.
ברור, הוא בורח. האיש הזה מטומטם כל כך. כן, אמרתי, אלה. הוא מטומטם. איזה עצוב. מסכנה אלה.
הביבים והשמיים יחד כמו ביצה... אין מוצא... לא, לא, היא לא ניסתה לזייף קולות! חוסו על הילי! חוסו, רחמנים! לא לכולם יש חברה באירוויזיון, נו! חברים, לא מפטרים עוזרת הפקה שהיא נכס!
חכו חכו, זה בטח ישתבש. לא מלשינים על יגאל עדיקא למשטרה! דוידי ניסה. כן, עכשיו קלטתי על מה מדובר.