תלאתה- פרק 17

YossihNew

Well-known member
אז לאן סמואל יוליך את החרפה של היותו מלשן?

איך המשפחות של יסמין ורוי יגיבו לקשר?

מה יהיה עם מורי והפנימיה?

ו... במה אלה תואשם? בגניבת הטבעת או בגניבת הצמיד?

YossihNew

Well-known member
שיחת הטלפון הזאת תכלול ד"ש שביקשו ממך להעביר? לא? כן, היא בעניין שלה וגם נראית די טוב ככה. באמת. לא, יפהפייה.

מסכנה אלה.

מה אכפת לך? יש המון אנשים שהשמלות לא נעימות להם. כמו... אוטיסטים. הילי כמובן ממש עוזרת למצב. הזמר הבא. כן. הגיוני. אה, אז השיחה. רואים, אם אלה הייתה מחברת לעצמה בית של ראפ, זה לא היה קורה. בלי משטרה, שמעתם? גם את, הילי. הפה שלך צריך להיות סגור ויפה.

לא הבאתם איזה לא-סיני לתפקיד? אין מצב שהוא יצליח לרדוף אחריה. כולו זקן.

פייק ניוז. לא פייקי ניוז. יופי שזומנת לחקירה! מה זה הטמטום הזה, לא בדקת לפני?! לכולם יש אסמה בחיים, מסתבר. כן, מוכר מאוד. אולי תצאו לדאבל דייט עם ח'אלד ושירה. הסיפור הזה לא נגמר עדיין.

למה אתה קורא לה "הילדה של דוידוף"? גם אתה דוידוף. כולכם דוידוף. אתם משפחה. חמולה. שוחררו. קים עכשיו צריכה לבדוק מה שלום אלה. מה עם רפי באמת, לאן נעלם?

יופי, עכשיו היא לא עונה לה. רפי המעצבן הזה.

אל תדאג. אני תמיד שנאתי אותך. זה יוביל לשינוי? בחייאת. ומי ירצה לשמוע אותו מדבר בטלוויזיה?

אמן תחוסל אחר כך. אמן. לא לפני שתראה אותן מתנשקות.

גם הנהג משלהם? אה. כמו האבא הקודם. אני מקווה לפחות שהפסקת להתלבש עם מכנסונים. מה, את רוצה שתחזרו? למה, שתכתוב עוד שיר נגדך?

היא זוכרת רק את החליפה האפורה. היא ביקשה להחליף שמלה כי יש כאלו שמפריע להן! כבר היו מקרים! היא צוחקת, נו, זה בא לה טבעי. היא מצחיקה כזאת. החיוך של טליה בסצנה הוא כזה מדהים. והיא גם מוסיפה מימד קצת מוזר לדמות. חמוד ומוזר. את סתם נגד החברה החדשה שלה.

לכי תדעי, אולי ראש הממשלה יבוא ויעיד לטובתו! נכון? מה עכשיו, מורי? אני הייתי קושר אותו באזיקים. נשבע לכם.

קים גולן? זה שם מאוד מומצא, זה בטח כמו אלינור שאמרה שהיא אלינור גולן, על שם תמר גולן.

הוא לא מפעיל את המקל, אני בטוח שזה נחמד לו... תראו, בנות, זה מזכיר קצת את "נה נה נה נה נה"... לא משנה. דווקא שירים מהסרטים רעיון נחמד. מה הן שרות הפעם? הו. מרתק. גריז. עבור יסמין זה מאוד חשוב. מה? אבל הן לא יכולות להיות שתי סיסטריות. שלוש זה המספר. הן גם להקת תלאתה, לא תניין. בסוף ימצאו את השרשרת ואלה סתם תחליט לפרוש. איתמר, היא חייבת חמש דקות הפסקה.

לא, זה קשור למורי. ברור שאין יותר תלאתה, אלה, הן לא יכולות להיות תלאתה עם שתי חברות. למרות שהיי פייב ניסו את זה.

בסדר, אז תבקש סליחה, למה אתה כזה מטומטם? ועוד האלה הזאת. לא התרגשתי בכלל.

אה, הוא פירומן. אתה לא תשרוף פה אף אחד... קם בבוקר עם שיגעון חדש, החליט שהוא שורף אנשים.​

למעלה