תלאתה- פרק 14

YossihNew

Well-known member
אז מה דלינה תעשה נגד משרד הפנים?

איך נדב ינקום במורי?

האם אביגיל תחסל את האידיליה של רוי ויסמין?

ואיזה רגשות יש לקים ואלה?

YossihNew

Well-known member
דבר טיפשי מאוד מצד מורי. מאוד טיפשי. למה שלא תקפוץ לביקור אצל משפחת... אה... איך קוראים לדלינה? גרמי, גרמי.

הנה, למשל. זה לא בדיוק הזמן? החולצה הזאת מזכירה את העלילה של דקל שלא יכול היה לאכול בתאג"ד. בכל אופן, הוא עובד על כולם.

יסמין, יסמין, די. כבר עשינו את זה. רוי, אתה לא כמו גילי. גילי עשתה את זה יותר טוב. וגם לובנא, לובנא ידעה יפה מאוד לעשות את זה. היא גם שמה חיג'אב, השקיעה. לך אין תיק, רוי. רוי, בסדר, אז תרד מהאוטובוס ותעלה שוב ו... לא יודע, מה שאמה אלפי עשתה.

היא רק מבשלת כל היום. כן, נכון, הנקוע והשבור יד, הם יתכוננו למשחק ליגה. תירוץ מצוין. מצוין. ואם הוא היה קשור לטבעת?! אה?! ואני בטוח שאלות לא מחביאים במטבח. הנה, כאן שמים אלות. מורי, אתה לא מוכר כמו שצריך. בחייאת. איזו טעות של טירון. טעות של טירון.

זה עוכר דין, סמואל. מה חשבת... רגע, אי אפשר להאשים אותו בשחיתות? הוא עוזר למי שמלשין. כן, כל העולם הזה דפוק.

איפה פרסמת, לעזאזל?! לעזאזל איתם. הורים גרושים, מה? רגע, גם אהרון קיבל כסף?

אני אשמח גם לראות את עורך דין ברנר. לא סומך על דמויות שלא רואים ורק שומעים בטלפון. דלינה, השיר גמור. יש את כל השורות, אין מקום לסמואל. כן, היא קלאס. באפס מאמץ. אפשר היה לנגן את הגרסה של דנה לב?

חכה חכה, היית רואה את לובנא. היא מכירה את זה. ולה יש חיג'אב אז היא לא מבלבלת. ואלרי חמודה ויפה.

אלה, זה הסימן להפיל את השקיות. מה מתבלבלים, מה היא, עידו?! אירה?! נראה לי היא גם וגם. בסדר, גם לליהי יש כל מיני בעיות שונות ומשונות בחיי האהבה שלה. עם אי אלו עוזרות הפקה... איפה הן באמת?

לא יודע, לא מתאים ליסמין להיות זמרת. היא נראית לכם טיפוס של גמר? מה קרה לך, רוי, לצאת עם ערביות זה בול מה שצריך! תשאל את גדעון סער. נכון, מר סער? מה זאת אומרת היא כבר לא יוצאת עם ערבים? אז דתיים. גם לא?! אז עם מי... סתם מישהו? לא, אני אומר לכם... אני חושב שמוזר שלא הביאו את אימא של רוי. זאת דמות שצריכה להיות. לא?

לזוכה בפריצת השנה קראו שחר חסון? מה זה הטמטום הזה? הו. החליפה האפורה והחולצה הכחולה. אני חושב שזה דווקא יעבוד לרוי. רגע, למה לא מתמקדים באמת במה שקרה להילי באותו יום? למה לא מדברים עליה? אה, היא ע' הפקה. אני יכול ללכת אליה ולהגיד לה "ע'"? לא, מגעילה היה בגלל הנידה. אני אחסוך לך, יונתן. היא לא נורמלית. לא שילמתי על טליה נורמלית.

על מה השמחה? סיני. אני גם מאמין לזה. אתם לא חושבים שזה יהיה נוראי?

אז רוי... זה עבד? מצוין, לא כדאי להסתכסך היום עם רוי. חברה שלו עומדת לצאת גדולה היום בערב, צריך את כל הפרוטקציות שאפשר. שאפו ענק, שאפו בומבו קומבו.

הילי הגאון בינינו.

יונתן לא יסכים. הילי יכולה לעזור לכם. אין בית נוסף, דלינה. ג'ז? זה מוזר. מישהו ינעל אותן בשירותים. זה יכול להיות. נכון, רוי, בחרת ביום טוב לעשות מה שבא לך. חכה עד חצות, אחר כך הכל יחזור למצבו הרגיל.

את שומעת אותו בנק? וואו.

להתחבא מעצמם. או... משהו... אף אחד לא מגיע לשם, בטח. חוץ ממי שהילי תשלח לשם. החכמה הזאת.

עדיף על פני מה שאילן עשה בתחרות הסטאר של מחר. אוי שיט. כמה מפתיע. אתה, מורי, לא בחרת ביום טוב בכלל.​

Johyboy26

Active member
זה אני או שקים בגדה באלה ? ובגללה מורי הולך לכלא ?

למעלה