ברור שהוא עצר ברגע האחרון. תירגעי, אריה דרעי. תירגעי. עוד פעם לקחת טבעות... עוד פעם לזייף טבעות... שיזייף לעומרי תעודות זהות.
אימא. הו. זה יהיה מעניין. רוי, גם אתה זיהית שהוא לא גיי? בניגוד לרועי? איפה אימא, תביא אותה, שנראה אותה. יש לי ליהוק: יפית אסולין. אני יודע, ציפיתם לשמרית. שמרית תשחק רק דמויות חיוביות ומתוקות.
אני שוב אומר שטליה היא פשוט שחקנית קומית אדירה. פשוט אדירה. יש לי שערוריה אחרת. מה דעתכם שנגלה שמתמודדת יוצאת עם אחראית הפקה? אה? אבל הילי כן צוחקת, אביגיל. היא צוחקת ומצחיקה. והיא נפרדה מארנון, לא אלון. היונתן הזה... איתו אין מוצא. מסכנה הילי. פרצוף חמוד ומסכן.
כולם פה באים במסכה. בסוף יאשימו את רפי במה שמורי עשה.
הו, הגיע הזמן שאתם תהיו ביחד סצנה אחת. דלינה, את יכולה עם קצת יותר התלהבות? לא, דלי נפגעה מהחבר האפס שלה.
היא תוכל להעיף אותו על בסיס רפואי. איזו איה? דווקא מגניב. שיטה ערמומית במיוחד.
תמיד יש ברירה! תמיד יש ברירה! הוא מלשן ובוגד! סליחה, עזבו, תשירו שוב. אני מנסה ללמוד את המילים הזרות.
שוב פעם גונבים מכוניות. אני מציע ליסמין להפסיק עם זה ולדבר עם המשפחה שלה, שלא עושים את זה. נלכדתם.
אבל מה הוא עושה עם המקל הזה?! מה זה, מטרונום?! בסוף זה יפול, הילי. הם ישאלו מי אחראי וזה יפול. אני מציע להפיל אותו על עניין בריאותי.
בסדר, הם תוך שנייה הולכים. יופי, אדם. איזה טרלול. בזה של הלחם חיפשת? חיפשת בכל אבית?
רוי, תיזהר או שהוא יתקע לך את המקל ב... לא משנה. כן, הצלת לו את החיים, זה מין משהו שמחבר. לרוי יש זמרת קבועה, היא פשוט עסוקה. שמעתי יש לה איזה משהו בתאגיד השידור.
נדב התחפש למלאך. לא אני אמרתי, הוא אמר. אני חושב שזה איזה אחד שפרץ למכונית היום! אומר לך, נראה אותו הדבר.
זה מה שחשוב? אוקיי. תגיד, אימא שלך שותפה להרגשה? תיזהרו מהמקל.
אתם השגתם טבעת במעט מאוד זמן. זהו, באמת למי הם ימכרו? זה מאוד חשוב לה.
הוא מנסה לפתות את מורי להפסיק למכור פציעה. "לפצות אותו". "על מה שהוא עשה".
תגידו, למה הוא כמו מצליח?
כן, יהיה מעניין.
בסדר, הוא בטח כמו עומר. לא באמת מוחק. זה אף פעם לא נמחק. גם את לא נוגעת בכסף מלוכלך? כולם לא נוגעים בזה היום. לא, אחת את השנייה אתן תראו. המון. תסביך אימא. חמודות. קים לא עומדת לנהל שיחה על המיניות שלה?
למה ליניב יוצא רי"ש? הוא מכניס רי"ש לדמות?
צ'יקה מה? מה הקטע של הסדרות האלה וצ'יקה? וטבעות, תמיד יש טבעות. מורי, שכח מהטבעת. זרוק אותה לסדרות אחרות. היא לא המפקדת, מצחיק אחד. המפקדת זאת טליה. מסתבר.
אופס. אמרתי לכם. האיש לא מוכר פציעות. רגע, אלה לא בדקה את זה? למה הוא יצא מאלה בלי?