נו, ברור. מה חשבת? בחייאת, אלה. איך באמת היא תמצא משהו? תעזרי לאדם, תעזרי לה, תעזרי למישהו.
אין לך חיים חוץ מלהיות במשרד הפנים כל היום?! אפילו דרעי לא נמצא שם כל כך הרבה! והוא כבר לא שר! גם דלינה במעקבים עכשיו.
ורועי מאוד בטוח שאמיר הומו. ואז הוא הפסיק עם זה כי הוא רוצה שאמיר ויסמין יהיו ביחד, ואז הוא יוכל לשדך לרוי נערה יהודיה כדי שכל המשפחות יהיו שלוות ושלום על ישראל ופלסטין. אני מבין שפואד לא שולל שידוכים. מה אם הוא ינסה להכיר את אימא של רוי... תגידו, אף אחד לא עולה על יסמין?
ארמנדו עתיקות? אין לו שם משפחה?
מסכנים, הם כולם שם על מעמד זמני. זה זמני לבינתיים. אבל עזבו את דלינה, כל המשפחה שלה מועמדת לגירוש כבר איזה עשור. אחיה כבר שנים כמעט מסולק. מעניין שבשיחות שלהם זה בעיקר עברית. לא תיגרינית. בסדר, גם אלמז מנסה לשרוד עוד יום. גם מאיה לבני.
טליה כל כך קורעת. אבל מיקי מבידור היום... את אמרת לאביגיל דברים שהתכוונת להגיד להילי. שהיא מהממת. גם מהילי אפשר לקבל ג'וס! האם היא ואלה זוג ועל מי נכתב השיר? טליה נהדרת. כהרגלה. בידור היום, תפסיקו. אם רוי רוצה לקבל פרסום, הוא יודע עם מי הוא צריך לצאת בשביל להשיג אותו. נכון, רוי? זה גם יעזור לו בתחרויות זמר. מה האמת, רוי? מה האמת?
לא, היא צודקת, לא אח שלה אבל בן דוד שלה. יש כתובת. יופי. אוקיי. אז יש פגישה.
מורי הזה תחמן. תאמינו לי. אבל הוא צריך למכור את הרגל. עוד פעם אתה והמצלמות אבטחה שלך?! הכל אצלך בעיות של צילומים! מילא תחמן אבל לא בודק כלום.
זה תמיד דוד אהרון. תמיד. מיכל, יש מצב העתקת ממני את הטוויסט שהזקן הסנילי הוא תכל'ס רע קטלני?
אבל למה הבחור עם המקל כל הזמן? רוי, לא הבנתי מה אמרת בדיוק בריאיון. אביגיל היא הזבוב. תיזהר, רוי, יש לו מקל. מה הוא עושה עם זה? אה, גם אתה אלרגי קצת. אני מבין.
דרכים אחרות, מה?
אני רק ביום שבת ראיתי את דקל סובל מאלרגיה לסיגנא. עכשיו רוי סובל מאלרגיה לדבורים. אמבולנס זאת סדרה אחרת בכלל.
אז זה נדחה קצת. אל תסמוך עליו, אהרון. הכול הוא מדליף למשטרה. לאחיו. שהוא עצמו, לך תדע באיזה צד הוא.
רק שרוי לא יהיה במיטה ליד ערבי. סתם נזכרתי שיש כאלו שזה דחוף להם.
הו. הנה מה שהוא אמר. היא לא תעשה הכול כדי להתפרסם, רוי, מצחיק אחד... מה? כן, נכון, יש את הדיבורים על הנידה. נכון.
מורי עשה טעות טירונית כזאת. זה בחאווה. עוד אומרים בחאווה?
אתה יודע במי טיפלת, אדון ד'אוד?
אתה חייב לה את החיים שלך כמו שבר חייבת לאיתמר וגילי... חייב... למישהו שטיפל בו אחרי שהוא חטף אלרגיה... לא, אל תפחד מאביגיל. היא לא מפחידה בכלל. רק קצת... מוזרה. אימא שלו. הבנתי. יש ליהוק לאימא הזאת? אני חושב שכן.
בחייאת, אדם, רק תחכה לרגע. ואי אפשר להתקשר אליו?