תלאתה- פרק 11

YossihNew

Well-known member
אז מה דלינה תגלה על הגירוש של ארסמה?

איך מורי יסתבך בגלל מה שעשה לנדב?

והאם אדם יפתח על מורי?

YossihNew

Well-known member
עזוב, לא אכפת לי מנאדב. לפרפי אכפת ממנו. אה, לא גנבו את הטלפון בסוף? טעות גדולה, מורי. טעות גדולה.

לפי זה שהוא חטף נקע ברגל, ליטמן בא בעונה הבאה. מקום שלישי זה נפלא, אלה. איזו משפחה מוזרה אתם. הוא עושה שטויות, עושה שטויות.

אני מבין שיש לו קטע עם נשים מהכוכב הבא שהגיעו למקום שני. סתם ככה פתאום. כי זאת לא הסדרה שבה שרים בערבית... מכל הדברים, אין להם בשפה "נקמה" ו"מתוקה"?! מילא נקמה, אבל מתוקה?! זה לא אמור להיות להם בקינוחים?! אוי ואבוי. אמיר, אתה צריך לעדכן אותה. בחייאת. שלא תפגש את האבא. לו, לו, לא לנו.

קים, תגני על אהובתך. ולמה את עם חולצה מוזרה כל כך?! חבל שלא רואים את סבתא של אדם, כדי שנבין על מה הוא נלחם. מה קרה לאבא שלו? נכון, אתם תעברו לצפון העיר. כמו שטלי ורועי ויינברג חלמו בהצגה שלהם... מלכת שבא? מילא מלכה, אבל גם במלכות היא תהיה מקופחת?!

מי זה ארמנדו? תראו, אני התגעגעתי ליגאל בתפקיד יותר אגרסיבי ולא קומי. הבחור משחק יותר מדי קומי לאחרונה.

פספסת את ההזדמנות, דלינה! הרשי לי להציג את העובדת החדשה שלנו: מאיה לבני! איפה היא, אלמז? טוב, אלמז, את יודעת, היא בכל זאת ממשפחת פליטים מלכותית. נצטרך לסלוח לה. מה גם שמאיה לא באמת פיליפינית אז...

לפחות שהיינו רואים את אדם מרביץ לקים והופך לגבר מכה. היה יכול להיות מעניין. עברו מאז קצת שעות, זה כבר לא 24 שעות.

למזלנו אמיר שמר עלינו ועל הכיסוי של מנאר. יסמין! יסמין אמרתי. רגע, איך יסמין עושה סטאז' בכלל, לא ביקשו טפסים? אבא אבא, אבל לא ביקשו משהו? שקרים מתגלים רק בפרק 15. נו, רועי, הוא לא הומו. לא ראית? אמג'ד זה אבא של ח'אלד. אגב, גם הוא בכיסוי. גם לובנא בכיסוי, כיסוי אחר לגמרי ממה שאתם חושבים.

יש דמות מיותרת כמו רפי? לא. הנה קוד.

זה רק בגלל הילי. הילי מגנה על אביגיל ופורשת עליה את כנפיה. לא אוהבים לשנוא אותה, אדוני. בכלל לא. היא... היא... טוב, אין לי מה להגיד על זה. איזו קורעת טליה. אני לא יכול. במקום למקסם רומנים כאלה, תמקסמו רומנים אחרים. למשל הרומן של ירדי ומיקה בלבד בבית. הו! זה רומן! מתי הן יתנשקו?! רק לנאיה מגיע?!

רוי, עזוב, אין נשים יותר מגניבות להצטלם איתן? תראה, רוי, אני לא עושה את זה בדרך כלל. אבל אני מוכן לתת לך טיפ עם מי כדאי להצטלם כדי שידברו עליך במדורי הרכילות. אתה רושם? כן. בכאן 11. באירוויזיון. בדיוק. אביגיל, איזו סתומה את... ריבונו...

קים... את מתהלכת פה על חבל מה זה דק... אוקיי, הכדור אצל אלה.

אם היית כריזמטית, אביגיל, היה לך קומנדו. אבל אין לך. מעניין מה יהיה הסוף של אביגיל.

מה את עושה, אלה? אל תשחקי באש. טלי כמעט מתה מזה בהצגה. אני אומר כמעט כי שינו את העלילה.

הם רק מתכננים שודים כל הזמן. איזה קובי?! ולכו תדעו, יכול להיות שאדם גיבה את הסרטון. כולנו זוכרים מה המדיניות של הגיבוי.

חכם רוי. חכם. לאביגיל בכלל לא. אגב, פעם ראשונה שרואים אותה לא בתאורה. הצלם דפק אותה. ורוי הוא זה שצילם תמונה.

בטח טיפל גם באחיה של דלינה. אח של דלינה היה מעורב מאוד בתחום הזה. למה כל הבנות היום לבד?​

Johyboy26

Active member
לא התרגשתי ככה מאז שרציתי שאמה ודריה יהיו זוג אבל נראה לי שהפעם יותר מציאותי שיקרה

למעלה