תלאתה- פרק 10

YossihNew

Well-known member
אז מה יש בכספת של אדי?

איך יסמין תגיב לתמונה של אביגיל ורוי?

האם דלינה תגלה שאלמז חפה מפשע?

ואיך הפעם נדב יתגרה במורי?

YossihNew

Well-known member
תכל'ס קים נראית הכי לסבית. ויש ביניהן כל כך הרבה מתח מיני, זה הזוי. זה לא נכון, לאלה אכפת ממך. לא, גם אני לא מכיר אותו, אני רק יודע שהמעריצות שלו צורחות חזק. מעניין אם אדי חי בסוף. סתם, הוא לא חי בסוף. הוא ולירון לבו שניהם מתים וחיים רק בפלאשבקים של בת השודד ובת השוטר. ארמנדו?

פה חיים בלי תוחלת, אין שמיים של תכלת, אין פה שמש, אין גם אור, עננים אפורים, העתיד שחור... ברוכים הבאים... הרבה אנשים, לא ארבע אנשים. ידעתם שטופז הייתה בגאליס פרק אחד? אני גיליתי לא מזמן. עכשיו גם תספרו לי איזה תפקיד פיליפ שיחק במילאנו, כי מסתבר שפיליפ היה במילאנו.

הוא לא אמר כי אם הוא אומר, אני חושף בדיוק מה הקשר שלו למוזיקה. עומר או עומאר? עזוב, אל תגיע אליה עם דו תרבותיות. כן, תפתחי. קרובים מתמיד. תגידו, כשתומר איים עלינו לצפות בתכנית, הוא איים להביא את אימא שלו? אני לא רוצה שיביא את אימא שלו. הוא איים לשרוף אותנו אצל נועה? כי זה איום חמור. כן, כן, לא הגיוני שזה יצליח ביניכם. רק שירה וח'אלד יכולים להצליח. שני זוגות מעורבים זה יותר מדי. עומר או עומאר? ואמג'ד זה אבא של... שיט, אמרתי ארבעה משפטי מדרסה ברצף!

מדבקה עם סיליקון. הדברים שממציאים... עוד חידה? ריק... גיא... גיא! חשבתי שאנחנו חברים! אני מבין שד"ש לא יימסר ממך!

לא צריך לחשוד בארסמה. ברור. ברור שזאת המציאות. ממשלה מושחתת, עירייה מושבתת, אין אמונה, סכנת גירוש. כבר התרגלנו לייאוש, אין פה שלווה, אין פה תקווה, גם עובדים זרים, שקופים, לא רואים- רק תגידו תודה שלא מגרשים. דלי, אם את לוקחת מאלמז את הדבר החשוב ביותר שלה- לרכל עם לקוחות- זאת עילה למלחמה. ספרים חייבים לרכל. זה הקטע. חוץ מזה, אם את מאיה לא גירשו, ברור שאלמז לא הלשינה לאף אחד. "המשרד הפנים"? סמואל עשה לך ריץ' פורצ'ן. איזה גזען. יש לך חבר פרנג'י?

אלפי היה יותר חמום מוח. אבל בסוף מורי בטח יקלע סל ניצחון.

למה איתמר עם הדבר הזה ביד שלו כל הזמן? הוא לא צריך אותך, אביגיל, יש לו חברה שכולם מדברים עליה. מה יש לך? לירן דנינו? וגם זה לא.

לא יפה, דלי. לא יפה. ותלמדי להגות את השם שלה! אבל את עדיין מאוד אהובה עליי. אבל תלמדו להגות את השם שלה. תיסגרו אם זה אָלמז או אֵלמז.

אני מבין שגם החבר של פרפילאב לא הכי משתלט על הרגש שלו. לא פרק טוב לאף אחד. כן, חשבתי שהוא מעמיד פנים. זה לא רע בכלל.

שמעתי שלאבא של אלה יש שכן שיש לו מתלמד ספר אתיופי. אולי תוכלי ללכת אליו. תגידו, אם אבא של ליהי הוא אבא של אימא של דורי ותמוז, למה זה הופך את ליהי ושיר?! דווקא יסמין צדקה. היי, מנהלת הפקה אהובה ומושלמת. לא חבר שלה. אז ליסמין תהיה בחירה בין הערבי משומקום לחבר של נציגתנו לאירוויזיון. עזוב אותה, היא עסוקה. רוי, עזוב אותה או שלך יהיה עסק איתי.

אני מבין שבמקום לעשות אלפי, מורי החליט לעשות גורן. שזה מצוין. זה לבוא בהפוך על הפוך.

אתה לא... לא הגזמת קצת?

הפעם שיר שכולן מובילות. מעניין כמה עוד הופעות יהיו להן. יש כמובן את האחרונה עם לא יודעים ת'סטורי.

בסדר, אז היא חייכה אליו באמצע השיר. זה אומר משהו? עזוב, אתה לא מתורגל בסדרות דו לשוניות. ברור, ברור. דלינה ויסמין תפוסות, אבל אלה... אלה לא בדיוק בצד שאתה רוצה. אביגיל?! אביגיל עוד יותר גרועה, עשתה חוחא ואיתלולא מהדת.

יד תחת רגל.

באמת? עד כדי כך? אבל לאן אתן הגעתן? האם הוא קשור למשפחת עיסא? ואמיר לא צריך להגיע לכפר קאסם? שימהר, בחושך תהיה בעיה ויבואו חיילים.

אתה חושב שזאת היא. אגב, זאת הייתה הסצנה האחרונה שצולמה לתלאתה.

כן... האמת שחשבתי שזה הוא. זה תמיד הוא. זה לא יכול להיות מישהו אחר. גיא דוידוף? בן דוד של... מעניין.

וזאת מחצית, חבר'ה. זאת מחצית. אבל אל תדאגו, מורי יהיה גמור רק בפרק 15...​

Roei152

Well-known member
מנהל
כיף שתלאתה מעבירה באמת צבעים שונים של הקהילה , קפצתי משמחה שהתברר שאמיר הווא גיי ערבי
תאלתה בעצם היא סדרת הנוער הראשונה שדמויות להטביות ממלאות אות, ולא דמות מוגדרת, וגם הדמות המוגדרת - אלה היא לא רק לסבית, היא גם הבת של הפושע.. אני שמל.. אבךל קצת מוזזר שג'סמין לא אמרה על זה לבנות ..

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא אמר במפוש שהוא הרוס על עומר השופט, מה אתה עוד רוצה?
הוא לא נדלק על יסמין , במקרה של שירה ויאיר , ברור שיאיר נדלק עליה, כי זו הייתה הכוונה שם ...
הסיפור בין אמיר לג'סמין שונה.. הם לא ביחסים רומנטים..

YossihNew

Well-known member
הוא אמר שהוא מעריץ אותו. מצד שני נראה שהוא גם מאוהב בה. הם דיברו על טעם מוזיקלי...

הוא לא נדלק על יסמין , במקרה של שירה ויאיר , ברור שיאיר נדלק עליה, כי זו הייתה הכוונה שם ...
רועי, די עם זה. שחרר. הוא לא דמות אמיתית. שיהיה עם סיקי מנעלמים.

למעלה