תלאות בט"ל

תלאות בט"ל

הי לכולם, אתם לא תאמינו מה אמרו לי בבט"ל כשהבאתי להם מכתב עם פסק הדין לגבי אי פתיחת תיקים.... ! הבחורה שם אמרה לי - "אנחנו מכירים את פסק הדין הזה אבל לנו יש הוראות אחרות ולכן אם לא תביאו לנו מסמכים תוך שבועיים ישללו ממכם את הקיצבה !!!" - איזה חוצפנים !!

snooopi

New member
המלצה שלי

לדבר איתם בטלפון והפעם להקליט את השיחה. אותי מעניין איך תגיב המנכלי"ת החדשה להתנהגות כזו של הפקידים שלה, ובעיקר איך יגיב בג"ץ ל"בזיון בית המשפט". יום טוב עמנואל

doroniz

New member
מוקד טלפוני ארצי

המוסד לביטוח לאומי עבר למענה טלפוני דרך מוקד ארצי שמנוהל ומתופעל ע"י גורם חיצוני. אמנם יש מענה מהיר לשיחות אבל אם רוצים משהו קצת מעבר למידע סטנדרטי התשובה היא: "פנייתך תועבר ויחזרו אליך ב-36 שעות הקרובות". לפעמים חוזרים, לפעמים לא. דורון.

Navva

New member
במוקד כזה צריכים לשבת אנשים מנוסים ובעלי ידע

במד"א את מוקד קבלת הטלפונים מאישים אנשים מנוסים (בשכר ומתנבים). במד"א זה עיניין של פיקוח נפש, לא פעם תדרוך של אנשי המוקד בזמן אמת פתרו לא מעט בעיות. חבל שבבט"ל לא חושבים כך. מעצבן אותי בכל 15 בחודש שאני משלמת את המקדמות שלי כעצמאית. בסניף השרות עיניני.

doroniz

New member
מוכר וכ"כ מעצבן ../images/Emo46.gif

אני הייתי דורש לקבל את תשובתם בכתב
וואו, כמה צימעס אפשר לעשות מתשובה כזאת. מאיפה היא הפליצה את התשובה הזו???? מה ז'תומרת "לנו יש הוראות אחרות"? מה, הם סניף עם הגדרות מיוחדות? איזו חוצפה!!!!! אין להם שום עילה לשלול את הגימלה. גם אם הם יפסיקו את התשלום, אתם תקבלו את מלוא התשלום רטרואקטיבי בתום הבירור.

RUTHIE1

New member
מדינת ביטוח לאומי ../images/Emo46.gif

כנראה שהם חיים במדינה אחרת...

yonitbrk

New member
פשוט מדהימים

איך הם ממציאים לעצמם חוקים משלהם. איך הם מעיזים לקחת את החוק לידיהם, ולעשות איתו מה שהם רוצים.... הייתי אומרת שחוצפנים זאת מילה עדינה מידי, כדי להגדיר אותם..... אוףףףףףףףףף

תנצלי את המומנטום!

יש מנכ"לית חדשה שנשמעת מבטיחה (לפחות ברדיו
) והבג"ץ נעצר כנראה בגללה. אני הייתי משיגה את מספר הפקס של המנכ"לית ושל תלונות הציבור ושולחת לה בפקס את פרטי השיחה כפי שאת זוכרת כולל שמה של הפקידה ואם אין לך אז רק מקום הסניף, זה יגרום להם לבדיק עם המנהלת של המחלקה בסניף. תשלחי העתק גלוי למנכ"ל אלו"ט ולעורך דין של מטפל בבג"ץ, שידעו שאת מכתבת אותם. במקרה הטוב תקבלי מיד תשובה שאת צודקת ותחזרי למסלול שוב. במקרה הפחות טוב זה לא יפתור את בעייתך המיידית אך שני המכותבים האחרונים יוכלו להשתמש גם בפקס שלך בעת המו"מ עם ב"ל כדי להראות את התנהגות הפקידים ולהשיג התחייבויות המנכ"לית להתנהגות עתידית נאותה.

dd19

New member
האם בביטוח לאומי עצמו

יש מדור לפניות הציבור? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי.

dd19

New member
../images/Emo45.gif

חיפשתי גם מדור התלונות וגם 'צור קשר' (שיש בכל אתר נורמלי) , וחשבתי שלפחות פניות יש להם ...

לפי התגובות על המנכל"ית

היא מרושעת שחבל על הזמן. דווקא למוסד כזה צריך להביא אדם מלא בהומניות ואיכפתיות, שידע לכלכל את מעשיו ברגישות. ככל שהוא חסר לב יותר וקרוב יותר לצלחת החלוקה המדינית, הוא יקבל תפקיד רם ונישא, ובודאי במוסד כמו הביטוח הלאומי. גם אם לא ימצא מתאים לתפקיד הוא יכנס לתפקיד כי כך זה במדינה שלנו. הכל פוליטיקה. זה תיאור פחות או יותר של המנכלי"ת. אני מקווה להתבדות. עמליה

עידכונים....

דיברתי אתמול עם הצוות המשפטי בבר אילן וכמובן שהם רצו את התשובה בכתב. הלכתי הבוקר לסניף בט"ל שלנו (כרמיאל), מסתבר שהיום אין קבלת קהל לנכות, עמדתי על זכותי לקבל בסך הכל את מה שאמרה לי הפקידה בכתב, לא הסכימו להכניס אותי לסניף אפילו !! כדי להכנס צריך ללכת לסניף השני (מרחק של כמה דקות הליכה) ולהשיג מהם אישור להכנס ואז לחזור לסניף הראשון (שוב ללכת... כושר) להכנס. לשימחתי המאוד גדולה בסניף השני היה מתנדב שגר בישוב שלנו שמיד הלך איתי לסניף הראשון, הוא נכנס פנימה ויצא אחרי 10 דקות שהמכתב יוכן לי ושאני אעבור ביום ראשון בבוקר לקחת אותו. הטירטור הזה, הנסיונות שלי אתמול כל היום להשיג אותם בשלוחות טלפון הישירות שלהם, הוא פשוט מעצבן !!!!!!!!!! איזה מין שירות לאזרח ??????? גועל נפש !

yonitbrk

New member
אין שרות לאזרח,

לא מזמן היתה איזו כתבה באחד מהערוצים על הנושא הזה, של שירות טלפוני לאזרח. פשוט מדדו זמנים, ונחשו מי היה בין המקומות הראשונים, לכיוון השלילי?

doroniz

New member
תוצאות ידועות מראש

אויש, כמה זה צפוי וכמה מעצבן......אפשר להתפוצץ מהיחס המזלזל שלהם. אני מקווה שאכן תהיה לך תשובה בכתב כבר ביום ראשון. אני אשמח לסייע לך בניסוח מכתב תשובה חריף ביותר. לצערי יש לי נסיון בכתיבת מכתבים כאלה שבסופו של דבר הניבו תוצאות חיוביות. דורון.

למעלה