תכתובת

לגבי השאלה

מה ראוי ומה לא ראוי אשמח להמשיך באוף ליין (הבטחתי ללזארוס, ורק לפני שבוע כתבתי בשאלון של אגוזית שאני מקיים הבטחות... נאחס)

מה יהיה?

נראה לי שהחזרה הבלתי פוסקת לאותו נושא, ולאותה סיטואציה שעברה כבר מזמן את שלב חוסר הטעם, הגיעה כבר לרמות של מיאוס ומשולה להעלאת גרה שלאחר הלעיסה. לעסתם, טחנתם עד דק את כל ההתבטאויות (הלא ראויות) של איש אחד. הבעתם דעתכם הנחרצת נגד הדברים הללו. ירדתם עליו גם בהערות אגב בשרשורים אחרים (מעשה מרושע, אם תשאלו אותי). נראה שעשיתם הכל כדי לגרום לו לא לרצות להיות פה. אבל הוא עקשן וזו זכותו. ההעלאה של הנושא שוב ושוב מדי כמה ימים גורמת לי להרגיש שנטחנים פה מים, ונטחן אדם באופן שיצא מכל פרופורציה. וזה נמאס. אחד החסרונות אך גם יתרון גדול של הפורום הוא חיי המדף הקצרים של כל דיון. 72 שעות והוא כבר לא קופץ, ועוד כמה שעות הוא כבר לא בעמוד הזה. למה שלא יקרה כך גם כאן? אני תוהה מה מוסיף השרשור הזה, ושאר שרשורי הלוואי של כמה הודעות נוספות בעמוד הזה, שלא נאמר כבר בעבר, מלבד מעשה לא אתי ולא הוגן. ואני מצטרפת לכל מה שאמר לאזארוס לונג לפני. אפשר לבקש שזה ייפסק?

יהיה טוטו....

את בקשתך צריך להפנות לגורמים המתאימים. קרי-טל,גרי, ובמידה מסוימת גנגי. אני אמשיך להגיב ולמחות על כל הודעה המכילה שקרים ודברי נאצה המכוונים אליי.

../images/Emo13.gifבוודאי ששמתי ../images/Emo23.gif

תהיתי מה צריך עוד לקרות כדי שמישהו יקום ויעצור את הטירוף הזה. בכל מקרה תודה לך וגם ללאז. וכמו שכמר אמרתי לשלי- לא יזמתי את הפרובוקציות, לא אזום אותם גם בעתיד. אך לא אמנע מלהגיב עליהם. אם בקשתך תתקבל בדרגים הקובעים , אולי לא יהיה צורך בכך.

למעלה