תכתובת

תכתובת

הגיעה אליי תכתובת פרטית שעניינה לטעמי נוגע לכלל חברי הפורום ולכן אני מפרסם כאן את התכתובת ומגיב עליה. השולח הוא "שומרון": "אינני יודע כיצד הגיעו לאוזניך דברים שאמרתי בשיחות פרטיות (כמו חוות הדעת המשפטית) אך אני מתכוון לברר. אינני יודע מנין שאבת את העובדה המופרכת שאני מובטל (??) שנתיים. זכור לי שציינתי פעם שאינני עוסק במקצוע שלי מזה שנתיים - נכון. אך לשמחתי לא נותרתי חסר תעסוקה לזמן רב, ותחום העיסוק הנוכחי שלי מביא אותי במגע עם אנשים רבים מן הברנז´ה המשפטית (עו"ד, חוקרים פרטיים, ופקידים בבתי המשפט), ואחד מאותם אנשים לו הראיתי את התכתובות בינינו טען באוזניי כי הן מהוות בסיס לתביעת הוצאת לשון הרע. לולא עיצומי עובדי המדינה (המתבטאת גם בכך שמזכירויות בתי המשפט אינן מקבלות קהל) הייתי מגיש תביעה זו כבר מזמן. לא האשמתי אותך בשום דבר שלא אמרת. (ואתה מוזמן לקרוא שוב את כל הודעותיך, הכל שם. שייכת אותי לקבוצה אחת עם מחבלים ורוצחים ובכך קראת לי רוצח,טענת כי בדיתי דברים מליבי-ועדיין לא הבאת סימוכין לכך, מה בדיוק האינטרס שלי? - ובכך קראת לי שקרן, התייחסת בזלזול ובהתנשאות לכל דבר שאמרתי, הכל כתוב.) לא נעלבתי משום דבר שלא היה מקום להפגע ממנו (מה גם שלא אתה תגיד ממה עליי להפגע וממה לא). אני את דבריי אמרתי, אך כלום לא תם ולא נשלם. הסאגה הזו תמשך במקומות אחרים ובאמצעים אחרים." עד כאן ההודעה. האמירה על עורך הדין התפרסמה בפורום הנוכחי, איש לא צריך היה להדליף לי דבר. ההודעה על מקום העבודה הנוכחי סותרת דברים שכתבת בהודעות קודמות. דאג להכין את סיפור הכיסוי טוב יותר. באותה הזדמנות: כדאי שתברר אילו שירותים בדיוק מושבתים בימים אלה כי גם בנושא הגשת התביעה הסתבכת באמירה לא משכנעת. לא קראתי לך רוצח אבל אני עדיין סבור שבהצדקת אלימות אתה מוצא עצמך בחברה אחת עם רוצחים. זה לא אותו דבר אבל גם זה לא סיבה לגאווה. לא קראתי לך שקרן אבל הבאתי את העובדות בפני באי הפורום על מנת שישפוט כל אחד מה מידת האמינות של דבריך. ולגבי המשך הסאגה:

מארסו

New member
שניה, איבדתם אותי ../images/Emo12.gif

התביעה היא לא בכלל נגד גרי ? מה קורה פה ?

תשובה

ראשית כל, ישנה סיבה לקיומה של מערכת המסרים הפרטיים, והיא לאפשר דו-שיח פרטי. שנית, למיטב ידיעתי פרסום דבריו של אדם שנאמרו במסגרת שיחה פרטית , ללא רשותו, גם היא מהווה עבירה. נכון, אינני משוכנע בכך בכל מאת האחוזים אך אבדוק את הנושא, ואני מבטיח לך שתדע את התשובה. שלישית, לגבי חוות הדעת , אתה צודק אכן פרסמתי את הדברים בעבר. רביעית, לגבי עיסוקי, הנוכחי, הקודם, או העתידי - קודם כל אין זה מעיניינך, ושנית אתה לא רק טועה ומטעה אלא גם משקר במצח נחושה. חמישית, קרא נא את ההודעה הבאה ואמור לי עד כמה "הסתבכתי באמירה לא משכנעת": (21/10/2003)הודעה על שביתה החל מ-19/10/03 מדינת ישראל הנהלת בתי המשפט הודעה על שביתה לפי תקנות בתי המשפט, בתי הדין לעבודה ולשכות ההוצאה לפועל (סדרי דין בתקופת שביתה או השבתה של עובדים), התשמ"א-1981 אני מודיע בזה, בתוקף סמכותי לפי תקנה 2(ב) לתקנות בתי המשפט, בתי הדין לעבודה ולשכות ההוצאה לפועל (סדרי דין בתקופת שביתה או השבתה של עובדים), התשמ"א-1981([1]) כי מיום ראשון, כג' תשרי התשס"ד (19 אוקטובר 2003), מתקיימת שביתה בבתי המשפט, לשכות ההוצאה לפועל ובתי הדין לעבודה בכל רחבי הארץ. שופטי בתי המשפט אינם שובתים, ולפיכך ייעשה מאמץ לקיים, במסגרת המגבלות, את הדיונים שנקבעו כסדרם. על-כן מתבקשים המוזמנים להתייצב לדיונים במודעיהם – זולת אם נודע או הודע להם אחרת. כ"ד תשרי תשס"ד (20 אוקטובר 2003) (חמ 3 – 1148) דן ארבל, שופט נשיא בית משפט מחוזי מנהל בתי המשפט המשך יבוא.....(כמו שאמרתי, לא מעל דפי הפורום, אלא במקומות אחרים).

נפלא

עד עכשיו סירבת תמיד לגבות את דבריך בדוגמאות ועכשיו פתאום אתה עושה זאת. מה אנו למדים מכך? שעד עכשיו לא היה לך Case ורק עכשיו מצאת לפתא דבר מה מבוסס בדבריך שלך. אני מסכים איתך: באמת יש עיצומים בבתי המשפט. לגבי פרטיות המסרים: אין שום אחווה בינינו וכל מה שיאמר בינינו יאמר בפומבי.

אנו למדים מכך

שאין לי לא הזמן ולא הכוח לחפש ולהביא מראי מקום לכל דבר שאני אומר. אני זוכר כל דבר שאמרו לי או שנאמר על ידי , בדיוק כמעו מוחלט, ואם לעיתים אני מפספס אני מודה בכך. לכל דבר שאמרתי היה case מוצק ומבוסס, ואילו דבריך היו ברובם שקרים גסים.

טוב, אני חייב לומר את אשר ליבי

ומקווה שתדעו להסתכל על דבריי מחוץ לזירה הקטנה הזו ששניכם מתעקשים להישאר בה. הגזמתם לגמרי. אתם ממשיכים להזין אחד את השני בתחרויות הגודל האלו ורבים מי יאמר את המילה האחרונה. אלים או לא, תרבותי או לא, שניכם הוכחתם בגרות מעטה אם בכלל. טללי - מורת רוחך מהתנהגותו של שומרון תועדה היטב - למה להמשיך לדוש בזה? שומרון - התגרותך בטללי לכל אורך שרשור היהודי או הישראלי הייתה מיותרת. אנא, אין סיבה להמשיך ולשפוך שמן על המדורה. אתם שני אנשים שונים בעלי השקפות שונות - מה הבעיה להשלים עם זה? להסכים שלא להסכים? ואם זה קשה מדי ואתם חשים שגורלה של מדינת ישראל תלוי בזעקתם - אנא, זעקו במסרים. יש לי הרגשה שיש כאן שותפים לתחושותיי. מכל מקום, זו דעתי. עשו בה כרצונכם.

התלבטתי אם לכתוב את הדברים או לא

במיוחד בשל העובדה שלא רציתי שיעלה מהודעתי ניחוח של סתימת פיות. אם ברצונכם להמשיך ולהצליף אחד בשני - בבקשה. רק תדעו שיש לפחות מישהו אחד שחושב שזה מיותר ומעכיר את האווירה הנהדרת שיש כאן בפורום.

אני מסכים איתך לחלוטין

אני כבר מזמן רציתי לתת לכלבים ישנים להמשיך בשנתם . לצערי , תמיד ימצא מי שילבה את האש מחדש. פעם זו גנגי, פעם טל, ופעם גרי, כולם נשמות טובות.

שומרון - אל תנקה את עצמך מאחריות

את מה שיש לי לומר אמרתי לך כבר בשיחות פרטיות ולא אחזור על זה כאן. אתה צודק שתמיד יש מי שילבה את היצרים וינסה להתגרות, אבל אם נתעלם לרגע מן העובדה שגם אתה נוהג כך, ישנה אחריות מסויימת גם על מי שבוחר להתגרות ולהגיב. אל תנקה את עצמך ממנה.

אני לא פתחתי בהתגרות

כנגד אף אחד. עם זאת הגבתי ואמשיך להגיב על כל התגרות ועל הודעה שמקוממת אותי. בכל מצב אמרתי ואמשיך לומר את אשר על ליבי, ואמרתי לך את זה גם בשיחות פרטיות. לא אשב ואשתוק כדי לרצות אף אחד.

מקובל עלי

אם אתה מתרשם שהעברתי את המסר מה טוב. לא אזום יותר העלאה של הדבר, אך עם זאת אגיב כשהדברים יועלו שוב כי אני חרד מהמצב של הותרת הזירה למסנגרים על שימוש בכוח. כבר היינו בסרט הזה.

אני איני שותף לה ../images/Emo141.gif

אני מודה שאינני קורא את כל ההתכסחויות שאתה כה מואס בהן, אבל אני דווקא מוצא עידוד בכך שהן קיימות. מי יודע, אולי לו היו לנו כמה דון קישוטים כאלה בשנים 94-95, כמה נודניקים כאלה שלא היו עוברים בשתיקה על הסטיקרים המרושעים, על טקסי הפולסא דנורא, אולי לא היינו צריכים להתבייש כל פעם שאנחנו עוברים בכיכר. כי אנחנו שתקנו. רצינו שיהיה שקט ונעים. יש משפט שנחרת בליבי (בערך) כשקראתי את "אויב העם" של איבסן, לפני מיליון שנה: "לעולם אל ילבש אדם את מכנסיו הטובים ביותר שעה שהוא יוצא להילחם על האמת והצדק". אני איני יוצא להילחם על האמת והצדק והשלום, אבל אני מכבד את אלה שכן יוצאים, ולא משפריץ להם על המכנסיים.

טל - הגזמת

לא נכון ולא ראוי לחשוף בפורום מסרים שקיבלת באופן פרטי, לא משנה כמה אתה צודק וכמה נכונה טענתך.

גרי רשף

New member
חוקי באבוהה

מותר לפרסם מה שנאמר בשיחה פרטית וגם להקליטו ללא ידיעת הצד השני.

למעלה