תכתבו משהו.....

AMIR HOREV

New member
תכתבו משהו.....

איפה כולם נעלמו ביום כזה גשום??? זה פשוט.... No Good for Me

AMIR HOREV

New member
no good for me

זה השיר עם הכי הרבה מילים קשות.... strong embrace parental Vulnerability ויש עוד הרבה....

AndreaCorr ©

New member
חחח אמיר

אתה כזה מצחיקול לפעמים:) אוף משעמם לי ויש לי מחר מבחן באנגלית לא התכוננתי שנייה ואין לי כוח גם אוף בואו נשחק משו:( איפה כולם?

מיכל just

New member
אני כאן, בינתיים...

באמת בואו נשחק משהו! מה אתם מציעים? דרך אגב, גם לי יש מבחן באנגלית, אבל מוחרותיים.

p i n g o

New member
טוב

בואו ארץ עיר אלף........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................שמישהו יגיד סטופ נגמר לי האוויר...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

מיכל just

New member
אני אומרת

לא אני לא יכולה להכנס...

AndreaCorr ©

New member
גמאני אומרת לא... זה לא מסתדר.

אבל בואו נשחק! אני פותחת משחק בהודעה חדשה.

p i n g o

New member
לאא

יש שיר אחר יותר מלא במילים קשות. ומה כזה מסובל במה שאמרת......
טוב, אני לי זמן לבדוק איזה שיר אני מתכוון כי קרין פה מפציצה אותי בהודעות במסנג'ר ואני לא אספיק לקרוא. :D רות סוף

למעלה