תכתבו לי

slish

New member
תכתבו לי

היי אני רואי אני מעריץ של מייקל ה"אחד והיחד בהחלט!!!! אני אוהב אותו מ1992 מאוד היתי רוצה ללכד את כל המעריצים (חדשים וישנים כאחד) וליצור מפגשים חברתיים בקרב המעריצים (אולי אפילו לנסות לפתוח מועדון מעריצים {למרות חוסר הפירגון מצד NMC}) בין היתר היתי שמח לקבל פניות מכל אדם/ילד (מקווה מעריצים) שרוצים לעשות שינוי בעולם ולתרום מעצמם למען ניזקקים וילדים חשוכי מרפא לכל המעוניין לתרום זמן כסף (למען קנית ממתקים וצעצועים)והמון אהבה אני וכמה מחברי יוזמים מפגשים (בערך 2 בשנה) ומשמחים את ילדי מחלקת ה"סרטן"שבבית חולים שניידר (בפתח-תקווה) כל מה שצריך לעשות זה: להגיע (שזה הכי חשוב!!!) לקנות -ממתקים/צעצועים בחנות שנמצאת בבית חולים עצמו {כל הכנסות החנות עוברות אוטומטית כתרומה לבית החולים} אני רוצה לשים דגש שכל אחד מאיתנו שם כפי יכולתו בלבד אפשר משקל אחד ועד כמה שרוצים (וגם זה לא חובה) אני אישית תורם בכל מפגש כזה (שאני וחברי עורכים) בערך30-40 ש"ח לאחר הקניה עולים למחלקת סרטן (אם ישנה קבוצה גדולה עולים בצוותים לאחר שמקבלים אישור מהמחלקה) מדברים מעט עם הילדים (אלה שמעוניינים) אם אפשרי אז משחקים איתם מעט ומחלקים להם את ההפתעות *אפשרי גם לצייר להם ציורים (לתליה בחדרים) ובכלל כל דבר שרק ישמח אותם אז היתי רוצה לארגן מפגש כזה לקראת פורים (מקווה שנספיק יש בערך 7 ימים) בגלל שזאת הזדמנות לבוא מחופשים מעט וליצור עוד חיוכי ושימחה לילדים אם זה לא יצא לפועל בפורים הקרוב אז נסכם (כל המעונינים על זמן נוח לרוב בכל אופן אני מתקוון לרקוד ב"בית חולים לחולי רוח ונפש "-גהה במחלקת ילדים ונוער אני אנסה לברר אם ניתן שתגיע קבוצה לכל המעוניין (גם לגבי זה) לכתוב ל: michael [email protected] אני יענה לכלם בשימחה (בנים בנות בכל הגילאים) לכל המעונינים להיות איתי בקשר ולשוחח הרבה עם מייקי אז מ´ס הICQ שלי הוא 127932476 אני עובד לומד ורוקד {מקווה למצוא זמן לשוחח (תשלחו גם אם אני לא און ליין) אל תישכחו מייקל ג´קסון זה לא רק זמר או אישיות זו דרך חיים!!! כל אדם/ילד שמעריץ את מייקל זאת אחריות אחריות לשנות את העולם שיהיה (אפילו קצת) טוב יותר ומי שלקח על עצמו לשמוע את המוסיקה והשירים (הכי יפים בעולם) צריך לדעת שהוא שומע קריאה נכונה ואמיתית "לשנות את מה שאפשר לשנות" אז אני מאחל מראש לכל מי שיכתוב לי וגם למי שרק קורא עכשיו פורים שמח ושקט לכולנו והמון המון המון אהבה love R

maltstar

New member
הרעיון הזה כבר קיים

אבל מתרחש ביום ההולדת של מייקל 29.8

למעלה