תכשיתים שלום האם יש למישהו כאן מושג איפה נימצאת חנות שבא אפשר לעצב את התכשיתים לעצמך?
J Jade Kitten New member 24/7/03 #1 תכשיתים שלום האם יש למישהו כאן מושג איפה נימצאת חנות שבא אפשר לעצב את התכשיתים לעצמך?
Y yaelyael New member 27/7/03 #3 לפני כמה וכמה שנים היתה בינקין בת"א חנות שמכרו בה חרוזים ועוד אביזרים לעיצוב תכשיטים לבד. אני לא יודעת אם היא עוד קיימת.
לפני כמה וכמה שנים היתה בינקין בת"א חנות שמכרו בה חרוזים ועוד אביזרים לעיצוב תכשיטים לבד. אני לא יודעת אם היא עוד קיימת.
L lulusha New member 29/7/03 #5 תכשיטים ברחוב קינג ג'ורג ליד דיזנגוף סנטר יש חנות שנקראת "חרוז כזה" בהצלחה
Y yaeltal New member 10/8/03 #8 אם הכוונה לחנויות חרוזים, אני מכירה שלוש כאלו- מלבד שתיים שאמרו, בשיינקין ובבוגרשוב התל-אביביות, יש עוד אחת ברחוב ויצמן ברמת השרון. הטובה מבין השלושה היא "חרוז כזה" (בוגרשוב פינת טשרנחובסקי, מול הכניסה לחניון דיזינגוף סנטר), מומלצת מאוד לדעתי.
אם הכוונה לחנויות חרוזים, אני מכירה שלוש כאלו- מלבד שתיים שאמרו, בשיינקין ובבוגרשוב התל-אביביות, יש עוד אחת ברחוב ויצמן ברמת השרון. הטובה מבין השלושה היא "חרוז כזה" (בוגרשוב פינת טשרנחובסקי, מול הכניסה לחניון דיזינגוף סנטר), מומלצת מאוד לדעתי.