תכשיטים ...

תכשיטים ...

שעונים , צמידים , טבעות ...חחח....לא אני לא מוכרת אותם ...
מאחורי כל תכשיט יש סיפור ...איך קיבלנו אותו , ממי קיבלנו ... ספרו את סיפורי הזהב, הכסף והיהלומים שלכם ....

יש לי

3 טבעות... אחת - טבעת אירוסין...בעלי בחר לבד...והציע לי נישואין שניה- טבעת נישואין שלישית - טבעת אירוסין של אמא שלי. אבא שלי קנה לה...אבל לא היה לו הרבה כסף...והוא רצה טבעת יהלום יפה...אז הוא קנה יהלום פגום...לא רואים אם מסתכלים,אבל מי שמבין יודע...וזה יפה בעיני...שהוא היה מוכן לעשות הכל כדי שתת לה מה שחשב שמגיע לה...ושגם בדברים הכי יפים יש פגמים...

חחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי

כשהייתי בערך בת 5-6, חברה של סבתא שלי החליטה שצריך לעשות לי חורים באזניים. עם מה עושים חורים? כמובן, עם מחט מחוממת שבתוכה מושחל חוט המשמש כ"עגיל רפואי". אחרי הדקירה הראשונה קמתי והודעתי שאני לא עושה חורים בשום מקום ושכולם יכולים ללכת לעזאזל מצידי. אולי זו הסיבה שאני ממש, אבל ממש לא נמשכת לתכשיטים???

מריני

New member
גם אני לא מתה על תכשיטים

יש לי רק טבעת נישואין, וטבעת אירוסין, שעון, שרשרת אחת שאני לא מורידה, וזוג עגילים. הכל מתנות מבעלי...ואם לא היה קונה לי אותם, כנראה שלא הייתי טורחת וקונה לעצמי... מה לעשות, לא מדבר אלי
בגדים, לעומת זאת...

principeza

New member
לא לא לא

לא מתה בכלל על תכשיטים ועונדת אותם רק באירועים. המצחיק הוא שבן זוגי עוסק בתחום... יש לי את טבעת האירוסים הישנה שלי (יהלום 2.5 קארט), ומציד זהב שסבתי ז"ל קנתה לי ביום חתונתי וזו המזכרת שלי ממנה.ואת עגילי היהלומים שלי,וכל מיני שרשרות ועגילים.

למעלה