תכנ"ש!

M o J o Jo Jo

New member
תכנ"ש!

תכנון שבועי. אז,מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? יום ראשון- יום שני- יום שלישי- ים רביעי- יום חמישי- יום שישי- יום שבת- שבת שלום לכולם:)

M o J o Jo Jo

New member
טםטםטם

יום ראשון- ביתספר:[ ואז ללכת לספריה עם חברות וללמוד למבחן בתנךך יום שני- ביתספר:[ ללמוד לתנך יום שלישי- ביתספר מבחן בתנך.איכ. יום רביעי- כנראה לבית קפה עם חברות ביתספר יום חמישי- חופשת מתכונת ספריה יום שישי- מתכונת בחיבור שבוע משעמם טילים ומגעיל ממש יום שבת-

../images/Emo80.gifבוא נראה מה יש לנו כאן..../images/Emo80.gif

תכנון שבועי. יום ראשון- בוקר- לימודים+ מבחן במחשבת ישראל ערב- עבודה יום שני- בוקר- מיונים לאשכול דוברות ומידע [צבא..] ערב- אימון טניס יום שלישי- בוקר- לימודים ערב- עבודה יום רביעי- בוקר- לימודים+ מבחן בביולוגיה ערב- ?? יום חמישי- בוקר- לימודים ערב- אימון טניס יום שישי- בוקר- עבודה ערב- בנות דודות שלי מארה"ב אצלנו בשבת + אולי נלך לצ'כנוב.. [אם חזקו'ש יבטיח שיבוא גם...] יום שבת- בוקר- לישון+לישון+לישון ערב- ??? שבוע טוב לכולם

Simply Blonde

New member
מאיפה לי לדעת?../images/Emo6.gif../images/Emo209.gif

יום ראשון- אממממ בית ספר ,מאיה ואממ לא יודעת יום שני-בית ספר וערב פולין אצלי בבית יהיה משעמם:S יום שלישי-טוב עזבו אותי לא יודעת מה אני עושה השבוע

D a N i T a

New member
אממ ../images/Emo12.gif

יום ראשון- בצפר
יום שני- בצפר ומד"צים יום שלישי- בצפר ולהתחיל ללמוד למת' יום רביעי- ביוטופ יום חמישי- יום חופש לפני מתכונת יום שישי- מתכונת במת' ולראות את החבר
יום שבת- לנוח!

ש ט ו ץ

New member
רגע אני בודקת ביומן שלי, חח

יום ראשון- אממ התבטלו לי 3 שעות אמנות!! יאייי אז יש רק שעה מתמטיקה... ב9 בבוקר, כדאי ללכת? שיעור נהיגה. יום שני- ביצפר, שיעור נהיגה. ללמוד למתמטיקה יום שלישי- ביצפר ללמוד למתמטיקה ים רביעי- ביצפר + מבחן מעצבן במתמטיקה. יום חמישי- מקווה שעד אז יהיה לי רעיון לפרוייקט באמנות.. וביצפר כמובן. יום שישי- כמו כל יום שישי, לא לומדת, יוצאת בבוקר לטייל עם ההורים.. ובערב יוצאת... =] יום שבת- חברה שלי אמרה לי היום שאם יהיה לה ת'אוטו בשבת היא רוצה ללכת לעשות על האש../פיקניק.. בים כנראה.. =] שבועע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה