תכנ"ש

Bitch47Percents

New member
גיחת מחשב במשרד [:

ראשון- חיסון בפעם האחרונה כחיילת!, משרד שני- משרד, משחק כדורסל של אח שלי שלישי- יום ב'אלומה', הכנהת תיקי מיון רביעי- משרד חמישי- משרד, עוד משחק כדורסל של אח שלי

LimiMimi

New member
וואי אין לי מושג.

אני חוששת משבוע מעפן P: ראשון - באו לפה אורחים מברזיל, ארוחת בוקר והרבהיותרמידי אושר ופורטוגזית. אח"כ חן באה והסתובבנו קצת בחוץ עד עכשיו. אני עובדת מארבע עד שבע בזרימה, אולי אפילו יותר נראה מה יהיה, ובערב יש מצב שאני פוגשת את תמיר / רואה עם מעיין אבודים
שני - בערב יוצאת בסילבסטר, הופהופה. שלישי - עובדת מארבע עד אחדעשרה רביעי - כנל חמישי - כנל, רק עד חצות שישי - אזכרה לאבא, אושר.

EVE Lights

New member
בוווו.

היום - אחמ"שתי עד 15:00, אולי לנמנם קלות כי מתחשק לי מחר - אחמ"שית עד 15:00 ובערב עם אביב, יוצאים לסילבסטר
לא יודעת עדיין לאן ועם מי. שלישי - קמה מאוחר ומאחמ"שת עד 22:30 בלילה רביעי - העלאת מבצע מגעילה 9:00-18:00 ככה ואחריה יושבת לקפה עם לילך ורינת באסף ארתיזינל.. לא נראה לי שאני אראה את אביב שוב.. חמישי - יום נישואין לאחשלי, ללכת לקנות גלולות. זהו בערך

אעאעקרחיא456&@

ראשון- אז היה בי"ס די מבוזבז, ואז עומר הפתיעה ובאה לפה והיה נורא כיף ועכשיו עובדת על הפקתו של אור, של אדם, ושלי.P: ותוך כדי לומדת ךמבחן באנגלית שיש מחר ומנסה לשכנע את עצמי להכין עבודה בתנ"ך. שני- יהיה בי"ס, מקוה שדברים ילכו כמו שצריך. אח"כ אולי עם קופר והקנדית שלה לת"א, למרות שלא מי יודע מה בא לי ואין לי כזה כסף. נראה. אם לא אני אלך לגילי/אלישע/מישהו ללמוד קצת מת'. אח"כ, בערב, יש פסיכית. וויפדידו 2008. שלישי- בי"ס, עייף ומייגע ואינסופי. אח"כ לא יודעת, אולי ללמוד מתמטיקה לשם שינוי עם מישהו, ובערב.. שיעור מתמטיקה פרטי!!!! יאי. רביעי- יום מגמה כיפי ומגניב, עם דיבורים על תסריטים וזה. אח"כ אודישנים לתרגיל של אור, בנתיים שני אנשים באים. מקוה שיצא מזה משהו. ישיבת הפקה והביתה למת'. חמישי- בי"ס, ארגוני הפקה בין לבין. אח"כ שיעור מתמטיקה, חרישה מאסיבית למתמטיקה ו.... מתמטיקה? הסופ"ש יהיה איום ונורא. איום ונורא פשוט. מתמטיקה והפקה ויום הולדת לסבתא. והכל באותה שעה בערך. כוסעמק.

Roselisa

New member
כרגיל...

שני- בי"ס עד 2 (+מבחן במתמטיקה ועאעא), שיעור פסנתר, ושאר חרישה שלישי- בי"ס עד 3, להיפגש עם הבנות על הביודע :S, ודי רביעי- [וואן טרי היל חוזרת בארה"ב!!@#@#$@#], בי"ס עד 2, ואז לא יודעת כנראה כלום [הלוואי ואני ואמא ניסע לתקן את הMP האומלל שלי] חמישי- בי"ס עד 3 (+מבחן באנגלית), שיעור פרטי לקטנה, למידה למיקרו שישי- ב"ס עד 12, בייביסיטר, למידה, ואז בערב בטח נצא =] שבת לא ידוע עוד... שבוע טוב בנות

the mush

New member
כמה שאין לי כוח.

ראשון: הברזתי מביתספר לטובת שעות מתות בקניון עם הבנות
. שני: ב8וחצי פסיכולוגית, ב3 רופא, ב4 לשון. סילבסטר מזדיין............. שלישי: היסטוריה עד4. ב4 וחצי פעולהץ רביעי: ב5 היסטוריה? חמישי: ריק? [זה לא ישאר ככה לעוד הרבה זמן
] שישבת: סמינר
ועד איפשהו- עוד לשון. שיעור נהיגה. לפגש עם רונצ'.

s h a r o n 7

New member
מתוקמתוק !../images/Emo126.gif

ראשון בצפר, בייסיטטטר, ישב"צ מזעזע שני בצפר, ישב"צ, בערב נשששף שלישי בצפר, פעולהלהל רביעי בצפר, פגישה בבצפר על מקסייייקו (!#$#), מתמט' פרטי, ללמוד ללשון (?? על מי אני עובדת !?
) חמישי בצפר, יוםעבודה לבוקר טבע של חניכיייייים
, ללמוד ללשון שישי בצפר, ללמוד ללשון, יומולדת לחברה
, בערב מוזס (??) שבת פעולהלהלה (בוקרטבע?
), יומולדת למקסיקנית חיייי (תזכורת עצמית: שיחה למקסיקו ב23:00 !!), ללמוד ללשון

למעלה