תכנ"ש

yaeli87

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

ראשון- חופש ווהו,הולכת לקנות מלא מלא בגדים,שיעור נהיגה,ללמוד קצת לפסיכומטרי ובערב יומולדת לחברה. שני- משמרת לילה. שלישי- לא ידוע עוד,אני מקווה להספיק לחדר כושר. ואם לא הספקתי בראשון פן אבל היום. רביעי- משמרת כפולה. חמישי- רופא נשים ב11,ותחילת סופ"ש ארוך שוב
כמובן שבכל יום ללמוד עוד לפסיכומטרי ולתיאוריה. יהיה טוב. שבוע מעולה

©big smile©

New member
וואי, כמה זמן לא עשיתי תכנון שבועי!!

[זה רק אומר כמה אין לי חיים וכל החיים שלי זה צבא :\. טוב די] ראשון אני צריכה ללכת לעיר, לסיים את המתנת גיוס של אתי ואח"כ לקחת את הפלאפון שלי מסלקום במערב. יש מצב שאתחיל לסדר את החדר. בערב עם ספיר איפושהו. שני כנראה שעם ספיר ואחותי בכפר סבא. ואני מקווה גם להיות עם אתי. שלישי אתי מתגייסת, אז בבוקר בבקו"ם, ואח"כ נוסעת עם ספיר לת"א או לקניון בהרצליה. רביעי פסיכולוגית בערב, ואח"כ עם ספיר. חמישי מיטל מתגייסת, אז בבוקר בבקו"ם, אח"כ לא יודעת. בערב סרט ביס פלאנט עם ספיר.

little shorty

New member
מקווה שיהיה עבודה.

האמת שאין לי ממש תכניות, חוץ מלעבוד כל יום בתקווה שיהיה עבודה. אולי לצאת יום חמישי למרות שלא נראה לי ואולי להתחיל לעשות קצת קניות לצבא.

P i x i e s

New member
תכנ"ש ראשון ../images/Emo9.gif

יום ראשון: כרגע לא ברור. אולי לתפוס אוטובוס לרופא שיחתום לי על הטופס הירוק... בערב הולכים לחברה כנראה. יום שני: קמה ב7
, ב8 אבא מסיע אותי לירושלים. סמינר ברשת א'
כנראה שיהיה ממש ממש כיף. אנחנו עושים ביחד מלא שדרנים שידור של שעה, יהיה משעשע
יום שלישי: אם ביום ראשון אלך לרופא, תאוריה? אם לא, לרופא משפחה. שיעור גיטרה אם אספיק. מרתון לתאוריה. יום רביעי: אם לא יום שלישי תאוריה אז היום כנראה. תאחלו לי בהצלחה! יום חמישי: חוזרים ללמוד לא?

לא יודעת עדיין

בעיקר לקרוע את עצמי עם משמרות, ישיבת צוות, 2 ימי פעילות.. יום הולדת לאמא

Immortality

New member
סופסוף משהו שהוא לא צבא!!!

ראשון- בבוקר כנראה עם טליק בת"א, בערב אצל אחותי בבייביסיטר. שני- אם ישנתי אצל אחותי אז לחזור על הבוקר להרצליה, אם לא אז לישון עד מאוחר. בצהריים פיזיוטרפיה ואח"כ שניקי באה לישון אצלי 3> שלישי- עם שניקי בת"א, צריך ללמד את הילדה ציוויליזציה מהי P: רביעי- עוד לא סגור חמישי- חוזרת לבסיס ומתחילה מטבח עד יום שני :\\\\ עוד שבת לסגור.

Immortality

New member
ראשון השתנה. אין ת"א, יש עוד בייביסיטר

אצל האחות השניה בצהריים.

Im In Too Deeppp../images/Emo71.gif

ראשון-שני כנס חנוכהההההההה
יהיה הכי כיף בעולםםםם
שלישי לישווון הרבה, בערב התנחלות אצל הילוש עם טלצ' וכמה בנים.אני אשן אצלה ^^"
רביעי לחזור מהילוש בצהריים ככה, אולי בצורן אחה"צ-ערב.:)
חמישי ביצפר ><" 8:00-14:00 ללמוד ללשון!!
שישי ביצפר 8:00-12:00 מבחן בלשון ללמוד למורשת[?!] לצאת!!

mkarin

New member
]];

ראשון
עבודה בבוקר, אחה"צ חברה אצלי כי היא הלחיצה אותי טילים על העבודה במתמטיקה ש-ל-א עשיתי. בערב אולי ארוחה משפחתית, אבל נראה לי שלא. שני
צהריים
ברמת החיל, אחה"צ חברה אצלי כי מלא זמן לא ראיתי אותה. שלישי
מתמטיקה, אולי ערבית. בערב יש הצגה ובטח אחריה ארוחה או משהו רביעי
יום כיף עם חברה [: קבענו, אבל אולי היא לא יכולה אז נבטל.. בטח מתמטיקה וערבית, אולי צהריים ברמת החייל, אבל לא נראה לי. חמישי
חוזרים ללימודים
8:00-16:00, ולמי יש כוח לנשום אחרי זה. שישי
לימודים [יום שישי הראשון שאני אלמד השנה
], בצהריים אריק ברמן בזאפה.

Mooa-Numi

New member
לא מעניין מידי

אני סוגרת שבת בבסיס (ובעזרת השם לא 21) מחר הפניה לבדיקות דם בצריפין, אני מגיעה לבסיס מאוחר. נעליים אדומות, התנסות רובאי, מיצג חילות וכאלה שבוע הבא אני מעבירה שיעור לגדנעים (קצת מלחיץ) זהו (ואז עוד שבוע ואז יומולדת!)

N o o s h y

New member
מחר מתגייסים, כי מחר חיילייייייייים!

סתם. לא מחר, ביום שלישי! ראשון: לישון מלא, היה לי משו לעשות שאני לא זוכרת, ארוחת צהריים עם המשפחה לכבוד היומולדת של אסף, לסיים את האלבום? לקרוא הארי פוטר בטירוף! שני: אני רוצה 24 רופי, לפגוש את מזל, מסיבת אירוסין דוסית בערב, לארוז. שלישי: 9 בתל השומר! איזה כיייייייייף! טירונות!
אין לי כוח למשחק תפקידים הזה! אני רוצה כבר להגיע לקורס! שאר השבוע יהיה בניצנים (הלוואי)/ זיקים/ מחנה 80.

בהצלחה מתוקה ../images/Emo25.gif

אם יהיה לי כוח אני אתקשר בערב לאחל לך אישית. תהני מזה כל עוד את יכולה, הקורס והטירונות זה הכי כיף. פה לכל עצה ועידוד.

N o o s h y

New member
הלוואי!

מזה אינלי כוח למשחקי התפקידים בטירונות. וחובה עלייך לשלוח לי סמס המפרט מי עף ברווק ובאיי לאב ניו יורק!

The Bitter End

New member
איכס]:

ראשון: להתעורר בצהריים]: ללכת אל סבתא. לקוסמטיקאית לעשות גבות. אל אמא.
שני: להתארגן, לנסוע לעזריאלי ולתפוס רכבת לחיפה אל יעלי.
שלישי: לחזור מיעלי בצהריים בערך, אולי לפגוש את גלי.
רביעי: לעשות את כל השיעורים שלא נגעתי בהם בשביתה\למות.
חמישי: |הסופרנוס|להתעורר בבוקר, לקחת אקדח|ססופרנוס| ולירות בכולם בביצפר כמו האלה בארה"ב]: זה תמיד נשמע כיף, או, לבוא לביצפר, להקשיב לכמה יתעללו בנו בהמשך השנה בגלל השביתה ולבכות]: איכסה פיכסה.

Mardy Bum

New member
תמיד אמרתי

שיום יבוא ואני אקרא את השם שלך בעיתון, עכשיו אני גם יודעת באילו נסיבות. P:

למעלה