תכנ"ש!

"יש בי אהבה והיא תנצח.."

ראשון:בבוקר הייתי בקריון-קנינו כל מיני דברים,מסעדה,אח"כ נסענו לביג אחה"צ סתם הלכתי עם אח שלי לגן שעשועים ואולי עוד מעט קריון עם חברות? שני:לישון קצת
ואולי בערב נהריה שלישי:לונה פארקקקקקקקקק:) רביעי:כרמיאל? אני מקווה.. חמישי:לא ידוע..

RainbowL

New member
באיחור קל

היום הלכנו לקנות מתנה ללי-אור וישנתי כל אחה"צ שני: בבוקר לקום מוקדם ולעשות את כל השיעורים במתמטיקה 16:00 שיעור פרטי, אולי מכון שלישי: בבוקר ליומולדת של חברה. ונצא גם בערב, ביום אולי שיעורים באנגלית\ לקנות ספרים רביעי: בטח תור לקוסמטיקאית. לקנות ציוד לבי"ס? להמשיך שיעורים, עבודה במחשבים. חמישי: לקבוע שיעור בפיסיקה, שיעורים באנגלית.. אחה"צ פיקניק או וואטאבר עם הכיתה. שישי: בבוקר ים ליומולדת של מישהי, בערב לא יודעת בטח נעשה איזה משהו... שבת: לא יודעת עדיין וואי איזה חרשנית אני

Summer moved on

New member
החופש טס לי......

ראשון-עבדתי בבייביסיטר מ8:00 עד 16:30 [170 ש"ח!], אח"כ ישנתי קצת ולא מזמן חזרתי מהליכה. שני-בייביסיטר מ11:00 עד 17:00-18:00, ואח"כ לאנשהו עם אבא. שלישי- אין עבודה. אולי תל אביב עם הבננות. רביעי-בייביסיטר מהבוקר עד אחה"צ. עוד לא יודעת ממש שעות. אח"כ לצאת או משהו כזה. חמישי-אין עבודה. אז...שוב ת"א עם הבנות. אולי ים:] שבוע טוב

DIE kvar

New member
יאללה תכנש ולישון

ופיפי ראשון מטבח שני ערב שלישי בוקר ואז יש לי תור לרופאת נשים רביעי בוקר והביתה חמישי צהריים ובערב ההופעההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! רק בשביל זה עשיתי תכנש
בונא איזה שירים גרועים יש עכשיו בגלגלצ מה קרה!

THE ronch

New member
ממ.

שבת בלילה- אצל אסף, אח"כ מינזר עם סיוני, אח"כ לשרה להמחק למוות ראשון- קמתי אצל שרה (כרגיל
), נסעתי הביתה אחה"צ, אח"כ הלכתי לעבודה. שעתיים שיחה עם אסף בטלפון ועכשיו האלופה ולישון שני- בבוקר יד ושם, כשחוזרים משם בירה עם נעמה איפשהו (בטח מינזר שוב), אח"כ אסף שלישי- כפולה בעבודה. לישון אצל אסף/שרה? רביעי- מפגש, בערב משמרת. חמישי- משמרת בוקר. צריכה גם ללכת לצער בעלי חיים שישי- לפגוש את אדם בערב. חוץ מזה אין תכניות. בטח אסף וכאלה. שבת- משמרת ערב

"את הרי אישתי האמיתית.." [[:

ראשון- בגדול התחרבשתי כל היום ובסביבות 8 נסעתי למוצקין וישבנו בפול ופגשתי את כל החבר'ה שניה לפני השנות שירות של כולנו, שזה מעולה כי תכלס מי יודע מתי יצא לי לראות אותם שוב. אחרי זה חזרתי לכפר וישבנו אצל אסף קצת ואז עמיתי (שחזרה מחודשיים וחצי משלחת בארה"ב לפני שניה בערך) באה אלי וראינו סרט עד עכשיו. שני- לישון הרבה ובצהריים לרדת עם יניב ועמית לנהריה ואז אני הולכת לתת את הנחשה לענבר (כי מישהו צריך לטפל בה) ואז לתקן את המצלמה ואז לשיר קצת כי לא ראיתי אותה פול זמן ובערב בטח נצא. שלישי-רביעי (עם אופציה לחמישי)- ת"א עם כל החבר'ה... ויש מצב אני אקפוץ להגיד שלום במפגש. חמישי- למות או ת"א שישי- בבוקר כפר יסיף עם מליק וקפסי לקנות נרגילה חדשה לקומונה [[[[: ובערב מין הסתם ארוחה משפחתית גדולה ואחרי נצא לשתות או משהו... ערב אחרון בבית. שבת- אההה... לארוז?

למעלה