תכנ"ש.

the mush

New member
בת"א.

אני לא הכי יודעת, אבל זה משהו שאירגון המורים מארגן. גם אירגנו הסעות חינם מבתי ספר ברוב הערים, את יכולה לנסות לברר עם מורה בביתספר. באתר שלהם לא כתוב על זה הרבה.

יאללה ../images/Emo42.gif

למרות שאני תמיייייייד שוכחת מלא דברים שאני צריכה לעשות מחוץ לתכנ"ש, אבל מילא. ראשון בבוקר עשיתי עם חלק מהצוות סיבוב יקבים (המון אוכל, מלא יין וקצת הסברים. היה נחמד ביותר); אחרי הסיבוב חזרתי לקפה ועשיתי את המבחן-מלצרים המרושע (ועברתי אותו בהצלחה יתרה, לדעתי, ובשעה טובה הורדתי את הסבל הזה מהגב שלי); עוד איזה חצי שעה אני עושה תגבור מלצרים בקפה (כן, התמלצרתי סופסוף!) שני כנראה אקפוץ לבנק לקחת את הכרטיס אשראי שלי שהיה צריך להגיע כבר ולהפקיד את המשכורת בחשבון בערב כנראה יוצאת עם הבסטפרינד למקום כלשהוא שעוד לא ברור מה הוא יהיה היות והחלטתי שמעכשיו אני מפסיקה להוציא כ"כ הרבה כסף. (צריכה לברר אם אני עושה החלפת משמרות עם מישהי שרוצה להחליף איתי) שלישי בטח אמרח את היום בשינה ובערב עובדת בקפה (אלא אם אני מחליפה את המשמרת הזאת ואז אני מקווה לראות את הבחור שלי) רביעי לא ברור מה עושים בבוקר אבל בערב עובדת בקפה חמישי אם לא החלפתי את המשמרת של חמישי אז יש לי ערב חופשי ובטח אני אצא עם החברים (פתאום קלטתי שיש לי איזה מיליון תוכניות לערב הזה, אז אני מקווה שאני לא אעבוד!) אם כן החלפתי אז עובדת (נשמע הגיוני, לא?) וזהו, שומדבר מיוחד. שגרת חיים רגילה וסטנדרטית למדי.

Adi dolf

New member
../images/Emo41.gifחדשה!

ושום דבר מיוחד חוץ מהמון חזרות לדגלנות שלנו בבני עקיבא..

Summer moved on

New member
צצ

ראשון- קמתי בצהריים וטסתי לאסוף ת'ילדים מבי"ס. עבדתי בצהרון עד 16:00 ככה. אח"כ עשיתי הליכה ותיכף יוצאת שוב לבייביסיטר. שני-עבודה בצהרון עד 16:00, ומשם אבא אוסף אותי ונסעים לאנשהו. בערב לחברה:) שלישי-רביעי-חמישי-אם יש שביתה אז שוב עבודה בצהרון ובערב לצאת או משהו.

שבוע נפלא טחח

ראשון- בית, ישנתי מלא ואת רוב היום ביליתי עם שירה [: שני- ביקור קצרצר בביצפר וחזרה לפנימיה, ב-5 יום הורים ואחרי זה אני חוזרת לעבוד למרות שאני לא אמורה שלישי-חמישי- שנת שירות.. בשלישי ורביעי גם השכמות שישי- בבוקר ליווי כנראה ואז הביתה, ללכת ליום פעילות לבקר בשבט ואז בטח לצאת שבת- לנוחחחחחחח

ממ

רק רגע. אז ככה זה הולך. אמא בחול ואני משגיחה על האחים- בערב אני בבית. היום הברזתי משעתיים אנגלית, כי מה, גררתי לת"א חברות מנסצי' ויהוד, סתם היינו בסנטר היה מגניב, ראיתי את גוני באוטובוס קו 11;O, ריילי שגרמתי לה לשים לב לקיומי, יו איזה מותק.=] ואת שיר קונה אוכל של סינים. הקיצור היה שם הרבה פריקונים בלאט, אחכ התנחלות קלה בבית שלי עם כלמיני יצורים ועכשיו זהו. טחנתי מלא. וקניתי תיק ולקP: יומשני- א. בוקר עם חברה במרכז, ואז מגמה עד 3 וחצי. לגרור מישהו לבדר אותי. שלישי אולי בצפר, כנל. אולי לבר עם המסומם. אהההה, וההפגנה נגד מקדולנדס, יהיה מצחיק. רביעי בצפר ומבחן בלשון ;( חמישי בצפר, סנטר בטח ומחוייבות אישית בהפוך טרהלה... ואמא חוזרת. סופשבוע בעמק חפר נראה לי

rotemsror

New member
../images/Emo41.gif

ראשון-בצפר נחתי קצת ונסעתי עם השכבה להיות קהל בפיספוסים חזרתי לא מזמן. שני-בצפר אחר כך כנס מש"צים עד הערב שלישי-בצפר , מש"צים לנוח קצת בערב רופא עיניים רביעי-בצפר להתחיל להכין מושמושים לז'נייקים ולסגור תחנות ליום גיבוש אולי שיעור גיטרה לראות את שירלי בע"ה. חמישי-בצפר אם לא היה שיעור גיטרה שיעור גיטרה ולנוח. בין כל זה ללמוד לבחנים+מבחנים , לחזור על הגיטרה,לנוח,להכין לשכבת ז' כבר מושמושים ליום גיבוש

ליזיגי

New member
נראה אם אני מסתדרת בלי יומןןן ../images/Emo60.gif

אימצתי לעצמי את השבלול הוא כזה מותק :] ראשון- קמתי ב-11:00 הייתי עייפה
, הלכתי לישיבת צוות ו'- עזרתי להם קצת, חזרתי הבייתה, אז היה לי שיעור נהיגה מעולהההה :) ווופי דו, למדתי חניה במקביל :], אז ישיבת צוות ריכוז, בלט, ג'אז הכל כרגיל.. הלכתי לחברה לקחתי שרק 3, חזרתי לפני 20 דקות ועדיין לא התקלחתי, למי יש כוח? :) ועוד מעט יוצאת לסיבוב עם הטפט שלייי
שני- יום עבודה מ-12:00 עד 16:00, אולי לנסוע למרים קופמן לבלט/ לנסוע לעצרת הזדהות של המורים... שלישי- אם יש שביתה חזרות בבוקר לבגרות :] יום פעילות כרגיל רביעי- שיעור נהיגה ב-16:40 (עם שחיףףף חח צחוקים:), אם בבוקר שביתה אולי חזרות לבגרות, יאללה נקרע קצת את הבנות :], ובלט וג'אז כרגיל ... חמישי- תלוי בשביתה... יש בכל מקרה יום עבודה ב-16:00 עד המוות שישי- ב-13:00 מצעד גיוסים מטורף בשוהם :], ב-15:00 נסיעה לסמינר צוות ריכוז 2007-2008
שבת- חזרה מהסמינר בשעה לא ידועה, פעולת שכבה ב-19:00 (מההה למה כלכך מוקדם?!), ולישון קצת
וחוצמזה, אתן חייבות להזכיר לי לקבוע תור לרופא- לקראת צו ראשון :] (איכססס עם בדיקת שתן והכל), ולשלוח את כל הטפסים בדואר... ולדחות את הצו שלי או להקדים את של יעל- כדי שנהיה ביחד.. וכמובן לברר אופציה של שנת שירות בחו"ל, מיונים וכאלה.. ולפצוח בדיאטה עצבנית (בחיים לא יקרה ,אבל טוב שאני מנסה לשכנע את עצמי:))... שבוע נפלאאא

LimiMimi

New member
איזה שבוע.

מי יתן וכל השבועות יהיו מגניבים כמו אלו שהיו לי עד עכשיו. ראשון - קמתי אצל אפרת, היה הכי כיף בעולם. מוזיקה ברקע, אמרו לי שביטלו לי עבודה, אח. ראינו עמוק באדמה כמו שתי מכורות אמיתיות. (מי אמר שלא בעצם?) הלכתי לבלוקבסטר ועבדתי עד 12. נסעתי למנצ'יס וישבתי עם החברלעך. שני - תכנון יבש, עבודה בסקרים. שלישי - ת"א. רביעי - בשש לוקחת אוטובוס לת"א, לשגרירות! ויזה ויזה ויזה. ובארבע סקרים. חמישי - בייביסיטר. שישי בוקר עובדת בבלוק, ואח"כ העולם גדול. זה כלכך רחוק.

GoOni

New member
היומיים הבאים די מבאסים. השאר פחות.P:

ראשון- התעוררתי אצל חברה מוקדם מידי, אחרי לילה די חלש בת"א. ראיתי step up והלכתי לפגוש את הבחור שאני מפיקה לו בקניון גבעתיים. היה די מגניב, כשאני חושבת על זה. הוא איחר, אז הסתובבתי לי בזארה ובדקתי איך אני נראית עם תיקים בגודל שלי, ואחר כך אכלתי סנדוויץ' טעים והתקדמנו קצת מבחינת ההפקה. חזרתי הביתה, עשיתי עוד כל מיני דברים בשביל ההפקה, ובערב גל באה אלי ואחרי זה עוד שני ידידים וראינו את קיל ביל 2 והייתה לי שיחה ממש מעניינת עם אחד הידידים. שני- וואו, לא עשיתי כלום חוץ מלעשות עוד דראפט לתסריט שלי, לקרוא ולראות הרבה בנות גילמור. חבל שלא עבדתי. חבל ממש. שלישי- מעבירה את הזמן עד 14:00, בין היתר בנסיון למצוא דברים לעשות ביום הולדת של בן. רעיונות, מישהי? (לבחור שנמצא כל הזמן בצבא בחיל הים וחוזר פעם בשבועיים-שלושה הביתה) ב-14:00 הולכת לעבוד עד 22:30. אבוי. רביעי- אין לי מושג מה אני אעשה בבוקר, אולי אני אלך לקניון לקנות דברים למתנה של בן (לא את המתנה עצמה! אני יצירתית.) וב-14:00 עבודה עד 22:30. חמישי- שוב אין לי שמץ מה יהיה בבוקר, אבל אחה"צ נוסעת לת"א ומשם ניסע כמה חברים לחתונה של אחות של ענבל בקיבוץ כנרת. שזה די רחוק. שישי- אני בטח אמצא את עצמי בתחנת רכבת בסביבות 5:00, כי יש יום ביקור בבסיס של בן מ-8:00, ואחרי זה הוא חוזר הביתה.

למעלה