נראה אם אני מסתדרת בלי יומןןן ../images/Emo60.gif
אימצתי לעצמי את השבלול הוא כזה מותק :] ראשון- קמתי ב-11:00 הייתי עייפה
, הלכתי לישיבת צוות ו'- עזרתי להם קצת, חזרתי הבייתה, אז היה לי שיעור נהיגה מעולהההה

ווופי דו, למדתי חניה במקביל :], אז ישיבת צוות ריכוז, בלט, ג'אז הכל כרגיל.. הלכתי לחברה לקחתי שרק 3, חזרתי לפני 20 דקות ועדיין לא התקלחתי, למי יש כוח?

ועוד מעט יוצאת לסיבוב עם הטפט שלייי
שני- יום עבודה מ-12:00 עד 16:00, אולי לנסוע למרים קופמן לבלט/ לנסוע לעצרת הזדהות של המורים... שלישי- אם יש שביתה חזרות בבוקר לבגרות :] יום פעילות כרגיל רביעי- שיעור נהיגה ב-16:40 (עם שחיףףף חח צחוקים

, אם בבוקר שביתה אולי חזרות לבגרות, יאללה נקרע קצת את הבנות :], ובלט וג'אז כרגיל ... חמישי- תלוי בשביתה... יש בכל מקרה יום עבודה ב-16:00 עד המוות שישי- ב-13:00 מצעד גיוסים מטורף בשוהם :], ב-15:00 נסיעה לסמינר צוות ריכוז 2007-2008
שבת- חזרה מהסמינר בשעה לא ידועה, פעולת שכבה ב-19:00 (מההה למה כלכך מוקדם?!), ולישון קצת
וחוצמזה, אתן חייבות להזכיר לי לקבוע תור לרופא- לקראת צו ראשון :] (איכססס עם בדיקת שתן והכל), ולשלוח את כל הטפסים בדואר... ולדחות את הצו שלי או להקדים את של יעל- כדי שנהיה ביחד.. וכמובן לברר אופציה של שנת שירות בחו"ל, מיונים וכאלה.. ולפצוח בדיאטה עצבנית (בחיים לא יקרה ,אבל טוב שאני מנסה לשכנע את עצמי

)... שבוע נפלאאא