תכנ"ש וזה...

yaeli87

New member
עונה לעצמי לפני שאני יוצאת מהבית.

ראשון: בבוקר צבא,יוצאת מוקדם אני מקווה,פן דחוף!,בערב אולי להפגש עם חברה או שלנסוע למאמי. שני: בבוקר בבלינסון עם חברה יש לנו תור לאיזה רופא,אח"כ נוסעים לקניון הגדול בפ"ת להפגש עם חברה משם שיש לה יומולדת,ארוחת בוקר אנד סטאף ובצהריים אני אסע לאחותי,מאמי עושה לילה אז ישנה בבית. שלישי: משמרת כפולה! רביעי: אחרי לילה,בבוקר אני מקווה לנסוע לעשות טופס ירוק אם יזדמן לי ובטח לאחותי ובערב אולי מאמי למרות שיש מצב שגם ברביעי הוא עושה לילה ואז שוב ישנה בבית. בטח אפגש עם חברה. חמישי: סוגרת שבת,אבל מגיעה מאוחר לשבת בערך בסביבות 12 אז על הבוקר נעשה פן ואולי נעשה קניות לשבת או שנחכה עם זה למאמי כי הוא סוגר איתי
. ובכל רגע שמתאפשר-חדר כושר ואני גם מקווה שאספיק לעשות בדיקת עיניים השבוע. שבוע טוב

Small talk

New member
בשער 6

לא משהו מעניין. ראשון - לקום ב11, להתקשר למורה נהיגה לשאול מתי אני יכולה לבוא לקחת את הרשיון, לנסוע לקחת,לסיים את העבודה, לעזור לספרנית, בערב אצל חברה של אמא שלי. שני- בית ספר, להגיש את העבודה!!!!!!!!!!!!!!. שלישי- כלום. רביעי- כלום. חמישי - בית ספר, עבודה מ-16. בת דודה שלי אולי תצא הבייתה באמצע השבוע ואז נקפוץ לירושלים
.

Small talk

New member
זאת אשמתך, את הדבקת אותי בשיר!

כל פעם שאני במסנג'ר את לא מחוברת :/

Small talk

New member
שינויים

שני- הייתי אמורה ללמוד, בשנייה האחרונה לפני שיצאנו מהבית ידיד התקשר אליי שהוא בדק באתר בית ספר וביטלו לנו שעתיים. אז אמא בדרך לעבודה תגיש במקומי את העבודה
. כל היום מלא בעשיית כלום. שלישי - אמא צריכה לקחת את סבתא לרופא באזור והיא אמרה שהיא סומכת עליי מספיק שאני אנהג (פעם ראשונה מחוץ לישוב). רביעי - אולי אני אעזור בספריה שוב, היה נחמד ביום ראשון (עשיתי כל מיני דברים ולידי היו כל מיני ספרים שאנשים תרמו ועדיין לא היה זמן לטפל בהם, אז מידי פעם לקחתי ספר וקראתי את המאחורה שלו עד שמצאתי משהו שנראה לי נחמד ולקחתי אותו, ובגלל שאני רק עוזרת שמה אז אני לא מרגישה רע שאני מתבלבת במשהו או עושה הפסקות).

Lost Lullaby

New member
אשכרה מבאס לענות על זה

כי אני לא עושה כלום!$!@!$ :<< ראשון- מטווחים
!!!!!!!!11111 שני- סביר להניח שישב"ס בב"ש, אז קודם גם אקפוץ עם איתי ללשכת גיוס לתת להם כל מיני בקשות של מלשבים כל השאר הלוואי והייתי יודעת

Immortality

New member
למי יש זין

ראשון- צבא שני- פיזיוטרפיה שלישי- רופא עור רביעי- צבא, ואולי שנה לעומר ולי חמישי- יד ושם ואז סוגרת שבת מוצב :\ ממש לא בא לי לחזור לבסיס מחר, לפחות לא אהיה בו יותר מיומיים של עבודה :\ חמישי-שישי-שבת אהיה תקועה בין 4 קירות די קטנים ליד טלפון שאני בחיים לא אשמע אם אשן. כיףחיים

SuGaRBabe1

New member
ממממ

ראשון - אמרו שיהיה מזג אויר נחמד אז אולי אני אקפוץ לשינקין-אלנבי-קינג ג'ורג'-סנטר.... אולי סתם לעזריאלי.... אולי לא יודעת. נראה מה יבוא לי וכמה שיתוף פעולה יהיה מצד החברות... בערב בטח לקניון/לקפה... שני - חוזרים לבסיס... בעע... מגיעים ב-3 וחצי ושומעים חפירות וכיףכיףכיף... לא עושים כלום כל היום... סופסוף אין לי משמרת לילה ביום שאני מגיעה :) שלישי-רביעי-חמישי - משמרות בוקר... שומדבר מעניין.. שישישבת - סוגרים עם הע.קמ"ן האהוב עליי :) אני מקווה שיהיה בסדר...

little shorty

New member
ללכת או לא ללכת?

ראשון - ללכת לשלם לאופטיקה, עבודה באחד ושיעור נהיגה בארבע. מקווה שישחררו אותי. הערב פנוי. שני - שיעור נהיגה בצהריים, אולי אני אלך לעבודה. שלישי - אעעעעע תחזיקו לי אצבעות, בערב עבודה. רביעי - עבודה בערב. חמישי - עבודה בערב. שישי - עבודה בצהריים.

use your guns

New member
ממריאים שוב מכאן....

מחר- עבודה מ700 עד הערב שני- קוסמטיקאית יום הולדת לסאפ! ללמוד לבגרויות חורף שלישי- אולי טיפול פנים ללמוד רביעי- עבודה מ 1200 עד 1800 בערך שיעור פתוח של אחותי

SomebodyElse

New member
כל כך קר לי ויש לי צמרמורות מטורפות

וכולם אומרים שחם בבית
יום ראשון - תור לרופא בבוקר, אחרי זה צבא.. שונאת את הרופא, שונאת את הצבא. יום שני - צבא רגיל... בערב אני צריכה לארגן כמה דברים ליומולדת של החבר, ואחרי זה נראה לי שיוצאים עם המשפחה שלו לחגוג לו את היומולדת. יום שלישי - היומולדת של החבר, בערב הוא יבוא אלי ונחגוג לו
. עד הערב - צבא. יום רביעי - חופשששש! יום חמישי - לא חופש
. אבל לפחות יום חמישי זה כבר הסוף של השבוע. אוף שיעבור מהר, נמאס לי נורא. וקר לי קר לי קרלי קרלי קרליקרליקרליקרלי. הלכתי להכין לי משהו חם לשתות.

AnGeL DoLlY

New member
busyyy

ראשון- 10-14 שיעור עיוני בקולנוע להכין ברכה לספיר לשלם ללהקה ולהירשם למועדי חורף לקחת מיסמין נתונים לשאלת חקר שני- 10-14 סדנת צילום ותאורה 17-20:30 להקההה ויומולדת לסאפ!!!
שלישי- עבודה מ10-16 לסיים את השאלת חקר לביוטופ רביעי- ביוטופ בר"ג ב9:00 בבוקר ובאותו זמן יש לי גם שיעור עיוני שאני אצטרך לוותר עליו. חמישי- סדנת צילום מ10-14 להיפגש עם רותם שישי- יומולדת לאליה

bounce

ראשון - שירות לאומי עד 17:00 ואח"כ ארוחת ערב אצל אחי וגיסתי. משמים קצת (אבל אני מכינה תפוחי אדמה ועוגה מעלפת) שני - וינגייט 09:00-17:00 בערב עם יקיר ויניב בסינמה סיטי. אח"כ בטח נלך לאכול איפשהו שלישי - יש מבצע התרמת דם בוינגייט אז צליל ורינת באות לבקר אותי בעבודה אאע:) אח"כ שלושתינו בחיפה! אני אקפוץ לאחותי, אח"כ סבב דירות של חברות שמשרתות שם, סיבוב שופינג קצר וישנות אצל לירן. רביעי - אני וצליל חוזרות לנתניה לבד [רין עובדת בחיפה)):], עבודה, ובערב יוצאים כוווולם בהרכב מלא להרצליה בע"ה. אני מתגעגעת לג'ני!!!
רוסי חמוד שלי חמישי - נק' האור בחיי. הכדורגלן עובד... עד 17:00 בעבודה, אח"כ לבקר את רין בעבודה ובערב עם קווין וחבריו בווייס/מסיבה כלשהי. שבוע טוב לכולן:)

MaddyD

New member
האמת שאין לי מושג כל כך

זה השבוע האחרון בערך בצבא אז יש מצב שיקמבנו אותי על משמרות חמודות.. ראשון - אני קמה אצל חבר שלי ונוסעת לצבא מאחת בצהריים עד לא יודעת מתי.. בערב יוצאת לאיזה פאב ככל הנראה שני - אין לי מושג איזה משמרת בצבא, בערב ארוחת ערב עם חברה שלישי - כנל על הצבא, בערב מקווה להיות איתו רביעי - כנל על הצבא, אולי חוזרת לספינינ חמישי - אשתדל לעשות בוקר בצבא, בערב מינוס אחת.. שמעתי שזה כמו הסאקאיה ומזמן לא הייתי בטראנסים וזה

שלי...חח

ראשון מ-11:00 עד 15:00 בערך ישיבת צוות 15:00-16:30 כדורעף 17:00-18:00 לעזור למישהו בשיעורי בית.. 20:00-21:00 ג'אז חברה באה כנראה לישון אצלי שני בבוקר אם לא נסיים את המערך אז להיפגש שוב.. 21:00-22:00 מודרני עוד אין לי מושג מה אני עושה..חח שלישי אין לי מושג
אבל פעולה ואני אהיה בשבט מ-16:30 בערך עד 20:00 ככה..חח רביעי בבוקר אני עוד לא יודעת 17:00-18:00 קלאסי 18:15-19:15 כנראה לעזור למישהו בשיעורי בית חמישי בבוקר שעתיים תקשורת 15:15-17:00 כדורעף וזהו לביינתים :]

N o o s h y

New member
כבר עשר! איך נגמר הסופש? איך??

ראשון: יום כיף עם אימא בשבעת הכוכבים/ המדרחוב בגדרה/ רחובות ת"א/ מה שזה לא יהיה, רק שבצהריים נאכל ב24 רופי! התגעגעתי. שני: ת"א עם אסף. שלישי: שי ויומולדת לאוליצ'קה. רביעי- חמישי. שומדבר מיוחד... אני רק צריכה לעשות סדר במגירות שלי סופסוף.

Liraz 6q

New member
מכירות את זה שאין לכן מושג?

יופי:] ככה בידיוק יראה השבוע הבא עלי לטובה
זה בטח יכלול הרבה קניות,טלוויזיה, שינה חברות וטלפונים עם הבובי שלי:]

TiKi PooH

New member
אהאה

ראשון- בי"ס, חדר כושר, עוגיות לסבתא עד הנצח שני- בי"ס, עוטפת עוגיות לסבתא יפה-יפה, וכל הערב חגיגות סבתא במסעדה. יום הולדת 70 על הפקותיה השונות שלישי- לא בטוח לגמריי, אני חושבת שזה יהיה זמן טוב לראות קצת את אימא. ולי נצא לאיזה יום סיבוב או משהו רביעי- בי"ס עד 4 חמישי- בי"ס וחדר כושר שישי- פוקוס, כנראה בג'רוזלם

למעלה