תכנת עריכת וידאו

statler

New member
תכנת עריכת וידאו

יש תכנה חינמית שמאפשרת לקחת שני סרטים ולהריץ אותם במקביל במסך אחד ? יש סיכוי לתכנת לינוקס שכזו ? אם לא איזה תוכנות מסחריות יודעות לעשות את זה ? הייתי מחפש על זה בגוגל אבל אין לי מושג איך קוראים לזה באנגלית...
דרור

oferbar

New member
לא ברור

אתה רוצה לערוך אותם או לראות אותם? אולי תנסה להסביר יותר טוב מה אתה מנסה לעשות בדיוק.

statler

New member
הסבר

אני רוצה לקחת שני צילומים של אותה צניחה (משתי זויות שונות) ולערוך אותם לסרט אחד חדש בו יראו את הצניחה משתי הזויות במקביל. מקווה שהפעם זה מספיק ברור, דרור

inzaghi

New member
אתה יכול

לעשות זאת עם כל תוכנת עריכה שקיימת ,זה לא מסובך מדי ,אבל בכל זאת משהו שצריך קצת ללמוד. אני מכיר שתי תוכנות (אבל משוכנע שיש עוד) שתוכל להוריד אותן בקאזה או באי-מיול avid express dv adobe premiere

oferbar

New member
אה

הבנתי, אפשרי לעשות זאת בפרמייר, וגם בתוכנות אחרות מקצועיות או חצי מקצועיות. לגבי חינמי, לא בטוח שקיים משהו כזה. בגדול אתה מדבר על מסך חצוי שבכל קטע יראו וידאו שונה. בפרמייר זה נעשה ע"י שינוי גודל הפריים (Resize) או חיתוך החלק הרלוונטי (Crop) ואז שילוב שני הקטעים יחד. יש תוכנות שמספקות גם אפקט של Picture in Picture ואז כל וידאו לוקח חלק אחר במסך.

statler

New member
יש סיכוי שבגרסת הניסיון החינמית...

של אדובי העסק הזה עובד ? תודה בכל מקרה, דרור

inzaghi

New member
העסק הזה עובד

בגירסה הפרוצה של avid. בדוק. פשוט תעשה picture in picture כשאתה פותח את effect pallete (קונטרול + 7 או +8 ) ואז אתה יכול לשחק בגודל, בצורה, במיקום, בתיזמון ובעצם במה שבא לך. הגירסה שאני משתמש נקראת avid express dv 3.5 אפשר להוריד מהקאזה אבל לא פשוט להתקין - אני הסתבכתי עם זה. אם אתה מנסה ומסתבך - תרשום לי במסרים - אנסה לעזור בהצלחה

statler

New member
מצטער, אבל...

יש לי משהו נגד תוכנות פרוצות, ככה שזה לא הפתרון בשבילי אבל תודה בכל מקרה דרור

זיידוש

New member
אה, זה אתה?

זה אתה שכתבו עליו בעיתון, דיברו ברדיו, שידרו בטלויזיה - הישראלי שמשלם עבור התוכנות שלו?

statler

New member
לא ממש... ../images/Emo153.gif

אני לא משלם על תכנה, ולא משתמש בתכנה פרוצה (מודה,
בעיקר ממניעים אידיאולגיים של כותב תכנה אבל גם בגלל שאין לי כח להתעסק עם כל הבלאגן של הקוד הפרוץ, ראה הודעתו של inzaghi), אני כן מחפש פיתרון לבעיה נקודתית ואת זה כנראה מצאתי בתכנת קוד פתוח חינמית שנקראת : virtualdub. בסוף השבוע יהיה לי זמן להתעסק איתה, ולראות אם אני יכול לחזור לישון בשקט בלילות
עד כאן פורום תכנה להערב, (בגלל שבמילא כולם צונחים ברוסיה אף אחד לא קורא את זה) ניפגש בשבת ב
דרור

gabbyb

New member
הצלחת?

אפשר לעשות את זה ב Premiere, אבל מעניין אותי לדעת אם קיימת האפשרות גם ב virtualdub הפשוטה לאין ערוך.

למעלה