תכנסו!!!

shiray

New member
תכנסו!!!

אנשים- אני רוצה מפגש פורום!!!! פעם אחרונה שנפגשנו זה היה ממש מזמן ומאז נוספו מלא אנשים חדשים ונראה לי שיהיה ממש נחמד אם נארגן משהו! בעיקר גם שאחרי החופש אנשים יתחילו להיות בלחץ של בי"ס, אוניברסיטאות למיניהן וכ"ו ויהיה הרבה יותר קשה למצוא זמן שיתאים לכולם. לי רק יש מגבלה די רצינית וזה שאני טסה לארה"ב ב-3 באוגוסט וחוזרת ב-24.. אז אם אתם בכלל רוצים לעשות מפגש תכתבו פה שנוכל לארגן!

../images/Emo140.gifממש בכיף!!!!

אני עד לא ראיתי אף אחד ממכם! (רק את שירה באיזה כמה תמונות...) אז אני גם ממש רוצה שנפגש! ובקשר לטיסה שלי- אני וחברה שלי החלטנו לדחות אותה , כי אנחנו אוטוטו מתחילות לימודים , ואנחנו צריכות את הכסף עכשיו... אז נטוס בזמן אחר... שירה ולירון - המון המון תודה על כל העזרה!!!

Lanni

New member
גם הבנים מוזמנים? ../images/Emo3.gif

ואני אשמח.. תלוי באיזה תאריכים (יש לי פול בלאגן על הראש בזמן האחרון ובתקופה הקרובה בכלל) ואיפה בדיוק מתכננים לעשות את זה?

shiray

New member
חחחח ברור

אתם עדיין איזה שליש-רבע מהפורום חחחח ולא יודעת- עזריאלי כמו תמיד? ונראה מתי נוח לכולם, אני רק אמרתי את המגבלות שלי

shiray

New member
חחחח 1... מיני מפגש פורום

רק נעמה, עדי, דניאל (שכבר איננה איתנו) ואנוכי באו... אבל גם הייתה פעם שנעמה, לירון ואני נפגשנו ביחד לראות את דוגוויל בקולנוע בדיזינגוף (רק שם הראו בימי שישי את הגרסה המלאה).

ערן1987

New member
ממש אין לי בעיות

אבל תלוי מתי,איפה,כמה למה,מי,מדוע ואיך.. אלו התנאים שלי

למעלה