תכנסו!!!!!

shany5

New member
תכנסו!!!!!

וואלה אנשים הגיע הזמן לדבר קצת ולתת כבוד לאיש והאגדה.. מאיר אריאל תתחילו לשרשר את כל מה שבא לכם על הלב... ואני אתחיל: למרות היותו הומופוב לא היה ולא יהיה עוד בנאדם כמוהו מאיר אריאל ובלומתו..

Chandler Rulz

New member
אריאל זילבר או מאיר ארילאל...

לדעתי מאיר אריאל כבר היה מת כשהיה את כל הסיפור הזה של "אריאל נגד הומואים"...

מישהי007

New member
אההמ..

מאיר אריאל- פשוט אמן מעולה..
זרעי קיץ לא יכול להוריד ממך את העיניים לילה שקט עבר על כוחותינו נשל הנחש לא תתפוס אותי שיר כאב היכנסי כבר לאוטו וניסע טרמינל לומינלט שלל שרב מקסיקנים הולך בטל אגדת דשא

פוליקר

New member
אמן גאון- פשוט גאון!!! תשמעו סיפור

אפשר לשמוע ת'שירים שלו 1000 פעמים ובכל פעם, לגלות משהו חדש שעוד לא גילינו או הבנו. בכלל, השירים שלו הם שיעור לשון ממש מעולה... הוא תותח... היה לי קטע לא נעים בפסטיבל בראשית השנה: היה להם שם דוכן, המוקדש כולו למאיר אריאל ומכרו שם חולצות שלו ופוסטרים וגם דיסקים. הייתי חורש שם כמעט כל היום- העברתי את המחצלת שלי על יד הדוכן כדי שאני אוכל לשמוע את השירים שלו במשך כל היום. אשתו ובניהם מכרו שם. אז באתי לשם בהתחלה, ואמרתי לאשתו (לא ידעתי שזו אישתו): "וואי, איזה אמן ענק, ממש לא יאומן- כמה חבל"... והיא אמרה: "כן.. ממש.."... -"איך הוא אהב את אשתו" - "נכון, אתה לא יודע עד כמה".. -"יש לו אפילו ת'שיר עליה- לאה, לאה, לאה..." - "מה פתאום! לא קראו לה לאה" -"בטח שכן" - "אתה טועה" -"מה פתאום טועה- זה השיר שהוא כתב עליה ונתן לדורי בן זאב" - "יש לך טעות אדוני הצעיר (היא מתחילה להיות חסרת מנוחה) -"איזה טעות, אני יודע כמעט הכל עליו" - "כן? גם אני יודעת, ויותר ממך זה בטוח" (היא מתחילה להתעצבן) -"אל תיהיי כל כך בטוחה- יש לי את כל השירים שלו כמעט" - "לאשתו לא קוראים לאה, אתה יודע איך אני יודעת?" -"איך?" - "כי אני אשתו וקוראים לי תרצה אריאל ואלה הם הבנים שלו" -"..." (ניהייתי אדום) ואמרתי "וואי אני מצטער- אני לא מאמין שנפל בחלקי הכבוד" והשתחוויתי... פשוט ידעתי קודם שהוא כתב שיר לדורי בן זאב ואח"כ נזכרתי שזה "סוף שבוע בכפר"... טמבל! מתווכח עם אישתו איך קוראים לה...חח והבן שלו שחר בחור מדהים! ממש גבר. הוא ואח שלו, אהוד אריאל- שמשתדל להמשיך את דרכו של אביו, הופיעו שם במת להקות חדשות- והם שרו שם שיר מדהים ביותר שלא היה מישהו בקהל שלא בכה- שיר שהוקדש למאיר אריאל- שיר חזק!!! שחר הביא לי ת'מס' פלאפון שלו והוא הבטיח לי שהוא ישלח לי ת'שיר- ואגב, הם מתכננים אלבום... זהו... אמן גדול עם משפחה גדולה וטובה (שכל היום בסטלה) חח.....

shany5

New member
וואלה אריק...

עכשיו ברגע זה ממש אני מוחה דמעה..
.. דרך אגב שמעתי שיש לו בן חתיך..זה נכון??? ועוד משהו..היית בבראשית!!?? גם אני !!! באתי לשם לבד ופגשתי שם ידידים שלי כי אמרתי לעצמי לפני הצבא אני חייבת להיות באיזה פסטיבל ..

פוליקר

New member
בסוף היא חייכה- אחריי שראתה

שהייתי נבוך, ודיברנו המון עליו וכמו שאמרתי- הייתי 'בן בית' בדוכן שם- לפני שנסעתי חזרה הביתה- הלכתי להיפרג מהם- הם, כמו שכבר כתבתי, מקסימים ביותר!

N a V e

New member
מאיר אריאל

האומן הישראלי ביותר.שנון,מצחיק,קליט ולא קליט,צפוי ומפתיע,יבש ומרגש כאחד. ליקטו את כל תכונותיו של הקיבוצניק המצוי,ושילבו אותם ביכולות אדירות של משורר מודרני נהדר. זה מאיר אריאל האומן. האיש שהגיע לפרונט בגיל מבוגר יחסית אחרי שעזר מאוד לקידום קריירות של אחרים ע"י כתיבת טקסטים עבורם-שלום חנוך,אריאל זילבר ועוד רבים וטובים נהנו מסגולות הכתיבה שלו. כל כך אנושי,כל כך ישראלי,ועם הרבה מאוד תשוקה למוזיקה. אומן הפולק הישראלי הטוב מכולם,אם תרצו. מאיר אריאל היה שייך לאומנים שהשפעות המערב כמעט ולא ניכרו עליהם.הוא גדל והתחנך בעברית,בשמרניות ובפשטנות.וזה מה שקיבלנו ממנו,לטובה ולטובה פחות.וכשאני אומר טובה פחות אני מדבר בעיקר על דעותיו הקדומות של מאיר אריאל בנושאים שונים. כיף לשמוע ולהיזכר באגדה הזו שהלכה לעולמה לפני 4 שנים.

למעלה