תכנסו

Miny2

New member
תכנסו../images/Emo13.gif

קיבלתי עכשיו הודעת שרשרת בפלאפון, כתבו לי שכעת החיילים שלנו נלחמים עכשיו עלינו ומסכנים את חייהם(דבר שכבר ידוע לכולם...) ביקשו ממני להעביר לכמה שיותר אנשים שנתפלל לבטחונם, שנגיד פרק כ' בתהילים... אני לא יודעת מתי מותר לפתוח הודעה חדשה ומתי לא כי בד"כ אני רק מגיבה אבל הלכתי לפי השיקול האישי שילי ונראלי שזה מוצדק מספיק כדי לפתוח הודעה חדשה (ואם לא אז אני מצטערת מראש ...) אז אני מבקשת מכל אחד ואחת מכם שתקדישו מספר דקות בשביל להגיד פרק תהילים לבטחונם של החיילים ותעבירו גם לאחרים, אני בטוחה שלכל אחד מכם יש מישהו שהוא מכיר שהקפיצו אותו לצבא בגלל זה, אני באופן אישי מכירה מספר לא קטן,ואני דואגת להם וחושבת עליהם בכל רגע... זה ממש יעזור שתגידו פרק תהילים לבטחונם ולבטחון כל תושבי שדרות ועוטף עזה, תהילים פרק כ א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. ג יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. ד יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה. ה יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. ו נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ-- וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. ז עַתָּה יָדַעְתִּי-- כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ-- בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. ח אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. ט הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. י יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ. תודה רבה רבה רבה
וכמו שידיד שילי שלח לי- "אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמיים" שיהיה שבוע מקסים והכי חשוב רגוע ושקט!

מה יותר טוב מלשרשר להודעת שרשרת ../images/Emo9.gif

בוביק טוב שפתחת.. כולנו דואגים .. וצריך להאחז באמונה.. קראתי.. זה בדיוק דקה וחצי.. שישמרו על עצמם החברה הצעירים האלו.. ושיחזירו את גלעד כבר

Miny2

New member
ועוד בקשה קטנה-

אם אפשר להתכוון בתפילה גם לרפואת - הרב מרדכי אליהו הרב עובדיה יוסף בן ג'ורג'יה חנה בת בלומה ולעילוי נשמת- בבר וקנין(הוא נהרג אתמול מרקטה) תודה.

פלדלמן

New member
נשמה שלי!!!

טוב שפתחת את השירשור!! וסבתא משתחררת כניראה מחר מהבי"ח
היא מרגישה ממש טוב עכשיו
המון המון המון המון המון המוןןןן תודה!!!!!!!!!!!

Miny2

New member
בבקשה בוביק ../images/Emo23.gif

אני שמחה שברוך ה' היא מרגישה יותר טוב!!! אני מקווה שהתעודדת ושמצב הרוח השתפר! (ושהלך טוב בפסיכומטרי...) שמחה שיכולתי לעזור.

אנחנו מקווים שיהיה בסדר.

תושבי שדרות,ובכלל כל מי שגר שם בסביבה, [אגב זה הגיע ממש קרוב לבית שלי הקאסמים,פלמים שזה 10 דקות ממני,מפחיד] אנחנו איתכם ומתפללים פה בשבילכם... לירן,ליהי גם לכם אישית,באמת שאני איתכם ומחזקת.

פלדלמן

New member
נפל בגן יבנה!!

50 מטר מהבית של ידיד טוב שלי (יניב) ואמרו לדודה שלי להכין את הממ"ד שלהם....בגדרה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|פטיה|ואצלנו בעבודה הביאו מכתב מפיקוד ה

+עורף שאם במקרה נצטרך אז שכולם ירדו לחניות התחתון ששם הכי בטוח.. איזה פחד!

פלדלמן

New member
O_O

אם כבר מלחמה, אז לפחות שהייתי בצבא!! אוףףףףףףףףףףףףף במלחמה לפני שנתיים וחצי עוד לא התגייסתי, התגייסתי איזה 3 שבועות אחרי שהיא הסתיימה, ועכשיו השתחררתי לפני המבצעעעע רוצה קצת אקשן!! (אבל לא קאסמים על הבית, זה לא אקשן טוב!!)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאל תגידי את זה!../images/Emo10.gif

חבר שלי הדפוק הזה אומר לי את זה והוא קרבי.. הוא ירד לשטח (הוא אמר לאימונים כי הם עוד לא סימו..) אבל אני לא תמיד מאמינה לזה..

פלדלמן

New member
הייתי במודיעין, יש הבדל..קרבי זה משהו אחר ../images/Emo4.gif

כל החברים הטובים של חברה שלי מהצבא כמעט בקרבי והם כ-ו-ל-ם חזרו בשבת ובראשון הביתה....... רק אחד בקורס כרגע, אבל הוא סיים כבר את המסלול... לא הייתי רוצה שחברים שלי יהיו שם \= בטוח אבל שאני מכירה אנשים ששם...כי אני כן מכירה קרביים... אבל אני רוצה ללכת למשרד שליייי!! לעזור להםםם!! (למרות ש...התקבלתי היום לעבודה
)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifזהו.. חבר שלי עוד ב"מסלול"..

אבל לכי תדעי..אולי יקפיצו גם אותם..
וואלה? מזל טוב!! לאיזו עבודה?:)

פלדלמן

New member
לא יקפיצו...הוא לא נקרא עדיין לוחם ../images/Emo13.gif

מקווה שנרגעת טיפה עכשיו
העבודה בשלמה sixt בטרמינל 3 בעיקר... התפקיד נקרא דיילת
אבל זה בעיקר עם תיירים שבאים אליי אחרי שהזמינו רכב אז צריך להחתים אותם על חוזה ולהסביר להם את החוזה, לוודא שהכל נכון, להחתים אותם על התשלום וכל זה... זה בעיקר באנגלית....למרות שיש גם ישראלים שיבואו, ואז זה בעברית

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאה.. יפה.. זה אומר שאת טובה באנג

ולא.. לא רגועה בכלל! אתמול באמצע העבודה (ונשכח מזה שבכלל לא הייתי אמורה לעבודה, היה אמור להיות לי יום חופש לא רצוי ודי "הקפיצו" אותי לעבודה..) 3 שעות אחרי שבאתי מישהי ברמקול אמרנ משהו כזה "עקב..$%&$%&..כולם מתבקשים ללכת בהליכה מהירה לעבר המדרגות חרום...$%^$%&..הזעקת אמת..%^#%^#" לקחת לי שתי שניות להבין.. משעתי את זאת שעובדת איתי.. לקח לי שנה לשכנע אותה לבוא.. בהתחלה היא חשבה שזה שוב הדלקת נר חנוכה בקניון אז מה היא אומרה לי "מה?! לא! אני לא רוצה להדליק נר! בכלל נגמר חנוכה.."
ואחרי שהסברתי לה מושכת אותה היא אמרה שהיא לא זזה מהדוכן..אמרתי לה לרוץ איתי למדרגות והיא לא מקשיבה לי וניסיתי למשוך אותה אבל היא לא רצתה לזוז מהדוכן.. מהקופה.. אמרתי לה לקחת מפתח של הקופה ולבוא.. עד ששיכנעתי אותה..
היום הייתי ערה במיטה ושמעתי את האזעקה הערתי את אחותי ורצנו למתחת למדרגות..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gifנפל שניה מהבית שלי...../images/Emo4.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifתיקון..:

נפל 20 דק' מהבית. ליד הבי"ס לשעבר..

למעלה