תכנסו שניה...

תכנסו שניה...

אם לא יהיה שום הפתעות ל- SCC יהיו רק 10 שירים... זה ממש ממש טיפה... בוא תזכו ש- FOS שבעיקרון הוא "חצי-אלבום" היו בו 9 שירים... ובכל מקרה השירים גם לא יהיו משהו שיא האורך... שמעו - EVERYTHING הוא פחות מ- 3 דקות בהופעה אחת ששמעתי שיתה לפני חצי שנה 8ES היה גם פחות משלוש דקות ו- EXCSUES היה בערך 4 דקות... THIS GRUDGE היה 5 דקות (למה?!?!?) אמרתי לכם ש- THIS GRUDGE זה שיר ממש ממש ממש ממש משעמם בלייב.. אלאניס שר סולו עם פסנתר לבד. ולא - זה לא נשמע כמו UNINVITED זה נשמע כמו THAT PRATICULAR TIME.... אני מקווה שעכשיו היא תבין שהיא צריכה לעשות הפקה קצת יותר יקרה לשירים כאלה כי ANGEL של שרה מכלכלךכלךגלך זה ממש נדיר שיצא לו ביצוע יפה... קיצר, מה אתם אומרים? רק 10 שירים? אולי כדי שתוסיף את SYMPTOMS או AWAKENING AMERICANS. לא לשים את SYMPTOMS בשום אלבום זה אשכרה חטא....

BaBa LiVe

New member
היא לא תשים..הדיסק כבר מוכן

ולדעתי! הולך להיות דיסק משהו משהו! ממש טוב ...בלייב השירים נשמעים מצוין.. גם spineless וגם אבריטינג וכולם! הולך להיות אחלה דיסק.. תתכוננו לסיום עידן URS!

j u n k

New member
ANGEL של שרה מכלכלן באמת טוב

אבל זה ממש לא נדיר שסולו של פסנתריוצא מ-ע-ו-ל-ה, כל שיר של ג'וני מיטשל, מעולה עם הרבה קטעי פסנתר קיצר די עם השליליות לא יצא וכבר מלכלכים?

יש עוד מלא דוגמאות לשירים של פסנתר

נטו שהם מדהימים! (גם הדמו של uninvited). אני כבר מת לשמוע את הדיסק, את הגרסאות לייב את האסוקטיות בכללל שירים חדשים!!!! עוד חודשייים

מלכוש

New member
לא יודעת

אני רק מקווה שאני יאהב אותו ודווקא, אני אוהבת את TPT דרך אגב, אחרי שראיתי את FOS כמה פעמים הבנתי שאני ממש אוהבת את URS והתרגשתי כשראיתי את ההקלטה של TPT, זה מדהים איזה קול כל פעם מחדש... יא ודן, וואו איזו תמונה! מהממת.. באמת!

למעלה