תכנסו לפה בבקשה H-)

תכנסו לפה בבקשה H-)

לפני שעה קלה משהי העירה לי .. אלק העירה קללה אותי .. שנאוה אותי .. כמעט נתנה לי מכות.. היא טוענת שבזמן שהתראתי עם חלקכם .. בפגישות ..(היו שלוש כאלה ) ופה בפורומים .. אני מגזים עם כתבתי ..שאני גורם התאהבות בי ..לפחות אני יכול להעריך אותה על הכנות שלה...שבאה ואמרה לי את הדברים ישירות .. מה שאני לא יכול להגיד על חלק מהאנשים שהיו בפגישות האלה שהפיצו דברים .. הרי היא לא הייתה בשום פגישה ..היא שמעה מאחרים והאחרים האלה זה אלה שהגיעו לפגישות שנוכחתי .. אז .. לאנשים האלה שאמרו לה .. לא יודע מה ..תהיו ישירים תגידו לי בפנים .. היא לא צריכה לעשות את העבודה המלוכלכת שלכם .. תבאו .. תפנו אלי .. בצורה הכי ישירה .. עכשיו היא האירה לי עוד נקודה .. שאני מודע לה שאנשים לוקחים מילים ומפרשים אותם ..כרצונם .. אני חשבתי שזה רעיון ..הכתיבה ... אבל בכל זאאת זה יושב לי עכשיו טוב טוב בפנים .. השירים נכתבים למשהי..ספציפית .. אני מרגיש דפוק עכשיו אבל לא נורא .. זה עורר כזאת שנאה אצלה כלפיי .. שלא יודע מהיכן היא הגיע .. אז כל מי שנפגע .. נפגעה ממילותיי קבלו את התנצלותי . H-( H-(

tairon

New member
טולי ידידי היקר

טולי אני לא יודע למה מישהו או מישהי צריכה להפגע ממה שאתה כותב והרי אלו שירים שבאים מהלב שלך וכפי שאתה אומר יש להם כתובת אני לא רואה מה הבעיה בזה? אני לא חשתי שום פגיעה מדבריך אני גם לא יודע על איזה פגישות אתה מדבר אבל מאחר ואני לא מאורע בפרטים אני ימנע מלהגיב על כך אישית אני אוהב את מה שאתה כותב פה אני אוהב את הרגישות שלך שמתבטאת בכתיבה שלך כל אחד לוקח משירים מה שהוא רוצה... אבל מזה לנתח אותך ולחדור לך לראש לא הייתי עושה ככה ידידי היקר מבחינתי מילותייך מתקבלות כאן בברכה שיהיה לך אחלה ערב

תודה ..אבל ..

אתה יודע אני מרגיש מטומטם שנתתי לאנשים להכנס לחיי בכזו קלות .. ואני אחד שמאוד שומר בקנאות על הפרטיות שלו ... אני מרגיש שבגדו באמון שנתתי להם.. ואין לי חשק להצטייר כנפגע .. פשוט מטומטם .. והיא הרי לא מכירה אותי בכלל .. הכל מסיפורים ..

tairon

New member
תשמע...

אל תרגיש מטומטם ויש לך זכות להפגע לכל אחד יש אני חושב שעל מנת לקבל תשובות אמיתיות עליך לפנות אל אותם אנשים ולברר יכול להיות שנאמר לה והיא פירשה את הדברים לפי ראות עיניה ויכול להיות שזו אי הבנה אני לא יודע התשובה נמצאת שם אני מצטער שאנשים מסיקים מסקנות מסיפורים על אחרים וזה קורה יותר מדי פעמים ולפעמים שיש לנו שאלות אין כמו לפנות ישירות למקור ולא ללכת ליד שלישית או רביעית כי אז הסיפור יוצא מעוות וצר לי שהיא מיהרה לשפוט אותך על פי רכילות/ סיפורים

מחורפנת

New member
כמו שאמרתי כבר...

אתה נותן לאנשים הלא נכונים להשפיע עליך טולי . האנשים שבחרת לבטוח בהם הם אנשים שסיננת מתוך מבחר - כלומר ,יש לך איתם משהו מיוחד לכן אל תזלזל בזה , לא ניראה לי שמישהו מהם ימכור אותך בשביל עוד איזו מריבה או הצקה או שערוריה . מה לעשות ? יש אנשים לאוהבים לפרש דברים בצורה הקיצונית וה``צהובה`` ביותר כדי ליצור עוד עניין בחייהם - אני מתחננת ומבקשת ממך לא לתת לאנשים כאלה להשפיע על האישיות שאתה , על טוב הלב שלך , על הכנות שלך ובטח ובטח שלא על הכתיבה המדהימה , הרגשית , הכנה והמופלאה שלך . אתה טוב מדי ...כבר אמרתי ????

למעלה