תכנסו! זה חשוב!!

נמרה

New member
תכנסו! זה חשוב!!

תודה לונה, שהארת את עיני. בבקשה תכנסו ללינק שלמטה. ולא, זה לא קשור להארי פוטר, אבל פנתר, בבקשה אל תמחוק את ההודעה הזאת.

MadonnaFan

New member
את בנית את הזיון שכל הזה?!

אני לא מאמינה איזה שטויות שאנשים עושים. מה זה יעזור לנו שכל העולם ידע על זה שתוקפים אותנו?! בכל מקרה כל העולם יודע על זה מCNN!!! איזה בילבול שכל! פנתר, תוריד את הלינק חסר- הקשר והמסית הזה!

דוד דב

New member
בונא יא שמאלנית יפת נפש ...

בואי אני יתן לך כתובת לבית של שריד וביילין החלזונות האלה ותלקקי להם קצת את התחת עד שהלשון שלך תהיה חומה לעזאזל ... האטימות המפגרת שלך זה פשוט משהו שלא מובן היום אצל אנשים .. איך לעזאזל את יכולה להגיד דברים כאלה אחרי שאת רואה תמונות כאלה ... הרציו שלך פועל נורמלי ?

נמרה

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה פתאום????????????????????????? זה מרוטר.נט וזה לא מסית זה פני הארץ!

MadonnaFan

New member
אם היית יודע

כמה בכיתי אחרי הפיגועים שהיו לא היית אומר שאני אטומה. אבל זה לא העניין. לדעתי צריך להשקיע את כל המאמצים שלנו בלפתור את המצב ולא ליילל עליו לכולם, מה אתה חושב שאחרי שבכיתי אחרי הפיגועים רצתי לבצפר וצרחתי:`` תדעו כולכם שבכיתי עכשיו בגלל ההרוגים בדולפינריום``?! ושלא תעיז לדבר אלי ככה. אני תמיד בעד שיחות על המצב, אבל אף-פעם לא הגעתי לרמה של לקלל אנשים. זאת רמה של אנשים שאין להם מה להגיד אז הם מקללים ומעליבים את מי שהתווכח איתם. אם יש לך מה להגיד תגיד, ואני אקשיב בכיף, אבל אל תעליב אותי. חשבתי שכל מי שבפורום הזה ידידים. אני מאוד נעלבת, שתדע, וזה יהיה ממש נחמד מצידך להתנצל על כל הגועל נפש שכתבת עלי.

LuNaTiC

New member
hey u guys.. don`t fight!

כן המצב קשה.. מאוד. כולנו מודעים לזה. אבל אין צורך לרדת לרמה כזאת, במיוחד לא אם כולנו רוצים להישאר בפורום הזה ולדבר על משהו שאנחנו אוהבים. זה לא הקטע.. ואם יש חילוקי דעות בנושאים פוליטיים וכדומה, אני לא חושבת שהם צריכים להיכנס לכאן. כי זה.. איך אומרים, מעכיר את האווירה... -ענבל-

Vilia©

New member
אני בהחלט מסכימה עם ענבל, ואולי...

יהיו כאלה שיהיו בעד הדעה שלי או נגדה...אבל אני חושבת שכל במדינה הדפוקה הזאת לא מנוהלת נכון... וזה שאנחנו נצא ונפגין וניזרוק אבנים על הערבים לא יעזור ולא יחזיר את כל המתים בפיגועים לחיים....זה רק הופך אותנו לברברים כמו הערבים... אבל אנחנו לא צריכים לריב על זה...כל אחד והדעה שלו ולא צריך לריב על כל פרט קטן כי אז זה מראה את החולשה שלנו... טלי פוטר

למעלה