תכנסו ותביאו דעה

glamrock

New member
תכנסו ותביאו דעה

אז ככה... אני מת אבל ממש מת ללכת להופעה..... (אני בן 38 ואני ודפש , כמעט מהסינגל הראשון בזמן אמת) אבל מה , יש לי שתי עובריות קטנות ומתוקות בבטן של אשתי ולפי החלטת הרופאים הוחלט ליילד אותן ב 2-8, ז"א יום לפניי ההופעה.... כרטיסים עדיין לא קניתי כי אני לא יודע אם אלך או לא ואני פשוט נגנב ולא מפסיק לחשוב על מה לעשות.

הגר26

New member
קטונתי מלומר לך מה לעשות

אבל אם אשתך אכן תלד יום לפני, עדיין תוכל להיות איתה, וגם יום אחרי. פשוט אחרי הצהריים/ערב, תלך להופעה. בוא נגיד שהמצב פחות נורא מאשר אם היא היתה צריכה ללדת באותו יום של ההופעה...
אם אתה ממש ממש אוהב אותם - אני בטוחה שהיא תבין. אגב, מה אשתך אומרת על זה באמת?

זהר25

New member
חתיכת דילמה....

אהההה ,מה באמת אישתך אומרת? גם לא נעים לי לענות לך ,כי כמו שאמרה הגר מעליי קטונתי מילומר לך. אולי כדאי שכן תירכוש כרטיס ,כי זה רק שעתיים .

זושי

New member
אל תלך!

עם כל הכבוד לדפש ויש כבוד אשתך וההריון קודמות לכל! גם אני לא הלכתי לראות אותם כשנולדה לי הקטנה ב-tour של exciter והיתה לי הזדמנות אני מכיר חברים שהיתה להם הזדמנות וכרטיסים ביד להופעה של דפש בוומבלי שהיתה באפריל וביטלו בגלל הריון זה מעל הכל ותאמין לי כשתראה את הקטנות האלה ותחזיק אותן בידיים שלך - תבין... שהכל חסר משמעותי וקטן ואין עוד שום דבר אחר בעולם כרגע. ותהיה עם אשתך, הימים הראשונים הכי חשובים שתהיה איתה, היא יכולה להיות שיא האדיבה ולהגיד לך "לך תיהנה" והכל, אבל בפנים אתה יודע איך זה, היא מתה שתהיה שם לידה ותעזור. לא ההורים שלה, לא חברות, לא גיסות או דודות, אתה! אז תראה אותם בפעם הבאה בלי לחץ, כמו שאני עשיתי, ועוד יהיו הזדמנויות. מזל טוב!!!

Tauwasser

New member
דד אור אלייב? :)

וואי שינית מהר .. רק אני לא משקיעה בהחלפת חתימות אותה חתימה כבר שנה לדעתי

Tauwasser

New member
האמת שזה מברקפסט קלאב :)

אבל העיקר שניסית :) ולדעתי לרובוט בפיוצ'רמה קוראים בשם אחר..פנדר..

הגר26

New member
לא, הוא צודק

לרובוט מפיוצ'רמה קוראים בנדר. וזה די נשמע כמו משהו שלילה (זו עם העין האחת) היתה אומרת לו...

glamrock

New member
יש לי כבר ילד אחד בבית ,

כך שאני יודע בדיוק על איזה הרגשה מדובר ואם לא הייתי מסכים עם רוב מה שזושי כתב אז לא הייתי מתלבט כ"כ. אבל בכל זאת קשה לי לראות מתי תהיה עוד הופעה בסדר גודל כזה בארץ ועוד של להקה שאני מעריץ כ"כ הרבה שנים. נמשיך להתלבט ונראה מה יהיה.

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifטוב תראה בכל זאת...

גם אתה צודק איכשהו מן הסתם..!! עוד הופעה בארץ לא תיהיה וכמו שכולם מנסים להפנים את זה שהאירוע הזה זה משהו של פעם בחיים!!!... תראה אני בכל מקרה מבינה אותך שאתה רוצה להיות עם אישתך אחרי הלידה ובצדק... (כמו שזושי אמר..
) זה נכון.. אבל גם לא יקרה כלום אם תגיע למקום ב17:30 כשפותחים את השערים (אםילו הרבה אחרי.. תלוי מתי שנוח לך).. ועד לסוף ההופעה שבערך תיגמר ב23:00...
זה עיניין של כמה שעות+פאקינג הופעה יחידה של דפש מוד בארץ!!! תחשוב על זה...

don't panic

בהנחה שאשתך יולדת בלילה שלפני, גם ככה היא תהייה בבית החולים במנוחה ביום שאחרי. שלח את המשפחה המורחבת כדי שהיא לא תתבאס וטוס אל ההופעה. בשעות הבוקר המוקדמות כבר תשב שוב לידה במיטה... אם היא יולדת בליל ההופעה אין ממש על מה לדבר, אבל אני בטוח שתהיה הרבה יותר מאושר... לעזאזל ההופעה

aviGODFATHER

New member
תקח את אשתך להופעה...

אם היא תלד שם אז ייתנו לך להיכנס חינם לכל ההופעות שלהם

יש לי רעיון...

אם אכן היא יולדת תאומים, מדעתך לקרוא להם: דייב ומרטין?!
אופסססליחה, סורי שסטיתי מהנושא
ולענין: קדימה! יש משהו יותר מאושר מתאומים?! מאמין, שההופעה שלהם יודיע על הבאות, שאין זה יהיה פעם ראשונה ואחרונה שלהם בארץ!

למעלה