תכנסו דחוף יש לי קישור ששומעים את אלן מספר איזה סימפוניה של שייקספיר מדהים תשמעו
3 3נטוש New member 14/10/03 #1 תכנסו דחוף יש לי קישור ששומעים את אלן מספר איזה סימפוניה של שייקספיר מדהים תשמעו
L love potion New member 15/10/03 #6 אוקיי, זה עבד בערך - צריך לרדת ל-Listen to Samples וללחוץ על הרביעי.
T TwelveEyes New member 15/10/03 #7 לא ידעתי ששייקספיר היה מלחין ../images/Emo3.gif מצידי שהוא יקריא את כל האות ע' בדפי זהב - אני עדיין אקשיב לו
לא ידעתי ששייקספיר היה מלחין ../images/Emo3.gif מצידי שהוא יקריא את כל האות ע' בדפי זהב - אני עדיין אקשיב לו
3 3נטוש New member 15/10/03 #8 אוקי טעות אבל בכול מקרה נראה לי שהוא היה מלחין לא משנה אני ממשיכה את השירשור הלו עזרה בנות בוא נפוצץ את העמוד משעמם לילבד פה!!!!!!!1
אוקי טעות אבל בכול מקרה נראה לי שהוא היה מלחין לא משנה אני ממשיכה את השירשור הלו עזרה בנות בוא נפוצץ את העמוד משעמם לילבד פה!!!!!!!1
3 3נטוש New member 16/10/03 #11 התפרצות אושר אני כולכך אוהבת את אלן הוא כזה מדהים ויפה היום בערך לפני שעה סידרתי את התמונות שלו במחשב איזה חתיך אי אפשר לתאר אני פשוט מתה אליו!!!!!!!!!!!!! דרך אגב מישיהו יודע מאיזה סרט התמונה הזו ?
התפרצות אושר אני כולכך אוהבת את אלן הוא כזה מדהים ויפה היום בערך לפני שעה סידרתי את התמונות שלו במחשב איזה חתיך אי אפשר לתאר אני פשוט מתה אליו!!!!!!!!!!!!! דרך אגב מישיהו יודע מאיזה סרט התמונה הזו ?