תכנסוו דחוףף..!!

בררוש

New member
תכנסוו דחוףף..!!

הפורום ניהיהה ממש בלאגןןןן!! ויש לי שאלהה איפהה המנהלים או המנהלותת שיסדרוו את הפורום זה ממש מעצבן להיכנס אליוו ואני רואה רק בלאגןן שלם ואני לא מבינה כלוםם..!!! ושאומרים לאנשים לנצל"ש אפשר להגיד את זה יפהה ולא להיתנפל אליוו כי ראיתי שכבר ילדה עזבה את הפורום בגלל זהה!!! אז אוליי שהמנהלים יבואוו לעשות סדר בפורום וגם תהיוו קצת יותר נחמדותת!!.. תודה, בר

פרוטיי

New member
לברוש..

תקשיבי אני חדשה כאן אני מנסה לנצל"ש בנוא זסתומרת בכותרת וזה לא מצליח לי??? רק בתוכן זה מצליח!!

לבר ..

את קצת צודקת .. יש בפורום קצת בלאגן .. ואם תצטרכי עזרה בכל משהו שקשור לפורום אשמח לעזור כל עוד אני יכול לעזור .. אוהבת המון שרון !

PashaSh

New member
כן איפה המנהלות?!..

לפי דתעי צריך עוד מנהלת שכללל יום פה לפחות שעה..!!

OoנויoO

New member
עוד פעם תביאי אותה לפה?שרית סליחה ש

אני עצבנית הפורום נהיה מגעיל מה זה?! כרמל ואני נשלח לכם משהו במסרים ומי שלא קורא את זה חבל ...[הצאה של כרמל] וזה יהיה חבל אם לא תקראו את זה... תשמעו הפורום בלאגן אני לא מבינה אתכן באמת הייתי פה בצהרים אני באה להכנס לשרשור ואני לא מוצאת אותו מה עברו שעתיים?! זה לא נורמלי זה פעם ראשונה שאני אומרת דדבר כזה על הפורום אבל ת'אמת זה כבר לא יפה אני יודעת שאני סתם חופרת ושזה לא עוזר אבל בכל זאת

אאורושש

New member
די עם הקומונה.. כנסיי

את כותבת לנו מלא להיכנס.. אז נכנסתי.. ובכלל אפחד לא עונה שם.. ריק שם.. אולי אם היית פחות מפרסמת ויותר כותבת שם אז יותר בנות היו באות.. ונשארותת.. כי כולם נטשו אותך.. אפחד לא כותב שםם

אאורושש

New member
בסדר.. אבל..

מספיק לפרסם.. הם יכנסו לבד.. חחח.. ובאמת ריק שם.. וכתבתי את זה לפני שהייתי מנהלתת

למעלה