תכנית תקיפהמשלנו באירןכפוליסת ביטוח

שירלי2ב

New member
תכנית תקיפהמשלנו באירןכפוליסת ביטוח

אני רושמת את ההודעה כאזרחית מודאגת פרטית של מדינת ישראל . שם פוליסת הביטוח : "ביטוח כנגד הפקדת/ ואו גם הפקרת ביטחוננו הלאומי בידי גורם חיצוני " שם המבוטח: מדינת ישראל נושא הביטוח : תוכנית הגרעין של איראן. מקרה הביטוח : במידה ויופקד ביטחונו הלאומי בידי גורם חיצוני , תכנס תוכנית זו לתוקף - במידה ועל כל צרה שלא תיפול אם גורם חיצוני זה צד שלישי (להלן : "ארה"ב" - ארצות הברית של אמריקה) לא תוכל או לא תרצה ואו/גם שנהם ביחד לצאת למתקפה על מתקני הגרעין של אירן המאיימים לחסל את קיומו של העם היהודי החי בציון ואת מדינת ישראל וקיומה. סעיפים נלווים לביטוח: יכולותיה של מדינת ישראל לפעול כנגד איראן לבדה: 1) "לישראל יש יכולת ממשית לפגוע במתקניה הגרעיניים של איראן" - בוגי יעלון (ציטוט מהעיתון) 2) "ברגע שאיראן תגיע לשלב של העשרת אורניום - יש אפשרות לתקוף את המתקנים אפילו בכדי לפגוע מהאוויר בכדי לעקב. גם עיקוב הוא רווח בפני עצמו" (אהוד ברק באחד מתוכניות הטלויזיה , אינני זוכרת כמובן את הציטו המדויק , אבל אלו רוח הדברים). 3) תוכנית הגרעין של ישראל עצמה היא אלמנט הרתעה בפני עצמו - ויכולת הרתעה בפני עצמו, על מנת להגן על עצמה וכחלק מפוליסת הביטוח של עצמה וזכותה להשתמש בו כמוצא האחרון להגן על עצמה כחלק מפוליסת הביטוח להגנה על חייה במידה ואף אחד לא ירצה לצאת להגן על חיי אזרחיה. אני מקווה שלחלוץ יש פוליסת ביטוח שכזאת. אשמח לשרשור של עוד אזרחים מודאגים בנושא פוליסת הביטוח שלי, כאן בדיון בפורום.

titiwomen

New member
כמה שזה מפחיד

ישראל לבדה ואפילו עם עזרה של ארה"ב לעולם לא תצליח לחסל את מתקני הגרעין של איראן. יצטרכו לשם כך חודשים אם לא שנים של הפצצות מסיביות. אני חוששת ממש כמוך מהאיום האיראני. הצעתי למשפחתי להגר לחו"ל כי אני חושבת שאסון הולך לבוא עלינו. אם נצא כנגד איראן הרי זו נמלה שיוצאת כנגד פיל. רוסיה, ואיראן חוברות עכשיו יחדיו, וכל העולם המוסלמי הולך להשמיד אותנו. צר לי שאני נשמעת פסימית אבל ,לצערי, כך חזו נביאנו האחרונים- אפשר לקרוא על זה בת"נך. גלות ישמאעל (שזו גלות האיסלאם) תצא לדרך בקרוב, ומשטר האימה של איראן יוביל את המהלך.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo18.gifממש אבל ממש לא נכון

ממש אבל ממש לא נכון, זה לא יהיה חכם לדבר על יכולותיה המבצעיות של ישראל בנוגע לתקיפה באיראן, מה גם שאני ואני מרשה לעצמי להניח שכמעט כולם אם לא כולם לא מכירים באמת את הנתונים... מה שכן, ישראל היא מדינה חזקה, בעלת זרוע אוירית התקפית ארוכה מאוד, במשך שנים ישראל התכוננה, חימשה, התאמנה ויצרה תוכניות תקיפה על מתקניה הגרעיניים של איראן, כולל רכישת מאות מטוסי F15I ו F16I, צה"ל וחיל האויר קנה עשרות טילי "מכסחי בונקר" ואף רא"ל במילואים, בוגי יעלון ציין שיש לישראל אפשרות לשבש את הראדר האיראני... לא שנים ולא חודשים צריכים, אלא מספר התקפות על מטרות מאוד נקודתיות באיראן, שכן אין צורך להתקיף את כל 350+ מתקנים, אלא רק את המתקנים שבאמת משנים משדרגים את הגרעין האירני...ואין הרבה כאלה... נכון, שהתרחישים בתור תגובה איראנית, הם מגוונים - תקיפה של טילי שיאהב מדויקים כלפי מטרות ישראליות, תקיפה של חיזבאללה ושל גורמי טרור פלסטיניים בעזה ובגדה המערבית, ביצוע שורה ארוכה של פיגועי טרור כלפי מטרות מערביות בעולם, פגיעה של איראן במתקנים אסטרטגיים של מדינות ערב המתונות בעיקר ערב הסעודית, צינורות הנפט בעיראק ופקיסטן (כך אומרים)... אבל שוב, יש אופוצזיה לוחמת באיראן, שלא מזמן ניסו להתנקש בחייו של הגמד האירני... אני לא צופה שחורות, אבל תקופה מאוד מעניינת...

titiwomen

New member
אני חושבת שאתה טועה

אין מצב שבעולם שישראל תצליח להתקיף את איראן ולחסל שם את מתקני הגרעין. עם כל החימוש המתקדם שלנו, והטכנולוגיות הצבאיות החזקות, עדיין הכמות האדירה באיראן של מתקני גרעין, ושל כורים, היא פשוט עצומה. ואף אחד בעולם לא ינסה להתנקש באחמנג'אד. הבן אדם הוא שטן מהלך, הוא היטלר נומבר טו אם לא גרוע מכך. הבן אדם עורך "טיהורים" גם בצמרת הממשל שלו, ולהיפך- הוא רק הולך וצובר תמיכה ממנהיגים איסלאמיים אחרים בעולם. אין שום אופוזיציה לוחמת- אף אחד לא ייעשה כלום. הכל דיבורים אם בכלל.

a e q u i t a s

New member
סוף העולם לא הגיע...

יש לי הרגשה שאת לא מעריכה מספיק את יכולותיו של צה"ל ומדינת ישראל. הכמות האדירה שאת מדברת היא בערך 350 מתקנים שרובם הם לא מוגדרים כקריטיים לתוכנית הגרעין, היה ניסיון התנקשות בנשיא איראן - אחמנאג'אד בינואר 2006 בדרום איראן, למזלו שני המטענים התפוצצו שעות בודדות לפני בואו... באירן יש הרבה מאוד מגמות נסתרות מעין התקשורת ויש אופוצזיה באיראן (לא פוליטית) אבל יש מילציות של ערבים חמושים, וכמובן שבפורום פוליטיקה עולמית הכל דיבורים... אנו לא גורמים רשמיים, אבל הטענות שלך שזהו סוף העולם מגיע - ממש לא משקף את המצב

למעלה