תכנית שנתית

גלית נ א

New member
תכנית שנתית

היי לכולן וחג שמח . אני כרגע בחופשת לידה מנותקת מכל עניני הגןוהעבודה. אני עובדת במשרד החינוך בגן של 12 ילדים בני 3-4 . חברה ביקשה ממני שנשב על התכנית השנתית (שחשבתי להכין אותה מזמן אבל זה נדחה ונדחה בגלל סיבות מדהימות שנמצאות בעגלה לידי.. ) מישהי יכולה לעזור לנו עם זה?, הייתי אומרת שאני "קצת" לא מחוברת לזה עכשיו. אשמח לכל עזרה. תודה

טלגל

New member
בקשר לתכנית השנתית-

רעיון מצוין לשבת עם חברה או חברות ולדון בנושאים של הגן, כך אתן יכולות להעשיר אחת את השניה ולהעביר רעיונות. אני ישבתי עם לוח שנה גדול וסימנתי את החגים וימים מיוחדים (כמו יום הזיכרון לרבין), שאליהם החלטתי להתייחס בגן. אח"כ הכנסתי את עונות השנה ואז תכנים שהחלטתי להרחיב אודותם: למשל עכשיו אנו נכין ערוגות גינה בחצר שלנו, אח"כ ההדרים נותנים פרי ובודאי נתייחס לכך, אח"כ יש את יום המשפחה, אצלי יש ילדים קטנים אז גם מהצבעים אני מכינה נושא, בין לבין אני מכינה נושאים רגשיים כחברות, פחדים, קבלת השונה וכו´, כך שרעיונות לא חסר צריך רק לסדר ולארגן אותם. שיהיה בהצלחה

גלית נ א

New member
תודה על התגובה, מה שהמפקחת דורשת זו

טבלה שבעצם כל נושא כזה (כמובן שכבר חילקנו את הנושאים לפי תאריכים, עונות , חגים וכו´ ןאפילו נשאר כמעט חודש פנוי (פברואר) כי זו שנה מעוברת) יש לתכנן לפי המרכיבים והתחומים שבהם נעסוק נאמר נושא הגינה כיצד יבוא לידי ביטוי התחום הלשוני, הספרותי, תחום היצירה, החשבון, המדע,וכו´ כלומר זו עבודת נמלים שאין ברירה, חייבים לעשותה)

טלגל

New member
מסכימה עבודת נמלים, אבל רק לפעם

הראשונה אחר-כך זה רץ, הבעיה היא לחדש ולחפש חומר, יש על הגינה הרבה חומרים ושירים, אני מקוה שתמצאי... ובהצלחה

למעלה