תכנית אימון

תכנית אימון

היי(והיי מייק:),
נרשמתי לחדר כושר ב... פעם הראשונה בחיי. מעולם לא עשיתי כושר, אפילו לא קצת, ולפני כמה ימים החלטתי שזהו. נרשמתי והמדריך בנה לי תכנית. המטרה הכללית היא לרדת במשקל(עדיף עד סוף השנה הזאת מסיבה מסוימת), לחטב את הגוף אחרי ירידה מסיבית במשקל ובאופן כללי קצת להיות בריאה יותר.
נתונים אישיים: בת 24, 13 ק"ג מהמשקל הנמוך ביותר המומלץ, 29% שומן(כן כן. זה היה צפוי).
תכנית האימון: שעתיים בכל פעם, 5 פעמים בשבוע שיורכבו משעה הליכון(לפחות 6 ק"מ), עוד חצי שעה של מכשירים, רבע שעה של סדנת בטן ועוד רבע שעה בהליכון.

אז אני יודעת שאני לא מבינה יותר מדי, אבל התכנית לא קצת... נלהבת מדי? אני יכולה להבין את האורך, אבל באמת רצוי חמש פעמים? מעבר לעבודה שצריך להקדיש לזה הרבה זמן, זה בכלל בריא להעמיס על גוף שמעולם לא עשה אפילו חצי מזה, כ"כ הרבה על ההתחלה? חשבתי ש-3 פעמים בשבוע זה די הנורמה מסיבה מסוימת.

תודה רבה על כל תשובה. :)

2run

New member
המלצה : תחליפי מדריך!

באמת זה נראה לי לא רציני ברמות. זה בטח מסוג התוכניות
שמקבלים "חינם" + מדריך לא משהו וזו התוצאה.

שעתיים אימון ועוד 5 פעמים בשבוע זה הרבה. בטח למישהי מתחילה.
אגב, הוא פירט מה זה "חצי שעה של מכשירים" ....?!
גם שעה הליכון יכול להיות המון למישהי שמעולם לא עשתה כושר.
בקיצור סלט אחד שלם.

קשה לתת פה תוכנית מבלי להכיר אותך אישית אבל הייתי מתרחקת מהתוכנית הזו

תכלס זה לא מדריך אישי שלי

זה פשוט מדריך שבנה לי את התכנית עפ"י הנתונים ומה שביקשתי(חיטוב, לרדת במשקל וכו').

כן, יש פירוט מפורט של המכשירים(משקולות, פרפר וכאלה. בחיי שאני לא זוכרת את הכל), כמה פעמים צריך לעשות כל תרגיל ואילו משקלים.

כשבררתי לגבי משהו אישי יותר נאמר לי שאימון אישי שם עולה 140 ש"ח וחייב לקחת לפחות עשרה, אז גם מהעץ הזה ירדתי.

2run

New member
טוב זה לא לעניין

פשוט מדריך שלא מבין כלום. תנסי אולי אצל מישהו אחר.
בגדול אין לך סיבה כרגע לעשות יותר מפעמים בשבוע כח (כל הגוף) ולהוסיף פעמים-שלוש אירובי (וגם לא הייתי ישר מתחילה משעה).

מצטרף לRUN2

שלום
אירובי עד 3 פעמים בשבוע הראשון זמן אימון עד חצי שעה דופק עד 120
שבוע שני ניתן להוסיף עוד 10 דק ולהגביר דופק עד 130
שבוע שלישי תראי לפי התקדמותך ,אם קל לך מאד ,תשאלי על דופק מטרה .
אם קשה תשארי בתכנית ותתקדמי לאט לאט.
בהצלחה

למעלה