תכניסי ת'אצבעות.

bugbuster

New member
תכניסי ת'אצבעות.

תכניסיייייייייייייייייייייי את האצבעות. היא שוכבת על הבטן. היא מאוננת ככה מילדות. עוד בטרום סקס. כמוני. ואני מתחנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תכניסיייייייייייייייייייי את האצבעותתתתתתתתתתתתתתתת ללכוססססססססססססס. אני פולני, שהמילה כוס היא אצלי עוד עם עכבות. פאאקקקקקקקקקקקקקקק לכוסססססססססססססססססס לכוסססססססססססססססססס תכניסיייייייייייייייייייייייייי. והיא שומעת אותי מקליד. הורדתי את המכנסיים היא אומרת. שמעתם? אז זה מה שהיא אומרת. תודה לכם . זה בגללכם. היא תכניססססססססססססס את האצבעותתתתתתתתתתתתתתתת תכניס? זו כבר היסטוריה. היא עם אצבעות בפניםםםםםםםםםםםם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ושומעת אותי מקליד... ואני שומע אותה. נאנקתתתתתתתתתתתת פאאאקקקקקקקקקקקק הזיונים הוירטואלים הפיצוצייםםםםםםםםםםםםםםם האלה. תמשיכי... תמשיכי... תמשיכי... תמשיכי... תמשיכי... והיא מיתנשמתתתתתתתתת שומעת את המקלדת.. דופקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היא מיתנשמתתת. ונאנקת.. ונשימות תכופותתתתתתתתת כןןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היא גומרתתתתתתתתתתתתתתתתתת

bugbuster

New member
תודה איש, והפעם אני מגיב לתגובה.

אני מסתכל על הכתיבה הזו, לא רק בגלל שהיא שלי, ומבין למה אין לה תגובות, כי יש בה משהו עוכר שלווה? למה יש לנו עכבות להודות שרוצים להכניס אצבעות לכוסססססססססססס? מה, גנבנו משהו? זה הכוס שלנו!
ואז כשאתה מגיב, התגובה שלך חזקה פי כמה. שוב, תודה.

mr_lonely

New member
נכון...כולם מפחדים לדבר על זה

אולי עניין של דיעות קדומות וחינוך

mr_lonely

New member
אני רוצה לפרסם משהו בפעם שניה

אבל תחת השרשור הזה יש סיכוי שזה יראה אחרת, ברור יותר ... חכי קצת ******* אני יכולה ? את שואלת. אני רוצה ! את אומרת. אני מבקשת ! את מתחננת. חכי קצת ! מה את ממהרת ? והרי את יודעת, תמיד בסוף, כך או אחרת, תגיעי לחוף. הישארי עוד קצת כך סוערת, חכי קצת ! מה את ממהרת ?

אני והמראה(באגי-בשבילך)

אני יושבת בכסא מול המראה. רגליים פתחות לצדדים. כוס פתוח לרווחה. מסתכלת על עצמי על זוג השדיים על הכוס הפתוח על הפה השיער הבטן הצואר. מביטה לעצמי עמוק בעיניים. רואה שם אישה בשלה ויפה, אישה סקסית, מדהימה. מעבירה יד אחת על שיער מפוזר על לחי... שפתיים... צואר... מרטיבה אצבע עם לשון אדומה, במציצה ארוכה וחמה... היד גולשת לחזה..צובטת פטמה. העיניים עמוק עמוק במראה. יד שניה בין הרגליים,מלטפת כוס מוגלח הכוס שלי יפה כל כך מחדירה אצבע אחת בפנים, יד שניה מלטפת את הפנים מרגישה את הרטיבות... את החום... רואה איך האצבע נכנסת לי לכוס. מוציאה את העצבע טועמת אותי חמיצות נעימה של המיץ של עצמי מושיטה את היד אל כיוון הויברטור, מסובבת אותו,מתכוננת.. רואה איך הוא רוטט לי ביד. מקרבת את הצעצוע הרוטט אל הכוס, הקור שלו מעביר בי צמרמורת... מלטפת את הדגדגן עם הצעצוע, משחקת בשפתיים, מגרה את עצמי... מתחרמנת... מחדירה אותו פנימה, לאט..ועמוק.. בתנועה חלקה עמוק אל כוס. והקור נעלם ובתוך הכוס החם הוא רועד מטריף את כולי. והיד בחזה לשה פטמה, והעיניים לא עוזבות לשניה את המראה מגבירה את המהירות ודוחפת אותו עוד האגן מתחיל להשתולל, הגוף מתחיל לרעוד. רוצה להסתכל,לראות אותי גומרת...אבל העיניים לא שומעות, בעיניים עצומות החום מתפשט העונג שוטף את הגוף והויברטור... הוא רועד בתוכי, מגלה נקודות נסתרות, עינוגים נסתרים. מעורפלת חושים...מסוחררת... אני יודעת איך אני אוהבת. יד שניה מגרה חזק בדגדגן, משפשפת במהירות עוד...אני רוצה לגמור, הכוס שלי צועק, ואני איתו גונחת, מתמתחת... נושכת שפתיים... לרגע אחד פותחת עיניים. נדהמת מעצמי מול המראה מתענגת על כמה שאני יפה. אני רועדת... מסוחררת... הגוף זז בלי שליטה. שוב עוצמת עיניים מתמכרת לתחושה... מרגישה איך זה מגיע... איך הכל בוער בפנים. איך הגוף שלי נרגש.. כל סניטמטר מבפנים איך מתחילה לה גמירה ארוכה מוציאה את הויברטור והאצבע ממשיכה דוחפת שוב עוד פעם אחרונה גמירה מושלמת מגיעה אל סיומה מרגישה זרם חם גולש לי לרגליים לאט אני פותחת עיניים. נרגעת. מבסוטית מעצמי בדיוק ככה אני אוהבת אותי.

bugbuster

New member
../images/Emo2.gif לקוקי. הכוס שלי... ../images/Emo25.gif

כן קוקי. זו לא הייתה פליטת מקלדת.
את יודעת, עשרות שנים של מצ'ואיזם, ויום אחד ולא כל כך מזמן, שנה? שנה וחצי, את מתחילה לקלוט. בשפה השינקינאית המופלצת והכמעט נבובה קוראים לזה "להתחבר לנשיות שבך." אה? ואת יודעת על מה אני מדבר. ולכן כתבת אחרי כן את מול המראה. אני טועה?
תסתכלי למעלה. כאן בדף הפורום. סרגל עליון. טאג- לאיינס. סיפורו של חלל פנימי - רעב. קראת? איך נגמר הסיפור? "... אדם שהוא כוס ..."
הסיפור הזה גרם לי ויברציות הכותב איש צעיר. התחבר לכוס שלו כבר מוקדם כל כך, מה שלי קרה מאוחר. ומאידך, טוב שמאוחר ולא בכלל. כן. ישנו לנו כוס. לגברים. או במילים אחרות, הלוואי והיה לנו. אני טועה?
ההכרה בעוצמה הזו של הנשיות. לא המאצ'ו, ולא הזיין הקשוי, ולא האני אזיין אותך, ותעמדי לי על ארבע כמו כלבה, בול שיט! ישנו חור שחור אלוהי ששואב אותנו כולנו לתוכו. וזו האישה. עם הכוס שלה. ואת יודעת את זה יותר טוב ממני. אני טועה?
ואת מסניפה את התחושה הזו כפי שאת מול המראה, אם אין לך באותו רגע גבר שיוסנף, שיראה לך שוב, שיתן לך את מינון העוצמה שבך כמו מילוי סוללה שכולנו זקוקים לו, שישיב לך את העוצמה הזאת. לא ישיב. יאזכר. יידע מחדש למי ששכח. את הנשיות המדהימה שלך. אני טועה?
כן קוקי, ישנו שלב בשלות בגבר, בו הוא יודע, הגנים ואלוהים טעו. הייתי צריך להיוולד עם כוס.

חתוללבן

New member
מי שלא ראה גמירה כזו בחייו

לא יודע את כוחו של הכוס. הרגע בו אני טובע בו. השניה בו אני מנסה לדחוף בכוח את הפנים שלי לתוכו. הקול הקורא לי בוא בוא כנס. אלו הרגעים אשר בשבילם אני חיי.

כוכבית 1

New member
זה לא נועד להיות יפה....

זה כתוב הכי אמיתי שיש. ופה העוצמה.... תכניסססססיייי...... רק לדמיין את המילה הזאת נאמרת בעוצמה....בלחש ש"צועק" את התשוקה... אוףףףף...באגי.....מה שזה עושה....

Zאר

New member
תשוקה מעבר למילים

החכמה היא לדעת להעביר את התשוקה מבלי לפרט. לדעת לצלם את התמונה מבלי להשתמש במצלמה. לדעת לצייר את הציור בלי המכחול. זו מהות הפנטזיה. לא ? היית פעם בארץ הפנטזיות ? אי אפשר להשתמש במילים נכון ? אבל כל אחד בדרכו. בסה"כ הפנטזיות והסיפורים פה ברמה גבוהה! תמשיכו כך

חתוללבן

New member
"תמשיכו כך"

אמר ולא יוסף!!!! מספר הפנטזיות. ללא מילים הוא עושה את זה. ללא מצלמה הוא מראה את זה. ללא מכחול הוא מציר לנו את הפטזיות שלו. ענק ענק ענק. אני אומר המלך הוא ערום.

למעלה