תכנות TCP/IP

tzasha1

New member
תכנות TCP/IP

מישהו מכיר ספר לימוד (ברשת/או קשיח) שמסביר מהתחלה איך לתכנת ב-C++ fk כל מה שקשור לרשת כמו שרת לקוח וכד'? תודה

ברנדל

New member
אישית למדתי מ..

windows sockets network programming / bob quinn dave shute קניתי את זה, וזה ספר מעולה, נדמה לי שיש גם ספרים ב internet כנס ל computerbooks וחפש networking

voguemaster

New member
אני תמיד ממליץ על

UNIX Network Programming זה הספר שממנו אני למדתי, ואומנם הוא ל-UNIX וכל נגזרותיה, הממשק די זהה לפחות כל עוד מדובר ב-sockets. בכל מקרה הוא מסביר הרבה דברים טובים בספר ההוא, לא רק על ה-API. הוא מבצע ניתוחים לעומק של כל מה שהוא עושה. עלה לי 328 ש"ח, היה שווה כל אגורה

bakakt

New member
בערך באותו נושא ...

האם מישהו יודע איזה פרוטוקול נחשב לאמין יותר בהעברת נתונים, UDP או TCP? איפה אפשר לקבל מידע מתומצת בנושא ברשת ?? תודה רבה.

selalerer

New member
TCP באופן טבעי.

ההבדל העיקרי ביניהם הוא שUDP זה Shoot and forget יעני אין ווידוי שההודעה הגיעה בכלל, וTCP מחכה לתשובה שההודעה הגיעה.

bakakt

New member
שנים שלא נגעתי בתקשורת...

תודה לך. תרשה לי להמשיך להקשות : 1. איפה אפשר למצוא תקציר עקרונות של כל אחד מהפרוטוקולים ברשת ? 2. מהי הנוסחה להמרה מ הקסהדצימלי ל דצימלי ? תודה מראש.

selalerer

New member
תשובה:

1. אין לי מושג, חפש ברשת. 2.
AN,AN-1,...,A2,A1,A0 (if the number is FF32 so A0=2,A1=3,A2=F,A3=F) number=0 for every AX do number=number + A*16^X​
אני מקווה שהבנת...

למעלה