תכנות msgbox

tiptip81

New member
תכנות msgbox

בוקר טוב
רציתי לדעת אם אפשר לשנות את הכפתורים ב-msgbox כך שיהיה רשום בהם משהו שונה מהאפשרויות הקיימות, וכן איך אני יכולה לשרשר בין msgbox (כלומר, שאני בוחרת באפשרות מסוימת נפתח לי msgbox נוסף) תודה מראש.

יעל51366

New member
תשובה

יש לMSGBOX ברירת מחדל . אבל ניתן לשנות את מספר הכפתורים/ברירת המחדל והאיור שמופיע שם ברקע. זה נראה כך:
Dim x As Integer x = MsgBox("hodaa ", vbYesNoCancel, "koteret") If x = vbYes Then MsgBox "yes" Else If x = vbNo Then MsgBox "no" Else MsgBox "cancel" End If End If​
כדי לדעת את הרשימה של הכפתורים וכו' אפשר : א. לעיין בMSDN וזה מאוד ברור. ב. להתחיל להקליד את ההודעה ואז לאחר הקלדת הפסיק, מופיעה רשימת האפשרויות שניתנת לבחירה בשביל הכפתורים וכו'. יש לשים לב שניתן לשרשר אפשרויות . שכן מאחורי כל אפשרות עומד מספר . לכן אם רוצים כפתור של YESNO וגם שברירית המחדל תהיה NO (הכפתור השני) יש לבחור כך: vbYesNo + vbDefaultButton2 בכל מקרה ברגע שבוחרים אפשרות אחת ולוחצים על + הוא מביא שוב את הרשימה , ומא]שר לבחור. בהצלחה

tiptip81

New member
תודה על התגובה המהירה, אבל...

אני מודעת לרשימת הכפתורים הקיימים, רציתי לדעת האם אני יכולה להוסיף כפתור משל עצמי שלא כלול ברשימה הזאת?

יעל51366

New member
לא ידוע לי

אבל תמיד תוכלי ליצר את זה לעצמך . תיצרי טופס קטן עם הכפתורים הדרושים וכו'. תעבדי קצת יותר , אבל בסוף תקבלימה שתרצי , ואם זה דבר שחוזר על עצמו , אולי כדאי שתיצרי class modole

zivnew

New member
בניית msgbox

הדרך היחידה היא לבנות msgbox בעצמך, נתקלתי בהרבה שאלות כאלו ואין דרך אחרת

למעלה